2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

merhaba arkadasım bizde de morfoloji sorunu var daha 2 gün önce tüp bebekten negatif sonuç aldım.morfolojiyi nasıl böyle yüksettiniz ? ilaç falan mı kullandı eşin.bizim sayı çok güzelde morfoloji yüzde 2 .

arakadaŞlar az Önce merkezden aradılar 1 tane yumurtam dÖlenmıŞ
dua edın bana noe olur

kızlar mrhb ben geldİm opum yapıldı bu gÜn 18 yumoŞum toplandı İnŞŞ klİtelİdİrler ve dÖlenİrler
dua edn bana arkaŞlar

canım inş.hayırlısıyla çokçok kaliteli döllenirler....rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım bizlerde senin pozitif sonucunla sevinelim....

yetercim inş.yarına kadar diğerleride döllenirde bu sefer transferın olur inş..çoooookkk kaliteli olurlar bebiş olarakta seversın onları...dualarım hep seninle....

yetercim inş.yarına kadar diğerleride döllenirde bu sefer transferın olur inş..çoooookkk kaliteli olurlar bebiş olarakta seversın onları...dualarım hep seninle....

cnm işallah en iyi kalitede gelişirler allah yardımcın olsun

canım inş.hayırlısıyla çokçok kaliteli döllenirler....rabbim bu sefer yüzünü güldürsün canım bizlerde senin pozitif sonucunla sevinelim....

yeeterrrrr allah hayırlısıyla versin kucağına bebişini hayırlısı olsun sanada allah gönlünden ne geçiyorsa onu yaşatsın onu versin onun tadına vardırsın canım benim

kızlar sağolun allah razı olsun hepinizden
inşş yarın transferim olur ve yavruma kavuşurum
allah hepimizin yardımcısı olsun canalrım dualrınız içide allah razı olsun
ne olur dualrımızı eksik etmeyelim birbirimizden

yeterciğim dualarım seninle.Allah kısmet ettiyse 1 embriyoyla bebek sahibi olan çok kişi var bu sitede.
dileyeyim ve dua edelim arkadaşlar,yeter için emriyosu mükemmel olsun ve anneciğine tutunsun.

ada89 arkadaşım seni anlıyorum bende 2 ci denemeye başlıyorum 1-2 hafta içinde.ama şunu hiç unutma sana ve eşine allah sağlık versin 3 cü deneme için hazırlana bilmen için.ne hastalar bu kazaydı de ve drdan memnunsan 3 cü için hazırlan 1 yıl dinlen yada 2 yıl sana kalmış ama morla önemli.sana ve eşine allah sağlık versin gerisi gelir:)çünkü bir sonraki denede sen ve eşin birbirinize lazımsınız:)

ay cnm benim çook tşk ederim.. bi uğursuzluk var üstümüzde ama allahın izniyle senin de yazdığın gibi sağlıkla ve yüksek moralle atlatcaz.. ben yaşadım allah sizlere yaşatmasın cnm.. ben hep bir yıl ara veriyorm dinlenip atlatana kadar yine öyle yaparm galiba.. sana da başarılar bitanem.. msjın için de çook teşekkürler... burdan takipteyim, güzel haberlerini yaz mutlaka by...

hiç moralini bozma cnm olcak inş.. buraya da yazıcaksın büyük harflerle sonucunu.. :)

arakadaŞlar az Önce merkezden aradılar 1 tane yumurtam dÖlenmİŞ
dua edİn bana noe olur

cnm heyecan artıyo şimdi sende, tahmin edebiliyorum..inş.. allah hayalkırıklığına uğratmıcak.. karnında çook sağlıklı bebek büyütüceksin.. kabız olmamaya ve hormonsuz meyvelerle beslenmeye çalış cnm test gününe kadar.. bi yerde okumuştum dr elinizi karnınıza koyup ona ihtiyacınız olduğunu, onu istediğinizi hissettirin yazıyodu inş. faydası olur bitanem.. haberini yazmayı unutma.. hayırlı bekleyişler :)

inşş canım
inşşş merkezden habe bekliyorum

yeterrrr arkadaşım inşallah iyi haberler peşpeşe gelir...dualarımız seninle:)

AMİN TÜM DUALARIMIZ YETERLE HAYIRLI SONA İNŞALLAH!!!!:lepi::lepi:

yeterciğim dualarım seninle.Allah kısmet ettiyse 1 embriyoyla bebek sahibi olan çok kişi var bu sitede.
dileyeyim ve dua edelim arkadaşlar,yeter için emriyosu mükemmel olsun ve anneciğine tutunsun.

Umarım hiçbir aksilik çıkmaz ve buradan güzel haberler verirsiniz.Bol şans:)

ARKADAŞALR ALLAH RAZI OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞ ŞU ANDA HAS ARANMAYI BEKLİYORUM
İNŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…