2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

yetercim amiiiin cnm.

duygu senin kaçıncı gün dondurmuşlardı birde çözüldüğü günmü transfer edildi?

kızlar bende tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum 2 olumsuz aşılamam oldu fakat yaşım 23 ilk denemem olacak transfer işlami nasıl oluyor bir bilginiz varmı tek mi çiftmi embriyo transfer ediliyor nolursunuz cevap bizim ümitlerimiz paralarımız boşamı gidecek bir tane mi transfer ediliyor ?cevaplarınızı bekliyorummm..

evet canım 35 yaş ve ilk denemesi olanlara tek embiryo transfer edliyor
inşşşşş EMEKLERİMİZİ BOŞA GİTMEZ

hanımlar bişi sorcam tüp bebek denemiş olanlara :)

ilk defa deneyecekleri en çok endişelendiren aşama yumurta toplama aşaması gittiğim her hastanede bunu soruyorum hepsi farklı bi cvp veriyo anestezi nasıl yapılıyor damar yolu açıyorlar ilaç veriyorlar ve bayılıyormusunuz yoksa yarı baygınlık halimi oluyor yanlızca ? bazı hastaneler hiçbirşey duymuyorsunuz diyor bazıları adet sancısına benzer bi ağrı duyacaksınız diyor, siz bişey duydunuz mu? ağrı sızı oldu mu?

evet canım 35 yaş ve ilk denemesi olanlara tek embiryo transfer edliyor
inşşşşş EMEKLERİMİZİ BOŞA GİTMEZ

slm kızlar ben 32 yaşındayım. bir tüp ebek denem oldu sonuç negatif. dr 2 ay sonra tekrar yapılacak dedi. peki şimdi bana yeniden tek embriyor mu transfer edilecek. 7 tane dondurulmuş embriyo var.

slm kızlar ben 32 yaşındayım. bir tüp ebek denem oldu sonuç negatif. dr 2 ay sonra tekrar yapılacak dedi. peki şimdi bana yeniden tek embriyor mu transfer edilecek. 7 tane dondurulmuş embriyo var.

2 tane negatifle sonuçlanan 3.yü deneyen veya 35 yaş üstü kadınlara 2 ve 3 embriyo tranfer ediliyor.

slm kızlar ben 32 yaşındayım. Bir tüp ebek denem oldu sonuç negatif. Dr 2 ay sonra tekrar yapılacak dedi. Peki şimdi bana yeniden tek embriyor mu transfer edilecek. 7 tane dondurulmuş embriyo var.

cnaım nisandoruk arakadışımızda yazmış 3. Deneme ve 35 yaş üstüne 2 embiryo transfer eliyor senin 2. Denemem v dondrulmuş olması bir şey değiştirmeiyor

canım damar yolu açılıyor ve ilaç veriliyor
baygın oluyorsun hiç bir şey hisetmiyorsun

benim geçen mart aynıdaki tedavimde bir arkadaş vardı tek yumurtası olduğu için dr anestezi alamadn toplayalım yumurtanı demiş
işlam bittikten sonra yanımıza geldi ve sıradan bir ultrasyon muayanesigi bir şeydi dedi
hiç içinde büyütmeçok kolay bir işlem

inşallah öyledir canım çok korkuyorum ben :/ hiç güvenmiyorum doktorlara hiç umursamıyorlar çekilen acıyı o masada yatan kendisi olmadığı için

inşallah öyledir canım çok korkuyorum ben :/ hiç güvenmiyorum doktorlara hiç umursamıyorlar çekilen acıyı o masada yatan kendisi olmadığı için

herkese iyi pazarlar

canım benim öceki gitiğim ve şimidki gittiğim merkezdede çok hasatılar her konuda
bence hiç içinde büyütma zaten tüp bebek ekipi anlayışılı değilse oraya hiç gitmeyeceksin

tamamen katılıyorum canım çok güzel yazmışsın, hangi merkezler seninkiler canım, ben yeditepede karar verdim

evet canım anestezi altında yapılan bir işlem..evet bayılıyon 10-15 dakikalık bır uyku dıyelim biz buna tabı işlem okadar sürüyor daha sonrasında zaten servıste yarım saat bır saat arası kendıne gelene kadar yatıyon..bende öle agrı olmadı ama adet olacan zaman başlangıçlarda hafıf agrım olurdu öle oldu..kişiye göre değişiyo..bence hiç korkma kafandan sil zaten bende çok korkuyordum korkulacak bir işlem değil...allah kolaylık versın...

slm kızlar ben geldım dr gıtım bu gÜn yenı ıĞnlere baŞlıyorum
cumada kontrolÜm var dua edın bana

kızlarrrr merhabalar yaşım 24 eşimde sperm hareket problemi var 2 kere klomen +iğneyle aşılama oldum 3.yü iğneli aşılamayla devammı ediyim yoksa boşu boşuna iğneyle kendimi harap etmeden direk tüpbebeğemi geçeyim görüşlerinizi yazarsanız sevinirimmm..

gÜnaydın kılzar nasılsnız
yyaaaaaaaaaaaaaaaaa
neden bu topıkler bu kadar sesız

canım ben diğer topiğede yazdım bence (eğer rapor alacaksan ve şartları tamamlamışsan )hiç uğraşma
aşılamayla
çünkü denemişsin zaten yeteri kadar dr aşılamada şansın %15 bence geç tüp bebeğe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…