2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar bu listeye benide eklermisiniz 4. deneme ADANA SEYHAN BAŞKEN HAS

Ben 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim ve tüp bebek yeptırdım bekliyorum 9. Günüm ilk denemem ama heyecanlıyım test günüm 10 mayıs kasıklarımda ağrı oluyo normal mi bana yardımcı olunr musunuz bilgi verir misiniz lütfen

ben bu siteye 5-6 aydır uyeyım hamile olanlar bahsediyo karın kasık ağrısı felan adet olcak gibi oluyomus

merhaba kızlar :)

tüp bebek konusunda kararsız kaldım ben hastane konusunda hepten kararsızım :/ acaba bi aşılama mı denesem diyorum offff

hamilelik oluştuysa, bebek tutunduysa olurmuş kasık ağrıları, inşallah güzel haberler alırsın canım a.s.

KIZLAR BU TOPİĞE (TOPİĞİMİZE )GİRDİĞİMDE HEPİMİZİN DİĞERİ İÇİN YAPTIĞI DUALARI İYİ DİLEKLERİ GÖRÜNCE İÇİN HUZUR DOLUYOR
RABBİM BU KADAR DUAYI GERİ ÇEVİRMEZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
HEPİMİZİN BEKLEDİĞİ ŞEYİ HER NE İSE NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
BURADAKİ HERKES GÜZELİKLERİ YAŞAMIYI HAK EDİYOR
RABBİM ÇOK BEKLEMDEN BEKLENENİ GÖNDERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
SAĞLIK HUZUR VERSİN EŞLERİMİZLE AİLELERİMİZLE
EN KISA ZAMANDA HEPİMİZE SAĞLIKLI HAYILI EVLATLAR NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
EVLAT HASTERETİYLE YANAN GÖNLÜNLERİMİZİN YANGININI SÖNDÜRSÜN
SONSUZ HAZİNESİNDEN BİZLERİDE GÜLDÜRSÜN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:S aruboceq:
İYİKİ VRASINIZ KIZLAR İYİKİ TANIMIŞIM SİZLERİ

canım inşş bebeişin seninledir
pozif görürüsün
inşşşşşşşşşşş

merhaba kızlar :)

tüp bebek konusunda kararsız kaldım ben hastane konusunda hepten kararsızım :/ acaba bi aşılama mı denesem diyorum offff

canım tüp bebkte DEVLETTEN YARALANACAKSAN ZATEN AŞILAMA YAPTIRMALISIN RAPOR İÇİN
MA BENCE DEĞLERİNİZ İYİSE AŞILAMA DENEYİN HEM AZ HORMON YÜKLENİYOR HEMDE DOĞALA YAKIN BİR TEDAVİ
ŞANS ÇOK FAZLA DEĞİL %15 GİBİ AMA OLURSA DOĞAL YOLDA GELMİŞ GİBİ OLUR

günaydın canım hayırlı cumalar bu mübarek günde inş.bu duaların hepimizin duaları kabul olur...rabbim inş.bizimde yüzümüzü güldürür yeterki sağlığımız yerınde olsunn....

benim ilk denemem haziranda başlıo.. Psikolojik hazırlıklara devamm.. Sen nasılsın?

rabbime çok şükürler iyiyim tek eksiğim bebişim inş..oda olacak çalışıyoruz hayırlısı olur inş...sende fazla düşünme rahat psıkolojıyle tedaviye başla...içimden bir ses ıkıncı tedaviye başla dıyor ama bakalım hayırlısı olsun...

çook üzüldüm cnm yaa hakkında hayırlısı olsun.. üzülme lütfen.. ben 2. ye başladım bile 15 günüm kaldı transfer için

çook üzüldüm cnm yaa hakkında hayırlısı olsun.. üzülme lütfen.. ben 2. ye başladım bile 15 günüm kaldı transfer için

ne kadar üzülme desekte elde olan bişey değil nasip değilmiş demekkii....bende ıkıncıye başlasammı dıye düşünüyorum ama yaptırmakta istemiyorummm...eşimin sayısı düşük doktorlar tüp bebek dedi bizde erkenden yaptıralım dedık ama biraz hızlı oldu daha 2 senelık evlıyım açıkçası çok pişman oldum keşke bir yıldaha bekleseydım dıyorum...ama nasip işte yapacak birşey yok...

ben daha 2.5 yıldır evliyim ve 1 yıl arayla ikincisini deniyorm... bence bir yıla yakın bi süre koy araya tekrar dene tabi tüp bebekten başka ihtimaliniz yoksa.. ama bildiğim kadarıyla sorunn sperm düşüklüğüyse tutuyo yaa genelde...

bizde öle düşünerek gittik hemen başladık tedaviye embriyolar kalitesizdi 2.gün transferim oldu düşük kalitedeydi olmadı..ama sebeb söylemediler tutmadı dedıler kımınınkı tutar senınkı tutmakı bı neden gösteremeyız dedı doktorum...araştırmadan dırek medıcal parka gıttık nasip değilmiş demekki..dosyamı gıdıp alacam ordan ıkıncı tedavıye baslarsamda baska yerde yaptırmayı düşünüyorum...

hayırlısı olsun cnm embriyo niye kalitesiz ki yaş kaç??

benim yaşım 27 eşimde 28 bende anlamadım vallahiii....bizdeki tek sorun eşimin sperm sayısının düşük olmasıydı...ilk olarak aşılama yaptırmak istedim ama yapmadı doktorum 5 milyon asagısına aşılama yapmıyoruz dedi tutma oranıda düşüktür dedi...bizde direk tüpe başladık .....sen aşılama denedınmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…