2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet canım 4. Deneem
bu gün 3 iğnemi olacağım
uzun protokol regl olup dr gideceğim sonrada diğer iğnelre başlayacağım

canım rabbim sabrının mükafatını verir mutlaka, bu denemede hayırlı haberler alacaksın allahın izniyle inşallah a.s.

hayranım sabrınıza , verdiğiniz emeğe ben daha başlayamadım bile :)

çok sağol canım denerim tabi ama akşamları yatmadan keçi boynuzu içiriyorum acaba öle sakıncası olurmu???senin sölediğin karışımıdamı yatmadan içirmem lazım.ama eşimin sigarası alkolu yok..ya canım bende öle takıyorumki neden bu sayı çıkmıyo diye vallahi yazını okuyonca çok sevindim eşimin sayısıda 3milyon falan o civarlarda oynuyor işte ...ilk denemem tutmayınca normal yolla kalmayı bekliyorum..inş..olur

canım rabbim sabrının mükafatını verir mutlaka, bu denemede hayırlı haberler alacaksın allahın izniyle inşallah a.s.

hayranım sabrınıza , verdiğiniz emeğe ben daha başlayamadım bile :)

sağol canım
inşşşşş
CANIM BU YOLDA SABIRLI OLMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK Kİ

Benim de ilk denemem. Tahlillerimi perşembe günü yaptırıcam . Ben memorial karar verdim. Ama haziran başlıyoruz.

arkadaşlar bugün yumurta takibi için kontrole gittim.sol overde 11 sag overde 12-13 boyutları yumoşlarım olmuş dr çatlamaması için yine igne verdi.cumaya birdaha kontrolüm var tahminim önümüzdeki hafta yumoşlar toplanır.sizce....

Benim de ilk denemem. Tahlillerimi perşembe günü yaptırıcam . Ben memorial karar verdim. Ama haziran başlıyoruz.

hayırlısı olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah ilk denemede güzel haberler verirsin bize

bende bu ay sonu başlamayaçalışıyorum ama daha bi hastane bulamadım bilindiği gibi :))

canım 12.15 gün arasında sürüyor tedavin sonrasında opu yapılıyor

evet canım 4. Deneem
bu gün 3 iğnemi olacağım
uzun protokol regl olup dr gideceğim sonrada diğer iğnelre başlayacağım

slm kızlar bende 1 tüp bebek yaptırdık ama olmadı. 26 nisanda tek embriyo yerleştirildi. ama sonuç ne yazık ki negatif. dr.um en az 2 ay aradan sonra 2. yapılacak dedi.dondurulmuş embriyolarım var. onlar yerleşecek. ama şimdi yeni kanunlara göre tek embriyo kondu. acaba 2 tüp bebekte demi tek embriyo konacak. birde tedavi nasıl olacak aynı ilkinde olduğu gibi bunları tam bilmiyorum. biraz bahsederseniz sevinirim.

Rapor için 3 yıl evlilik şartının kalkması bu haftasonuna kadar kesinleşiyor.SGK'yı arayıp sordum.Orada yetkili kişi, bi aksilik omazsa cuma gününe kadar resmi gazetede yayınlanacak dedi.ılgilenen arkadaşlara duyurulur.Biz de hemen haftaya rapor çıkaracağız.Kadın için sağlık raporu gerekiyormuş sanırım,200 liraya alınıyormuş.

evet canım dogru tahmın yapmışsın bende çatlamaması için beş gün kullandım..toplam 8 gün sürmüştü iğnelerim zaten..mutlaka sende 5 gün sonra çatlatma iğneni yapıp 2gün sonrada toplama işlemin olacaktır...inş..hayırlısı olur umarım sen sevinirsinn...

hanımlar, içinizden tüp bebek denemesi yapan biri keşke şöyle ayrıntılarıyla ilk günden başlayarak yazsa neler yaşadığını :) yaşayan birinin ağzından okumak çok farklı bizde ona göre hazırlardık kendimizi, iğneler nasıl yapılıyor nekadar sürüyor yumurta toplama günü neler yaşadınız transfer günü neler yaşadınız vs..

harika olur.biz de 19 myısta başlıyoruz tedaviye.bize de yetişir.süper olur.
yılbaşından beri var bu söylenti ama umarım bu sefer asparagas haber bayanssulusmile:icecream::dance::teytey:a.s.değilidr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…