2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar şimdi merekze konuştum embiryom bölünmeye devam ediyormuş
kalitesi güzel olduğu için transferimi yarına bıraktılar

çok sevindim yetercim:) inş.bu sefer olacak dualarımız seninle....transfer olurken stres yapma ben aglamıştım belkıde üzüntümde etkıledı olumsuz oldu.....inan namazımı kılıp kuranımı okuyup sana dua edıyorum bu kadar ugraş veriyorsun allahım inş.bu sefer olur....

hayırlısıyla rabbim seni muradına kavuşturur inşallah..

dua etmeye devam. Allahın izniyle olcak. Iyi düşünelim. Rabbim tutunmasını da nasip eder inşallah.

kılza teşekür edrim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canalarım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yetercim inşallah ,iyi sonuç alırsın ben tüp bebegı rafa kaldırdım ve tadaviyide gebelik bölümünde takılıyorum seni ve denizi merak ettim oda iyidir umarım

yetercim inşallah ,iyi sonuç alırsın ben tüp bebegı rafa kaldırdım ve tadaviyide gebelik bölümünde takılıyorum seni ve denizi merak ettim oda iyidir umarım

canım benim yarın transferin var allahın izni ile yaşam arakadaşda bir süredir görmüyorum topikte

canım benim yarın transferin var allahın izni ile yaşam arakadaşda bir süredir görmüyorum topikte

canım seni uzaktan takip ediyorum. sana hiç yazmadım galiba ama sürekli senden haber alıyorum. inan senin kadar heyecanlıyım. bu yolda çok çabalıyorsun. rabbim emeklerini boş çıkarmasın. daha geçende deneme yapmıştın diye hatırlıyorum. negatifin ardından güzel toparlanmışsın. rabbim bu defa bebişini sana bağışlar inşallah. yolun açık olsun yüreği güzel arkadaşım...

cnm hadi hayırlısı allah yardımcın olsun dualarım seninle cnm işallah bu defa pozitif olur pozitif düşün sende ok cnm

GÜNAYDIN KILZAR opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN DUALRINIZ İÇİN TEŞEKÜRLER
İNŞŞ KIZLAR
İNŞŞŞNNNNNNNNNN

ARAKADAŞLAR BU GÜN ALLAH İZİN VERİRSE TRANSFERİM VAR BİRAZDAN ÇIKACAĞIM DUALRINIZI EKSİK ETMEYİN

canım benim inş.hayırlısıyla embriyon sımsıkı tutunur sana..seninle birlikte büyür bırakmaz seni inş....hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

canım benim inş.hayırlısıyla yüce mevlamın izniyle hayırlı bir bebiş:ecrin_bebek: olur inş.gelişmeleri bizlerle paylaşırsan sevinirim hıı aklıma gelmişken yazayım bu dönemde boooooool booool yat çevremde tüp bebek yapdııpda bunu uygulayanlar hep güzel sonuçlar aldılar darısı inş. başına

canım benim inş.hayırlısıyla embriyon sımsıkı tutunur sana..seninle birlikte büyür bırakmaz seni inş....hayırlı haberlerini bekliyoruz.....

kızlar transferim oldu çok şükür evdeyim

kızlar transferim oldu çok şükür evdeyim

cnm hadi bakalım 12. gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz :)))
çok yorma kendini bilgisayarın başında yat dinlen 3 gün sonra gel yaz bize canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım =)))

çok şükür canım bizde seninle birlikte gün sayacaz vallahi...inş.sonucunda güzel haberlerini alacaz....çok dikkat et kendine canım....inş.hepimiz anne olacaz....

çok şükür canım rabbim sonucunu da güzel eylesin... Olumunekankayizsmile

kızlar çok teşekür edrim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeter hayırlı olsun. sen nerde yaptırıyordun işlemlerini... yumurta toplarken canın yandımı transfer sonrası ve yumurta toplama süresinden sonra neler yaşadın bahsedebilirmisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…