2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

cnm benim ki karışık yaw.. benim tüpümün birini aldılar diğeri de kapalı diye tüp bebekten başka ihtimalimiz yok.. benim embriyolar çooo kaliteli olmasına rağmen tutmadı hiç üzülme.. bebişler vaktini zamanını bekliyolar.. allah 2. de güldürsün ikimizi de inş.

eğer tüpbebek denersen cnm başlamadan 1 kaç ay önce sigaraya yemenize özellikle eşin dikkat edin bal kaymak ceviz falan yesin.. sperme etkisi olur diye biliyorum..

bi de ben de bi dua var.. deniyorum şuan eğer tutarsa, dua işe yararssa bu forumda paylaşıcam. inş. vesile olur hepimize

eğer tüpbebek denersen cnm başlamadan 1 kaç ay önce sigaraya yemenize özellikle eşin dikkat edin bal kaymak ceviz falan yesin.. sperme etkisi olur diye biliyorum..

inş.seninde olur canım günleri geldıgı zaman ne tüpün kapalısına bakacaklar nede spermın kalitesine olacaklar inş..keçiboynuzu kaynatıp içiriyom eşime oda bayagı etkılıymiş sayı ve kalitenin artmasında...tesekkür ederim canım öle bir özellikle yemedı tedavı öncesi ilki acemilikti işte....

bal kaymak tatlı bekmez... bu tarz şeyler işte bilirsin hanii... deneyin vesileye bakıyo bizim işler.. bi de bayanlara ananas kabak çekirdeği ceviz fln da embriyo tutunması için ii miş ben de yavaş yavaş yemeye başlıyorum. hakkımızda hayırlısı ablacım..

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun...senin yaş kaç???

allah yardımcın olsun.. bebeklerine iş düşüyo burda inş. yaşamak isterler... genelde teste 2 3 gün kala kanama oluyo regl tarihi diye.. benim ilk tüp bebeğimde de öyle oldu.. o günlere dikkat aman... ama korkmak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…