2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum iğnelere başlıcam biraz korku var sanırım

bu arada hayırlı olsun inş. Gönlünden ne geçiyorsa o olur

teşekür edrim canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcımız olsun
,hiç korkma
zor değil zaten
rabbim klaylık vesin yardımcın olsun
inşşşşşşşşşşşşş

Allahım hiç kimseye aratmasın isteyenede sağlıklı hayırlı evlat versin ben daha çok yeniyim ama çok zormuş manevi olarak çok zorlanıyorum.

arkadaşlar bir şey soracağım. benim ilk denemem tutmadı. geçen ay normal hastalandım. bu ay günümdemi hastalanacağım. anlamadım . dün olmam gerekiyordu. acaba iğnelerden dolayı mı böyle oldu. 26 nisan da transferim olmuştu.

canım sanırım tedavi sonrası böle oynamalar oluyor çünkü bende 2.adetimde 10 gün geçikmeli oldum...boşada kendımi umutlandırdım hep kendımde hamilelik belirtisi aradım...rabbim inş.bizlerin kucaklarınıda doldurur...:CüvCüv::CüvCüv:

Allahım hiç kimseye aratmasın isteyenede sağlıklı hayırlı evlat versin ben daha çok yeniyim ama çok zormuş manevi olarak çok zorlanıyorum.

amin cnım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

teşk ederim cevabın için bakalım ben kaç gün sonra olacağım. yani dediğin kendini umutlandırma diyorsun. dediğin gibi inşallah allah bütün isteyenlere hayırlı ve sağlıklı bebekler verir.:CüvCüv:

merhba arkadaşlar FERMA PROTOKÜLÜNÜN NE OLDUGUNU BİLEN VAR MI ACABA???benim bu ikinci denemem olacak fakat hastanenin bunda çok önemli pol oynadıgını biliyorum ilkinde ne yazıkkı çok araştırma yapmadan o heyecanla yaptım ama pişman oldum lütfen çok iyi araştırın

sağol canım ama yine olmadı , ikinci deneme de boşa gitti.

canım sağlık olsun
hakkında hayılısı bölemiş
üzme kendini bilirim hiç kolay değildir üzülmemek
ama ne yapalım

sağol canım ama yine olmadı , ikinci deneme de boşa gitti.

canım üzüldüm,ben de mikro sonucu bekleyen biriyim.o kadar emek,umut boşa gidince üzülüyor insan.Allah hakkıımızda hayırlısını veriyordur diye düşünüyorum hep.sağlıklı ve hayırlı olduğu zaman verecektir,esirgemeyecektir.vermediyse demek ki bir hayırsızlık vardı benim için o yüzden vermedi diye düşüneceğim ama tabii mutlaka üzüleceğim.
tekrar denemeyi düşünüyor musun ?sorun neydi?yaş kaç?

NONA ROSA
NASILSINkaydirigubbakcemile3
CANIM BENDE TEST GÜNÜ EKLİYORUM BİLİYORSUN olumunekankayizsmile
VE BU BENİM 4. DENEM bilmiyorumkismile
BENDE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM HEP DUA EDİYORUM HEPİMİZE
İNŞŞŞŞŞŞ GELSİN MELEKLERİM :Saruboceq:
AMA OLMASSADA HAYIRLISI BÖLEDİR DİYECEĞİZ
ELBETTE ÜZÜLECEĞİZ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq:
GELİP ŞU KÜÇÜK SIPALARDA :ecrin_bebek:BZDE SEVİNİRİZ :Saruboceq:

canım iyiyim.ben de adet sancıları gibi batmalar var,ama bu benim normal adet dönemimde de olur.adetime 7 gün kala başlar batmalar,zaten buğün itibariyle de adetime 6 gün var.
bizim pinhead(iğnebaş)formundaki spermler işi güçleştiriyor.taşta bile ağaç büyüten Allah benim canıma da can katar umarım.amiin.
Allah yüzümzü güldürsün,elimizi boş çevirmesin,sinemizi bebek kokusuyla doldursun.amiin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kuzum ne güzel dualr bunalr
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
canım ben biraz arakdaşalra sordumda ya belirti aramayın diyorlar
bedede her an regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrılarım var birde belimde
ama çok yatmaktanmı onu bimiyorum

sizlerede günaydın kızlar.....yetercim nasılsın kendını nasıl hissediyon inş...hamile oldugunun haberini bizlere verirsin....dilaracım sen nasılsın valllahi ben normal hayatta çok darlatıyom kendımı ama bu forumda sızlerle yazışınca içimdekileri sizlerle paylaşınca umudumu yıtırmıyorummm.....rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inş..hayırlısıyla...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…