2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ilk kan testiniz kaç çıkmıştı.bende ultrason günümü bekliyorum çok heycanlıyım.

günaydın cnm haberler sende...
nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?

YA BİR HABER YOKŞİMDİLK bilmiyorumkismile
CANIM SANCIM VAR KASIKLARIMDA
ANLAMADIM İYİ KÖTÜMÜ
ONUN HARİCİNDE REGL OLACAKMIŞIM GİBİ HİSEDİYORUM
BALKADA BİR ŞEY YOK

YA BİR HABER YOKŞİMDİLK bilmiyorumkismile
CANIM SANCIM VAR KASIKLARIMDA
ANLAMADIM İYİ KÖTÜMÜ
ONUN HARİCİNDE REGL OLACAKMIŞIM GİBİ HİSEDİYORUM
BALKADA BİR ŞEY YOK

sancılar batma şeklindemi?
gülüm adet sancısı çeken de var bende öyle olmuştum tuttuğu zaman. hiç strese girme adet olcam diye.

sancılar batma şeklindemi?
gülüm adet sancısı çeken de var bende öyle olmuştum tuttuğu zaman. hiç strese girme adet olcam diye.

transfer genelde bir önceki adetin 17-18. gününde falan yapılıyor genelde.siz adetinize 10-12 gün kala adet sancısı mı cekmeye başlıyorsunuz allasen.adet sancıları son 7 günlük periyotta başlar.bence kendini fazla dinliyorsun yeteer ,bence rahat ol.bak aynı gün transferimiz oldu bende hiç bir halt yok ne ağrı ne sancı.eger dayanamıyorsan ağrılarrına o zaman bir sorun mu var diye düşünmek gerek.hemşiren ya da doktorunu ara ağrının nedenini onlara sor ve uygun gödükleri bir ağrı kesici al,eğer dayanamıyorsan.
allah meleklerimize kavuştursun.amin.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sagol canım amin cümlemize Allah kolaylık versin ben serdar koç a gidiyorum ve çok memnunum 3.günü adetimin utrasona girdim ignelerimi teslim aldım işte cumadan beri kullanıyorum yarında rahim filmi çekilecek

canım ben çok memnunum valla şimdilik serdar koç dr um personelde ii davranıyo zaten aksi bi ters durum sezdigim an ortalıgı katarım birbirine ben ücretli yaptırıyorum o kadar para döküyorum kalkıp ters bi harekette hakkımıda ararım valla. inşallah canım uğurlu gelir saol ii dileklerin için

canım adet sancısı gibi sanki her an olacakmışı gibi

bbebeğin tutunmuş o zaman tebrik ederim seni şimdiden.adet sancısı desem adet için çok erken .adetine 10 gün falan vardır normalde.normal adet günün ne zaman?seninle transfeerimiz aynı gündü.tebrik ederim seni tekrar

Son düzenleme:
bbebeğin tutunmuş o zaman tebrik ederim seni şimdiden.adet sancısı desem adet için çok erken .adetine 10 gün falan vardır normalde.seninle transfeerimiz aynı gündü.tebrik ederim seni tekrar

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :Saruboceq:CANIM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:
TUTUNMUŞTUR KÜÇÜK MUCİZEM :Saruboceq::Saruboceq:

canım bu ün ansferimin 4. günüydü ama ağrılarım var kasıklarımda bende anlamadım iyimi kötümü
hakkımızda hayılısı inşş iyidir

dün test yaptırmam lazımdı ama cesaret edip yaptıramadım. doktoruma yarın gideceğim, eğer gidene kadar adet olmazsam testi yaptıracağım ama hiç yaptırmak istemiyorum aslında

dün test yaptırmam lazımdı ama cesaret edip yaptıramadım. Doktoruma yarın gideceğim, eğer gidene kadar adet olmazsam testi yaptıracağım ama hiç yaptırmak istemiyorum aslında

canım cesaret etmen gerekiyor
hakkında hayılısı olsun
inşşşşşşşş pozitif görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…