2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba.seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende 2 gün önce öğrendim negatif olduğunu kan testi yaptırma heyecanım bile kaldı içimde adet oldum.heralde bunu başına gelmeyen kimse anlayamaz benim ailemin daha haberi bile yok kıvranıyorum kaç gündür nasıl sölicem diye.eğer bu bi sınavsa biz bu sınavı nasıl geçicez,nasıl dayanıcaz bende bilmiyorum arkadasım bilen başaran varsa yardım etsin allahım bizim de yüzümüzü güldürsün.

olacak inş.. kırcaz bu şeytanın bacağını bigün.. tşkler bitanem msjın için..

saol cnm benim tesellin için.. zaten o kanı görmek çook korkutuyo.. test günü test yaptırıp negatif çıksa bu kadar yormaz heralde.. çünkü transferden sonra hergün peçeteye bakar olduk.. kan geldi mi leke değdi mi falan... yaaa hem fizyolojik hem psikolojik güç istiyo arkadaşlar.. allah hepimize güç kuvvet versin..

zaten en büyük üzülme sebebimiz ailemizin üzünüsüne sebep olmak... allah onlara da bizlere de sabır versin.. son negatif haberlerimiz bunlar olur inş... tşkler msjın için arkadaşım, allah yardımcımız olsun...

slm cnm. benimde tedavi sonrasındaki 2. adetim 12 gün geçti ne tahliller neler yaptım sonra adet oldum bizde çok ümitlendik. acaba neden gecikiyor? CADIARZU

belkide psikolojık bizimkisi..çünkü her adetim yaklaştığında ileri gıdınce günüm seviniyom.....acaba bizim gibi günü gecen varmı...tedavidenmi kaynaklanıyor kullandıgımız ilaçların bir zararı yok diyolarda...daha tedavı görecekmisin canım??

bide normal adetin yarısı kadar ancak olmuşumdur. geciktiği için şiddetli bekliyordum az adet gördüm. sende de öyle mi oldu?

tedaviye dondurulmuş embriyolarla devam edicem. onların transferi temmuzda olucak. inşallah onlara gerek kalmaz.

sen ne zaman start vericeksin?

inş.canım kendılıgınden olur..bizim embrıyolar kalitesizdi dondurulmadı dondurulmuş olsaydı hiç beklemezdım..ama tüp bebek için bayagı bir beklemeyi düşünüyorum..maddi acıdanda zorlandık bayagı hepsi cepten gidince zor oluyo...eşimin sayısının yükselmesini bekliyorum vallahi.....inş.hayırlısıyla olur ya çok istiyorum biran önce bebek sahıbı olmak istiyorum....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar mrhb ben geldım opum yapıldı bu gÜn 18 yumoŞum toplandı ınŞŞ klıtelıdırler ve dÖlenırler
dua edn bana arkaŞlar

selam hanımlar :)

rahim filmimi doktora götürdüm cumartesi günü, normalmiş herşey 1 ay bekleyeceğiz bu ayı boş geçirme dedi hsg'den sonraki ilk 2 ay çok önemliymiş birçok hasta hsgden sonra ki ilk 2 ay hamile kalıyormuş biz 1 ay beklicez sonra aşılama yada tüp bebek arasında seçim yapacağız, dua edin benim için bi mucize gerçekleşsin :)

cnm çook sevindim valla.. hakkında hayırlısı olur da normalden gebe kalırsın inş.. haberini yazmayı unutma ama :)

cnm benim ki olmadı inş. sizlerinki olur da ona seviniriz allah bebişlerine tutunma gücü versin inş.
CANIM 3 KEZ OLMUSUZLUK YAŞAMIŞ BİRİSİ OLARAKTAN NELER HİSSETİĞNİ TAHMİNEDERİM :gitme:
İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL İNŞŞ:Saruboceq:

inşallah canım bir sürü kaliteli embriyon olur herşey yolunda gitsin minik bi mucize tutunsun sana a.s.a.s.a.s.

nasıl geçti işlem iyimisin tatlım

İNŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

bu bizim sınavımız.
Allah gönlüne göre verir inşallah bir an önce anne olursun.

İNŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

inşallah cnm hayırlısıyla kaliteli olurlar. ne zaman arıcaklar seni?

cnm çook sevindim valla.. hakkında hayırlısı olur da normalden gebe kalırsın inş.. haberini yazmayı unutma ama :)

teşekkür ederim canım inşallah, ama spermiogram kötü çıktı bu ay geçen sefer 50mil sperm vardı ama morfoloji %2 idi bu ay 18ml sperm çıktı morfoloji %9
doktor morfoloji düzelmiş ama sperm hızı ve sayısı düşmüş dedi biri birini tutmuyor ya allahım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin tez zamanda inşallah

CANIM YYAA HEP ÖLE OLYOR BİRİ DÜZELİYOR DİĞERİ BOZULUYOR
RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN

İNŞŞ CANIM İNŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

inşallah cnm hayırlısıyla kaliteli olurlar. ne zaman arıcaklar seni?[/QUOTE]
YARIN ÖĞLEDEN ÖNCE ARAYACKALAR CANIM
İNŞŞ KALİTELİ DÖLENMELER OLUR :Saruboceq:

bu bizim sınavımız.
Allah gönlüne göre verir inşallah bir an önce anne olursun.

RABBİM BU YOLDA YÜRÜYEN HERKESİN GÖNLÜNDEN GEÇENİ NAİP ETSİN İNŞŞŞŞ

Arkadaşlar ben diyorum ki tedavim temmuzda ya
belki temmuza kadar doğal yoldan hamile kalırım delilik ama belki olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kendimde belirti arıyorum hamileyimdir diye opuyorumnanaktan

inşallah cnm hadi hayırlısı bakalım allah gönlüne göre versin cnm
CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:
Arkadaşlar ben diyorum ki tedavim temmuzda ya
belki temmuza kadar doğal yoldan hamile kalırım delilik ama belki olur opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kendimde belirti arıyorum hamileyimdir diye opuyorumnanaktan

CANIM HİÇ ÖLE DÜŞÜNME EĞERKİ RABBİM VERMEK İSTERSE HER ŞATRTA VERİR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…