kızlar bende tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum 2 olumsuz aşılamam oldu fakat yaşım 23 ilk denemem olacak transfer işlami nasıl oluyor bir bilginiz varmı tek mi çiftmi embriyo transfer ediliyor nolursunuz cevap bizim ümitlerimiz paralarımız boşamı gidecek bir tane mi transfer ediliyor ?cevaplarınızı bekliyorummm..
evet canım 35 yaş ve ilk denemesi olanlara tek embiryo transfer edliyor
inşşşşş EMEKLERİMİZİ BOŞA GİTMEZ
slm kızlar ben 32 yaşındayım. bir tüp ebek denem oldu sonuç negatif. dr 2 ay sonra tekrar yapılacak dedi. peki şimdi bana yeniden tek embriyor mu transfer edilecek. 7 tane dondurulmuş embriyo var.
slm kızlar ben 32 yaşındayım. Bir tüp ebek denem oldu sonuç negatif. Dr 2 ay sonra tekrar yapılacak dedi. Peki şimdi bana yeniden tek embriyor mu transfer edilecek. 7 tane dondurulmuş embriyo var.
hanımlar bişi sorcam tüp bebek denemiş olanlara :)
ilk defa deneyecekleri en çok endişelendiren aşama yumurta toplama aşaması gittiğim her hastanede bunu soruyorum hepsi farklı bi cvp veriyo anestezi nasıl yapılıyor damar yolu açıyorlar ilaç veriyorlar ve bayılıyormusunuz yoksa yarı baygınlık halimi oluyor yanlızca ? Bazı hastaneler hiçbirşey duymuyorsunuz diyor bazıları adet sancısına benzer bi ağrı duyacaksınız diyor, siz bişey duydunuz mu? Ağrı sızı oldu mu?
canım damar yolu açılıyor ve ilaç veriliyor
baygın oluyorsun hiç bir şey hisetmiyorsun
benim geçen mart aynıdaki tedavimde bir arkadaş vardı tek yumurtası olduğu için dr anestezi alamadn toplayalım yumurtanı demiş
işlam bittikten sonra yanımıza geldi ve sıradan bir ultrasyon muayanesigi bir şeydi dedi
hiç içinde büyütmeçok kolay bir işlem
inşallah öyledir canım çok korkuyorum ben :/ hiç güvenmiyorum doktorlara hiç umursamıyorlar çekilen acıyı o masada yatan kendisi olmadığı için
herkese iyi pazarlar
canım benim öceki gitiğim ve şimidki gittiğim merkezdede çok hasatılar her konuda
bence hiç içinde büyütma zaten tüp bebek ekipi anlayışılı değilse oraya hiç gitmeyeceksin
hanımlar bişi sorcam tüp bebek denemiş olanlara :)
ilk defa deneyecekleri en çok endişelendiren aşama yumurta toplama aşaması gittiğim her hastanede bunu soruyorum hepsi farklı bi cvp veriyo anestezi nasıl yapılıyor damar yolu açıyorlar ilaç veriyorlar ve bayılıyormusunuz yoksa yarı baygınlık halimi oluyor yanlızca ? bazı hastaneler hiçbirşey duymuyorsunuz diyor bazıları adet sancısına benzer bi ağrı duyacaksınız diyor, siz bişey duydunuz mu? ağrı sızı oldu mu?
slm kızlar ben geldİm dr gİtİm bu gÜn yenİ İĞnlere baŞlıyorum
cumada kontrolÜm var dua edİn bana
kızlarrrr merhabalar yaşım 24 eşimde sperm hareket problemi var 2 kere klomen +iğneyle aşılama oldum 3.yü iğneli aşılamayla devammı ediyim yoksa boşu boşuna iğneyle kendimi harap etmeden direk tüpbebeğemi geçeyim görüşlerinizi yazarsanız sevinirimmm..
duygu hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah sonuç pozitif olucak:Saruboceq:
duygnun sonucumu var bu gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?