2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım biz adana başketteyiz
burada her muayenede kan talilimiz yapılıyor hormonlara bakılıyor

canım bilgilerin için sagol.bende puregon 300 lük kullanıyom günde birsefer göbekten igne yapıyom.benimde 3 günde bir yumoş takibim var.bende 3 gündür kullanıyom.benimde ilk denemem olacak inşaşllh bir seferde bebklerimizi alırız kucaklarımıza peki sende gebelik varmı.problem neydi allahım kimselere aratmasın amin.....(canıms enin yumoşlar ne kadar büyümüştü birde kaç tane toplandı)

canım seni merkeze çağmadılarmı şu gün gel diye işte kontole gttiğin gün ka tahilerin yapılacak hem yumurtalarıyın (lolükül)büyümesine bakılacak hemde hormaonların kontrol edlicek

yani tahlil ypulacak bired yumoşlar ne kadar büyüklükte iyi oluyo yarın 4.gün çagırdılar kontrolüm var .

yani tahlil ypulacak bired yumoşlar ne kadar büyüklükte iyi oluyo yarın 4.gün çagırdılar kontrolüm var .

anım benim bilgim kadaryıla
10 ml üzereindekleri topluyorlar ve işlem yapıyorlar zaten 10. Gün gibi birde ek ilç kulanacaksın yumurtalar çatlamasın diye önden gelişenler
sonra istedikleri seviyeye gelince yumrta çatlatma iğnesi verecekler
inşşşş her şey yolunda gitsin rabbim kucaklrınızı doldursun

canım biz adana başketteyiz
burada her muayenede kan talilimiz yapılıyor hormonlara bakılıyor

yetercim vallahi bana ılk gıttıgımde yaptılar hastalıgımın ıkıncı gününde hormon tahlili yaptılar ve son olarak tedavının son gunu yaptılar çatlatma iğnesini ona göre verıyolarmış...gerçi kişiye göre değişebiliyor...hani problemlere göre...

canım benim tedavim biteli 1 ay oldu sonucum negatif çıktı...ben 275 lık puregon kullandım 2 günde bir gıdıyodum yumoş takıbıne.zaten bana doktor demişti az dozla hemen uyarılıyormuş yumoşlarım...benim yumoşlar 18-19-21ml gibi büyümüştüler .8 tane toplandı 7sı iyi kalitedeydi..ilk gün aradılar 3 tane döllenmişti 2.gün aradıklarında toplam 5 döllenme vardı.en iyi kalitedekini transfer ettiler..diğerlerinin kalitesi düşüktü diye donduramadık..ve sonucumda negatif...yalnız ben transfer sonrası kabız oldum biraz zorladım kendımı belkıde ondan tutunamadılar doktorumda kabızlıkla ılgılı bişey demedi bana.. ama sen dikkat et inş.tutunurlar sana...bizdeki problem eşimin sperm sayısının düşük olması.jınekologa gıttık tahlıller olduk tek takıldıgımız nokta sayının düşük olması ve tek çözüm tüp bebek dedıler yaptırdık oda nasıp değilmiş tutmadı..şimdi keçi boynuzu kaynatıp içiriyom eşime sayıyı ve kaliteyi arttırıyomuş..bakalım bır sene bekleyecem normal yolla olmazsa ıvf düşünüyom gene...

Son düzenleme:

çok üzücü aslında bu, arabasını satan, bankadan kredi alan, eşinden dostundan borç alıp tüp bebek yaptırmaya çalışanlar var, insanlar evlat sahibi olma mücadelesi veriyor bu yolda hem maddi hem manevi çok yıpranıyor. benim annem kalp hastası 10 yıldır aynı doktora gidiyor her hastaneye gittiğinde farklı bir doktor muayene etmiyor onu tanıyan tıbbi geçmişini bilen doktor ilgileniyor.. tüp bebek kolay bi aşama değil ki aynı ilgi alakanın gösterilmesi gerekiyor insanlara yıpranmış yorulmuş psikolojik yara almış insanlar bunlar yazık gerçekten onların gözünde sadece bi ticaret bu..

bulucam insana insan gibi muamele eden ilgilenen bir hastane :)

Nisan cım sen memorialde pozitif sonuç almamış mıydın? Karştırdım mı yoksa..

inş.canım bulduğun zaman bizede söyle:))bizde oraya geliiriz...

canım bizdeki sorunda sperm azlıgından kaynaklanıyo zaten.benim sana bi önerim olacak.benim eşim sigara içiyo malesef gögüsünün rahatlaması için her akşam ona 1 bsrdak sıcak suyun içine tatlı olacak şekilde bal ve yarım limon.bunu herakşam uygula yine bizim gibi problrmi olan bi arkadaşım var benimde burada oda eşine denedi spermi şuan çok iyi demişler canım bizimde 2 milyondan 20 milyona yükseldi 8 milyon canlı sayısı %35 de hareketli oldu denemeni isterim zararı oolmaz faydası olur.eşimin 3 haftada yükselme yaptı inşşllhh hayırlısı olsun tatlım....

Sevgili arkadaşım sana özelden doktorumun telefonunu yollamaya çalıştım ama moderatörün bana söylediğine göre senin özel mesajların kapalı imiş. Doktorumun adı Prof. Dr. Ali Rüştü Ergür. Kendine ait internet sitesi var. Ordan detaylı bilgileri alabilirsin. Ayrıca bu forumun başka bir sayfasında da benim doktorumla ilgili bir konu paylaşılmış zaten. Tüm yorumları okuyup kendin değerlendir. Ben söylediğim gibi son derece memnun kaldım kendisinden. 10 numara doktortur. Benim doğumumun üzerinden 3 yıl geçti hala telefonlaşır, bir sorum olsa derhal kendisini ararım. Dinler, yardımcı olur. Zaten hamileliğimde zamansız 22 haftada gelen bir sancımda (bayramın 2. günü idi) sabahın 3ünde evinden hastaneye koşturup gelecek kadar hastalarına önem veren birisidir. Uzmanlık alanı zaten infertilite. Çalıştığı hastanenin tüp bebek merkezinin filan da kurucu kendisidir. Görüşmenizde fayda var derim. Lütfen değerlendirin. Sabırlar ve kolaylıklar diliyorum.

meraba bende şimdi ganal-f ve lucrin vuruyorum.e2 bugün 2918 çıktı ilaç dozajını düşürecekler hergün hastaneye takibe çağırıyorlar.inşaallah bisorun çıkmazsa haftaya tarnsferim olur heralde.allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.:CüvCüv:

canımher şey yolunda gitsin
inşş be bişnle dön

Nisan cım sen memorialde pozitif sonuç almamış mıydın? Karştırdım mı yoksa..

önce Yeditepe'ye gitmiştim orada hiç bilgi falan vermemişlerdi sonra memorial'dan memnun kalan çok insan var onları okudum biraz araştırdım diğer hastanelerin 2 katı fiyatları vs.. mutlaka bi artısı vardır diye düşündüm gittim, yeditepe ile kıyaslanınca Nur hanım bilgi verdi sorular sordu güler yüzlüydü ilgili bir doktor gibi görünüyordu ama 10-15dk lık bi görüşme neticede.. neyse, sonra mail attım ben ona tedavi aşamalarını doğru anlayıp anlamadığımı teyit ettim endişelerimden söz ettim vs.. annelik fedakarlık ister diye bi yanıt verdi :) benim amacım bir doktor görüşü almaktı tedavi ile ilgili sorularım vardı onların yanıtlanmasıydı arkadaşıma değil doktoruma mail attım ben, bu yuvarlak cvptan sonra bi mail daha attım daha önce hiç tedavi olmadığımız için acaba önce bi aşılamamı denesek diye, cevap olarak hakkınızda hayırlısı olsun sevgiler yazdı :) güler yüzlü ve ilgili görüntüsü gerçek değilmiş iyikide atmışım bu mailleri, maillerden sonra ilgsizliğini görünce vazgeçtim memorialdan

inş.canım bulduğun zaman bizede söyle:))bizde oraya geliiriz...

hiç merak etmeyin 4/4 lük bi hastane bulucam her yönüyle içime sinen 8 günüm kaldı bu ay başlamak istiyorum tedaviye, istanbuldaki bütün hastanelerden randevu aldım ismine bakmaksızın neyin nerde çıkacağı belli olmaz :)

tatlım çok teşekkür ederim hemen bakıyorum internet sitesine a.s.a.s.a.s.a.s.

inşş içine sinen sana ebiğini getirecek bir has bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…