arkadaşlar moralim çook bozuk..kanamam arttı.. 2. denememdi.. hangisine üzüllceğimi bilemedim ailelerin üzüldüğüne mi, biyolojik ve psikolojik çöküşüme mi, eşimin haline mi, maddi hasaraa mı, şansızlığıma mı??? anlayamadığım nokta ikisinde de yaşımdan ve embriyo kalitemden dolayı hamileliğime kesin gözyle baktıkları halde neden tumadığı.. hatta bu seferkinde embriyolok bana "sana öyle bi emr. verildi ki duvara atsak duvar gebe kalır" dedi olmadı olmadı olmadı.. duvar kadar bile olamadım galiba.. bari umut verilmese..hiç bi sorun yokken herşey mükemmelken tutmaması beni korkutuyo arkadaşlar.. herşeyi yeniyoruz bi şekilde ama kısmetsizlikle şansızlığın önüne geçemiyoruz galiba.. neyse inş. sizin güzel sağlıklı haberlerinizi alırız inş.. yazmayı unutmayın arkadaşlar..
seni çok iyi anlıyabiliyorum gene bir ümitsizlik...sende şimdi hem pisikolojık çöküş var hemde adetınden dolayı fizyolozık rahatsızlık...bende senın gıbı kendıme çok soruyorum neden?neden?neden olmadı????ama bazende unutmak ıstıyorum aklıma geldıkçe sınırlenıyorum...tedavı sonrası ıkıncı ayımda günüm 10 gün geçti kendımı öle hamılelık psıkolojısıne hazırlamışımkı hamıle oldogumu düşünüp öle umutlandım ama gene hüsran çok üzüldüm hastalandıgım için allahım inş.hepimizin kucaklarını doldurur evlat hasretiyle içimiz yanmaz daha....hayırlısıyla olacak inş....
geçmiş olsun cnm. bu kadar kendini üzme sen üzüldükçe eşin ve sevdiklerin daha çok etkileniyor. en önemlisi senin bu olayı atlatman zorlaşıyor. bizde 2.5 ay önce tüp bebek denedik aynı senin gibi 8. gün pembe pembe lekelenmeyle başladı adetim. çok üzülmüştüm. ama hayırlısı böyleymiş - her işte var bi hayır dedim. öyle teselli buldum. rabbim hayırlısıyla hepimize bu mutluluğu yaşatıcak.
merhaba.seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende 2 gün önce öğrendim negatif olduğunu kan testi yaptırma heyecanım bile kaldı içimde adet oldum.heralde bunu başına gelmeyen kimse anlayamaz benim ailemin daha haberi bile yok kıvranıyorum kaç gündür nasıl sölicem diye.eğer bu bi sınavsa biz bu sınavı nasıl geçicez,nasıl dayanıcaz bende bilmiyorum arkadasım bilen başaran varsa yardım etsin allahım bizim de yüzümüzü güldürsün.
slm cnm. benimde tedavi sonrasındaki 2. adetim 12 gün geçti ne tahliller neler yaptım sonra adet oldum bizde çok ümitlendik. acaba neden gecikiyor? CADIARZU
belkide psikolojık bizimkisi..çünkü her adetim yaklaştığında ileri gıdınce günüm seviniyom.....acaba bizim gibi günü gecen varmı...tedavidenmi kaynaklanıyor kullandıgımız ilaçların bir zararı yok diyolarda...daha tedavı görecekmisin canım??
bide normal adetin yarısı kadar ancak olmuşumdur. geciktiği için şiddetli bekliyordum az adet gördüm. sende de öyle mi oldu?
tedaviye dondurulmuş embriyolarla devam edicem. onların transferi temmuzda olucak. inşallah onlara gerek kalmaz.
sen ne zaman start vericeksin?
kızlar mrhb ben geldım opum yapıldı bu gÜn 18 yumoŞum toplandı ınŞŞ klıtelıdırler ve dÖlenırler
dua edn bana arkaŞlar
kızlar mrhb ben geldİm opum yapıldı bu gÜn 18 yumoŞum toplandı İnŞŞ klİtelİdİrler ve dÖlenİrler
dua edn bana arkaŞlar
selam hanımlar :)
rahim filmimi doktora götürdüm cumartesi günü, normalmiş herşey 1 ay bekleyeceğiz bu ayı boş geçirme dedi hsg'den sonraki ilk 2 ay çok önemliymiş birçok hasta hsgden sonra ki ilk 2 ay hamile kalıyormuş biz 1 ay beklicez sonra aşılama yada tüp bebek arasında seçim yapacağız, dua edin benim için bi mucize gerçekleşsin :)
CANIM 3 KEZ OLMUSUZLUK YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAKTAN NELER HİSSETİĞNİ TAHMİNEDERİM :gitme:cnm benim ki olmadı inş. sizlerinki olur da ona seviniriz allah bebişlerine tutunma gücü versin inş.
inşallah canım bir sürü kaliteli embriyon olur herşey yolunda gitsin minik bi mucize tutunsun sana a.s.a.s.a.s.
nasıl geçti işlem iyimisin tatlım
inş.canım kendılıgınden olur..bizim embrıyolar kalitesizdi dondurulmadı dondurulmuş olsaydı hiç beklemezdım..ama tüp bebek için bayagı bir beklemeyi düşünüyorum..maddi acıdanda zorlandık bayagı hepsi cepten gidince zor oluyo...eşimin sayısının yükselmesini bekliyorum vallahi.....inş.hayırlısıyla olur ya çok istiyorum biran önce bebek sahıbı olmak istiyorum....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
cnm çook sevindim valla.. hakkında hayırlısı olur da normalden gebe kalırsın inş.. haberini yazmayı unutma ama :)
CANIM YYAA HEP ÖLE OLYOR BİRİ DÜZELİYOR DİĞERİ BOZULUYORteşekkür ederim canım inşallah, ama spermiogram kötü çıktı bu ay geçen sefer 50mil sperm vardı ama morfoloji %2 idi bu ay 18ml sperm çıktı morfoloji %9
doktor morfoloji düzelmiş ama sperm hızı ve sayısı düşmüş dedi biri birini tutmuyor ya allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah
İNŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
bu bizim sınavımız.
Allah gönlüne göre verir inşallah bir an önce anne olursun.
kızlar mrhb ben geldİm opum yapıldı bu gÜn 18 yumoŞum toplandı İnŞŞ klİtelİdİrler ve dÖlenİrler
dua edn bana arkaŞlar
CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:inşallah cnm hadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin cnm
Arkadaşlar ben diyorum ki tedavim temmuzda ya
belki temmuza kadar doğal yoldan hamile kalırım delilik ama belki olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kendimde belirti arıyorum hamileyimdir diye opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?