ilk kan testiniz kaç çıkmıştı.bende ultrason günümü bekliyorum çok heycanlıyım.merhaba arkadaslar,bugün ilk ultrason muayenem vardı..26 nısan transfer gunumdu 6+4 haftalık hamileyim.Yalnız doktor kese ve ıcındekı embrıyomu cok zor gordu...Ayrıca kalp atışlarınıda duyduk çok sükür ama..sizi çokta heveslendirmemek için haftaya tekrar göreyim dedi..boyu su an 0.68 cm (doktor normal dedi..ama ultrasonda rahat göremedi) ayrıca son ıkı gundurde lekelenmem var..ultrasonda rahimde kanamada gördü doktor..benımle aynı durumu yasayanlar var mı acaba..haftaya kadar yine stressli bir bekleyişdeyim..umarım haftaya her sey yolunda gıder ..
günaydın cnm haberler sende...kızlar ne haber
günaydın cnm haberler sende...
nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?
YA BİR HABER YOKŞİMDİLK bilmiyorumkismile
CANIM SANCIM VAR KASIKLARIMDA
ANLAMADIM İYİ KÖTÜMÜ
ONUN HARİCİNDE REGL OLACAKMIŞIM GİBİ HİSEDİYORUM
BALKADA BİR ŞEY YOK
sancılar batma şeklindemi?
gülüm adet sancısı çeken de var bende öyle olmuştum tuttuğu zaman. hiç strese girme adet olcam diye.
Allah kolaylık versın canım bende medıcal parkta tedavı gördüm bahçelievler şubesınde acaba sız hangısıne gıdıyorsunuz...doktorun kım???ben adetimin 2.günü ultrasyona gıırmiştim ve ogun rahım fılmım çekildi ilaçlarada aynı gün başlamıştım...
bende merak ettim hangisine gittiğini ve doktorun kim?? ben göztepeye gitmiştim ve hiç memnun kalmadım oradan personel çok lakayt ve çok yoğun olan yerler hastalara igi az maalesef doktorla diyalog çok önemli bence ve ben orada hiç ilgi alaka bulamadım. rahat olmak yani kafanın rahat olması en başta geliyor bana göre.
hayırlı olsun bu arada inşallah sana uğurlu gelir sebep olur gittiğin yer.
KIZLAR SAĞOLUN LLAH RAZI OLSUN ÇOK TEEŞKÜR EDERİM HEPİNİZE
CANIM HAYILI OLSUN
İNŞŞ İLK DENEMDE BEBİŞİNSANA GELSİN :Saruboceq:
sancılar batma şeklindemi?
Gülüm adet sancısı çeken de var bende öyle olmuştum tuttuğu zaman. Hiç strese girme adet olcam diye.
canım adet sancısı gibi sanki her an olacakmışı gibi
bbebeğin tutunmuş o zaman tebrik ederim seni şimdiden.adet sancısı desem adet için çok erken .adetine 10 gün falan vardır normalde.seninle transfeerimiz aynı gündü.tebrik ederim seni tekrar
canım çıkmış olduğun bu yolda rabbim yarve yardımcın olsun uzun ve yorucu bir süreçe inşş
tedavinde bebişnle buluşursun ,inşşşşşşşşşşş
canım çıkmış olduğun bu yolda rabbim yarve yardımcın olsun uzun ve yorucu bir süreçe inşş
tedavinde bebişnle buluşursun ,inşşşşşşşşşşş
bbebeğin tutunmuş o zaman tebrik ederim seni şimdiden.adet sancısı desem adet için çok erken .adetine 10 gün falan vardır normalde.normal adet günün ne zaman?seninle transfeerimiz aynı gündü.tebrik ederim seni tekrar
dün test yaptırmam lazımdı ama cesaret edip yaptıramadım. Doktoruma yarın gideceğim, eğer gidene kadar adet olmazsam testi yaptıracağım ama hiç yaptırmak istemiyorum aslında
canım cesaret etmen gerekiyor
hakkında hayılısı olsun
inşşşşşşşş pozitif görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?