kızlar sizlere anlatayımm benim hikayemi ben 2 kere çikolata kistinden ameliyat oldum ve tüp bebek yaptırdım tutmadı 2.denemeyi yaptırdımkimysal gebelikle sonuçlandı araya zaman koymadan bir ay sonra 3 yaptırdım şuan 6 aylık hamileyim rtabbim kucağıma almak nasip etdsin ve dualarım sizlerle sizlerin yaşadıklarının aynısını ben yaşadım sizleriçok iyi anlıyorum sabır sabır sabır allahım en kısa zamanda sizlerde nasip etsin banada elime almak nasipetsin bütün dualrımda sizlerde varsınız
sizlerede günaydın kızlar.....yetercim nasılsın kendını nasıl hissediyon inş...hamile oldugunun haberini bizlere verirsin....dilaracım sen nasılsın valllahi ben normal hayatta çok darlatıyom kendımı ama bu forumda sızlerle yazışınca içimdekileri sizlerle paylaşınca umudumu yıtırmıyorummm.....rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inş..hayırlısıyla...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sizlerede günaydın kızlar.....yetercim nasılsın kendını nasıl hissediyon inş...hamile oldugunun haberini bizlere verirsin....dilaracım sen nasılsın valllahi ben normal hayatta çok darlatıyom kendımı ama bu forumda sızlerle yazışınca içimdekileri sizlerle paylaşınca umudumu yıtırmıyorummm.....rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inş..hayırlısıyla...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sağlık olsun
hakkında hayılısı bölemiş
üzme kendini bilirim hiç kolay değildir üzülmemek
ama ne yapalım
canım üzüldüm,ben de mikro sonucu bekleyen biriyim.o kadar emek,umut boşa gidince üzülüyor insan.Allah hakkıımızda hayırlısını veriyordur diye düşünüyorum hep.sağlıklı ve hayırlı olduğu zaman verecektir,esirgemeyecektir.vermediyse demek ki bir hayırsızlık vardı benim için o yüzden vermedi diye düşüneceğim ama tabii mutlaka üzüleceğim.
tekrar denemeyi düşünüyor musun ?sorun neydi?yaş kaç?
ben senin yerinde olsam memnunsam kesinlikle değiştirmem yerimi.biz çankırıya tayin olduk,20 güne kadar taşınacağız..bize yakın ankaradaki merkezler varken tekrar antalyaya mı gelsek diye düşünüyoruz eşimle tabii tutmazsa.onun için doktoruna güven,gereken tahlillleri yaptırıyorlar zaten aşama aşama.sağol mona rosa, düşüncelerine katılıyorum- inş senin ve diğer tüm arkadaşların sonuçları hayırlı ve olumlu olur.sorularına cevap vermeye çalışayım: sonucu dün öğrendim ama kafam hala allak bullak, hala ne yapacağıma karar veremedim.size de fikir sorsam fena olmaz aslında- şöyle: ben bu gittiğim hastanede aynı doktorda 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. biri kısa diğeri uzun protokoldü. tekrar aynı doktora gitmek mantıklı çünkü her denemeye yeni bir şeyler kattı, vücudumun neye nasıl tepki vereceğini öğrendi. başka bir yer sil baştan demek... başka bir yere gitmem mantıklı çünkü bu kadar işlem yapıldı hala sonuç alamadık acaba yapılan işlemlerde bir eksiklik bir hata mı var? ayrıca bunlar yapılırken buraya yazmak istemediğim -arkadaşları tedirgin etmemek adına- işlemlerle ilgili - başıma kötü şeyler geldi.yine de doktorumu çok seviyorum. kısaca ne yapmalıyım bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum:sinifsinif:- aslında tek gerçek, bebek için vakit saat gelmedi.
sorun neydi demişsin- bilinen bir sorunumuz yok yani nedensiz infertilite-yaşım 29. sizin sorun neydi- yaş- nerde yaptırıyorsun?
günaydın yeter.nasılsın ?sana kaç embriyo verildi?kaçıncı embriyosuydu?yaş kaçtı?
benim 3. gün embriyosuydu.yaşım 34.
herkese merhaba ben foruma çooooook önceden üye olmuştum ama daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ben 1,5 yıllık evliyim ben 30 yaşımdayım eşim 31 yaşında geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi doktor ilaç verince sol açılmış sağ kısmen açılmış yani boşuna beklemişim 1,5 yıldır ama hayırlısı diyorum 1 defa klomen kullandım ve yumurtam çatlamadan kist oluştu şimdi bu ay yasmin kullanıyorum. kendime 5 ay süre veriyorum kafamı dinlicem keyfime bakıcam ve yazın tadını çıkarıp her ay acaba hamilemiyim diye stres yapmayacağım. ama kasım ayında faaliyete geçmeyi düşünüyorum ve hiç öyle klomen aşılama falan diye oyalanmadan tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. ben adanaya da konyaya da yakının ikisinden birini tercih etmeyi düşünüyorum ama birde ankara olabilir herkese bol şanslar diliyorum Rabbim Yardımcımız olsun
hayılı olsun yumoşların canımselam herkese hayırlı akşamlar
Salı günü ultrason girdim lucrin kullanııyorum doktorum 6-7 tane yumurta oluşmuş dedi en büyüğü 5 cm miş bu iyi dedi.sanıırıım yavaşş yavaşş sonuna geliyoruz zaman azaldııkça korkum ve heyecanıım artıyoreyvahedigeldismile
merhaba kızlar nasılsınız deryam bende hamıleyım lısteye benıde hamıs yazarmısın rabbım herkese versın hep dua edıyorum
merhaba kızlar nasılsınız deryam bende hamıleyım lısteye benıde hamıs yazarmısın rabbım herkese versın hep dua edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?