Arkadaşım biz de ilk bebeğimizi İstanbulda iken tüp bebek yöntemi ile yaptık. Doktorumuz çok ama çok iyi idi. Biz tüm gelişmeleri klinikten bağımsız onunla genelde çalıştığı hastanede ya da bazen muaynehanesinde görüşerek takip ettik. Sadece yumurta toplanması ve transfer için güzel bir tüp bebek kliniğinin laboratuar ve ameliyathanesini kullandık. Çok güvenilir ve işinin ehli bir hoca. Gece gündüz hep yanımızdaydı. Hatta gebelik takibimi ve doğumumu da o yaptırdı. O dönem doç. tu şimdi Prof. olmuş. İnsan iyi doktorun kıymetini sonrasında başkaları ile karşılaşınca anlıyor. Ben şanslıyım ki çok aramadan onunla tanıştık. Tanışmamızın 3. ayında da hamile idim. Hala İst'da görev yapıyor. Eğer görüşmek istersen sana özelden telefonunu yazarım. Kolay gelsin.
slm arkadaşlar benimde bugün reglimin 2.günüydü tüp be:dance:bek için kontrole gittim kistin izi kalmamıştı.bende yumurta kisti vrdı 1er ay arayla kistler için ilaç kullandım.bu ay benim ayım oldu mart diye hayal ederken mayısa kaldık aman geç olsun da güç olmasın.neyse kızlar ben bu ay sonunda puregon 300 lük ile başladık arkadaşlar allahım hepinizin YAR VE YARDIMCI OLSUN RABBİM KİMSELERİN EMEKLERİİ BOŞ ÇIKARMASIN.....
CANIM HAYILI OLSUN
BAK TEDAVİN SÜPRİZ OLMUŞBEBEİŞNDE SÜPRİZ YAPSIN SANA HEMNCECİK GELİVERSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
OHHHH KİSTLERDEDE KURTULMUŞSUN
BEBİŞ RAHAT RAHAT BÜYÜSÜN ARTIK
ANACIĞININ GÖBÜŞÜNDE
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagol canım arkadaşım allahım sanada kimseyede aratmasın.evet bakalım puregon 300 lük başladık bu akşam vurucam hayırlısı eşimde heyecandan uçmak üzere rabbim hayırlı evlatlar versin.....salı günü kontrol var bakalım
Arkadaşım biz de ilk bebeğimizi İstanbulda iken tüp bebek yöntemi ile yaptık. Doktorumuz çok ama çok iyi idi. Biz tüm gelişmeleri klinikten bağımsız onunla genelde çalıştığı hastanede ya da bazen muaynehanesinde görüşerek takip ettik. Sadece yumurta toplanması ve transfer için güzel bir tüp bebek kliniğinin laboratuar ve ameliyathanesini kullandık. Çok güvenilir ve işinin ehli bir hoca. Gece gündüz hep yanımızdaydı. Hatta gebelik takibimi ve doğumumu da o yaptırdı. O dönem doç. tu şimdi Prof. olmuş. İnsan iyi doktorun kıymetini sonrasında başkaları ile karşılaşınca anlıyor. Ben şanslıyım ki çok aramadan onunla tanıştık. Tanışmamızın 3. ayında da hamile idim. Hala İst'da görev yapıyor. Eğer görüşmek istersen sana özelden telefonunu yazarım. Kolay gelsin.
slm arkadaşlar benimde bugün reglimin 2.günüydü tüp be:dance:bek için kontrole gittim kistin izi kalmamıştı.bende yumurta kisti vrdı 1er ay arayla kistler için ilaç kullandım.bu ay benim ayım oldu mart diye hayal ederken mayısa kaldık aman geç olsun da güç olmasın.neyse kızlar ben bu ay sonunda puregon 300 lük ile başladık arkadaşlar allahım hepinizin YAR VE YARDIMCI OLSUN RABBİM KİMSELERİN EMEKLERİİ BOŞ ÇIKARMASIN.....
günaydın kızlar bu ay başlayacaktım 3. tedavime ama olmadı kendimi çok hazırlamıştım ama artık hayırlısı olsun diyorum
geçen ay kistlerim vardı doğum kontrol hapı kullanmıştım kistlerimin hepsi geçmemiş bu ayda hap kullanıcam genetik testler ve kromozom testleri yaptırmıştık kromozom testlerinin sonuçları çıkmamış daha haftaya çıkacakmış
ama genetik testimde problem çıktı pıhtılaşmayla ilgili genetik bir hastalık bakalım ne olucak başka bir doktorla görüşücez ona göre haziranda tedaviye başlıycaz
allah herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve bebekler nasip etsin hepimize....
canım slm,bende de kist vardı yumurta kisti mart ayında çıktı.dogum kontrol hapı yaradı bana.ama dahasonra izi kalmış dedi dr.nisandada yine ilaç kullandım 7 mayısta reglin 2.günüydü muayene için gittim tmm bu kez edi dr tüp bebege başlıyoruz rahim kalınlıgı güzel rahim temiz dedi
sevinçten havalara uçtum valla benim ilk denemem olcaka puregon 300 lük verdi dr.yaşımda 26 eşimin sprminde problem var allahım herkezlere şans versin rabbim aratmasın arkadaşlar ben dün ilk ignemden sonra akşam üstü yani aradan 5 saat sonra banyo yaptım sakıncası olmaz demi arkadaşlar...cvp yazın bu igneleri kullanırken dikkat etmemiz gereken neler var...
hanımlar slm trasferden kaç gün sonra dışarı çıktınız yada normal hayatınıza döndünüz 3.4 günlerde vücudunzuda ne gibi degişiklikler oldu yazarsanzı sevinirim bu bekleme olayı dahada zormuş acaba ilk denemem ve yaş. 38
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN CANIMCIM BENDE İGNELERE DÜN BAŞLADIM BENİMDE İLK DENEMEM HERŞEY NNASİP BAKALIM.AMA TRANSFER SONRASI DUYDUGUM KADARIYLA BANYO YOK 3 GÜN WC HARİCİ ZORUNLU KALKMAK VE ZOR İŞ YAPMAK YOK AMA DIŞARISI İÇİN BİŞEY DİYEMİCEM HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUZ....:Saruboceq:
hayirli olsun canim bebegim sana siki siki tutunsun
allahim yanimda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?