kızlar transferim oldu çok şükür evdeyim
hadi hayırlısı inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur. ilk denemen mi acaba. bilgi verebilirmisin
Canım umarım olumlu olur..
yeter hayırlı olsun. sen nerde yaptırıyordun işlemlerini... yumurta toplarken canın yandımı transfer sonrası ve yumurta toplama süresinden sonra neler yaşadın bahsedebilirmisin..
arkadaslar benımde 2.denememde tuttu tek soylucegım yılmayın hep pozitif olun benımde elımde gonal f450 var ısteyene 250 tl ye verebılırım gonul ısterkı ucretsız verım ama cok borclandım bana hayrlı geldı umarım sızede gelır
arkadaslar benımde 2.denememde tuttu tek soylucegım yılmayın hep pozitif olun benımde elımde gonal f450 var ısteyene 250 tl ye verebılırım gonul ısterkı ucretsız verım ama cok borclandım bana hayrlı geldı umarım sızede gelır
gÜnaydın arakadaŞlar hayılı cumalalr rabbİm dualrımızı dİlkelerİmİzİ kabul aysİn
İnŞŞŞŞ
KIZLAR ÇOK TEŞEKÜR EDRİM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
selam arkadaşlar Allahın izniyle bende medicalparkta bugün başlıyorum adetimin 3.günü ultr. girecekmişim ilaçlarım verilecekmiş bugün bakalım herşeyin hayırlsı içimde heyecan mı var korkumu var hiçbirşey bilemiyorum inşallah Allahım hepimize anne olmayı bebeklerimizi sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin arkadaşlar
selam arkadaşlar Allahın izniyle bende medicalparkta bugün başlıyorum adetimin 3.günü ultr. girecekmişim ilaçlarım verilecekmiş bugün bakalım herşeyin hayırlsı içimde heyecan mı var korkumu var hiçbirşey bilemiyorum inşallah Allahım hepimize anne olmayı bebeklerimizi sağ sağlim kucagımıza almayı nasip etsin arkadaşlar
yeter hayırlı olsun. Sen nerde yaptırıyordun işlemlerini... Yumurta toplarken canın yandımı transfer sonrası ve yumurta toplama süresinden sonra neler yaşadın bahsedebilirmisin..
sanada hayırlı cumalar canım nasıl gıdıyo embrıyonla günün...inş hep seninle olur bırakmaz seni:))
KIZLAR SAĞOLUN LLAH RAZI OLSUN ÇOK TEEŞKÜR EDERİM HEPİNİZEama sorularımız askıda kalmış. açıklama yok hiççç bilmiyorumkismile
buldumsorularınııııııııııııııı
dağol canım ben adana seyhan başket has
hayır canım anestezi altında yapılıyor opu
hiç bir şey hissetmiyorsun sınra biraz ağrın oabaliyor onun içnde ağrı kesici veriyorlar canım opudan sonra eve geldim ve normal hayatıma devam ettim transferden sonrada (ilk 4 saat has çıkartmadılar
süreki yattık hiç ayay kalkmadan hatta wc için sürgü verdiler )dün yattım bu günde ara ara kalkıyorum ama sürekli yatmıyorum
sağol cevapların için. Demek adana dasın sen.. Hayırlı olsun bakalım bende tedavideyim henüz transferim olmadı. Kanama falan oluyormu sonrasında ve illa 4 saat tutuyorlarmı acaba her yerde.. Sonuçların için 12/13. Gün gideceksin değilmi.. Kaç embriyo transfer ettiler sana?
]bu benim 3. tup bebek denememdi ama yine negatife sonuclandi bugun hastaneyi aradim ocak aynin 4 unde 4.tup bebek icin start verecez insallah 2010 BIZIM SENEMIZ OLUR DIYENLER BURDA BULUSALIMM
aminnnnn inş allah sabır versin arkadasım benım ilk denemem negatif oldu ve bittim sankı ya hiç hazırlamamıstım kendımı zor.allah hepimize bebıs verır ıns.bu arada benım hıç transferım olmadı emriyolarım transfer edilmeden gitti.
merhaba kizlar! Aranizda ben de varim hersene bu sene cocuk sahibi olabilirmiyim diye- diye seneler gecti. Cok zor evliligimizin 12-ci senesi.bu ay tup bebege girecegiz.
Allah hepimize yardimci olsun! ınsallah neticesi iyi olur!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?