2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar sizlere anlatayımm benim hikayemi ben 2 kere çikolata kistinden ameliyat oldum ve tüp bebek yaptırdım tutmadı 2.denemeyi yaptırdımkimysal gebelikle sonuçlandı araya zaman koymadan bir ay sonra 3 yaptırdım şuan 6 aylık hamileyim rtabbim kucağıma almak nasip etdsin ve dualarım sizlerle sizlerin yaşadıklarının aynısını ben yaşadım sizleriçok iyi anlıyorum sabır sabır sabır allahım en kısa zamanda sizlerde nasip etsin banada elime almak nasipetsin bütün dualrımda sizlerde varsınız

canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

CANIM
İNŞŞŞŞ BENİMDE EN ÇOK STEDİĞİM ŞEY BU GÜZEL HABER VERE BİLMEK
İNŞŞ RABBİM NASİP EDER :Saruboceq:

canım iyiyim işte nasıl oluyum hastalanmayı bekliyorum. biraz gecikti. önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacağız. dondurulmuş emriyorlarım var. inşallah bu sefer tutar. hepimiz hamile kalırız.

sağol mona rosa, düşüncelerine katılıyorum- inş senin ve diğer tüm arkadaşların sonuçları hayırlı ve olumlu olur.sorularına cevap vermeye çalışayım: sonucu dün öğrendim ama kafam hala allak bullak, hala ne yapacağıma karar veremedim.size de fikir sorsam fena olmaz aslında- şöyle: ben bu gittiğim hastanede aynı doktorda 1 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım. biri kısa diğeri uzun protokoldü. tekrar aynı doktora gitmek mantıklı çünkü her denemeye yeni bir şeyler kattı, vücudumun neye nasıl tepki vereceğini öğrendi. başka bir yer sil baştan demek... başka bir yere gitmem mantıklı çünkü bu kadar işlem yapıldı hala sonuç alamadık acaba yapılan işlemlerde bir eksiklik bir hata mı var? ayrıca bunlar yapılırken buraya yazmak istemediğim -arkadaşları tedirgin etmemek adına- işlemlerle ilgili - başıma kötü şeyler geldi.yine de doktorumu çok seviyorum. kısaca ne yapmalıyım bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum:sinifsinif:- aslında tek gerçek, bebek için vakit saat gelmedi.
sorun neydi demişsin- bilinen bir sorunumuz yok yani nedensiz infertilite-yaşım 29. sizin sorun neydi- yaş- nerde yaptırıyorsun?

Son düzenleme:
ben senin yerinde olsam memnunsam kesinlikle değiştirmem yerimi.biz çankırıya tayin olduk,20 güne kadar taşınacağız..bize yakın ankaradaki merkezler varken tekrar antalyaya mı gelsek diye düşünüyoruz eşimle tabii tutmazsa.onun için doktoruna güven,gereken tahlillleri yaptırıyorlar zaten aşama aşama.
bizim sperm morfolojisi bozuk.bende sorun yok.pinhead(iğnebaş)formunda spermleri var eşimin.3-4 yerde yaptırdık spermiyoğramı hepsi bunu dedi.yaşım 34.bu tutmazsa ağustosta tekrar deneyelim istiyoruz.ilki memorialdi.2.si antalya gelecek tüp bebek merkezi.merkezden memmnunum

günaydın yeter.nasılsın ?sana kaç embriyo verildi?kaçıncı embriyosuydu?yaş kaçtı?
benim 3. gün embriyosuydu.yaşım 34.

canım iyiyim yaa belimde ve kasıklarımdaki ağrı haricinde hiç bir değişiklik yok
birde sürekli olarak ıslak hisediyorum kulandığım vajınal jelden sanırım yaş 34 3. gü ebiryosu
4.denem tek embiryo
benim embiryomoluçmadığı için tek transfer yapıldı

izmir smyrna art da tedavi gören yada görmüş arkadaşlar izlenimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

herkese merhaba ben foruma çooooook önceden üye olmuştum ama daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ben 1,5 yıllık evliyim ben 30 yaşımdayım eşim 31 yaşında geçen ay rahim filmi çektirdim tüplerimin tıkalı olduğunu söyledi doktor ilaç verince sol açılmış sağ kısmen açılmış yani boşuna beklemişim 1,5 yıldır ama hayırlısı diyorum 1 defa klomen kullandım ve yumurtam çatlamadan kist oluştu şimdi bu ay yasmin kullanıyorum. kendime 5 ay süre veriyorum kafamı dinlicem keyfime bakıcam ve yazın tadını çıkarıp her ay acaba hamilemiyim diye stres yapmayacağım. ama kasım ayında faaliyete geçmeyi düşünüyorum ve hiç öyle klomen aşılama falan diye oyalanmadan tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. ben adanaya da konyaya da yakının ikisinden birini tercih etmeyi düşünüyorum ama birde ankara olabilir herkese bol şanslar diliyorum Rabbim Yardımcımız olsun

canım ne güzel bu kadar pozitif olman
inşş bebişine en kısazamanda kavuşursun

selam herkese hayırlı akşamlar

salı günü ultrason girdim lucrin kullanııyorum doktorum 6-7 tane yumurta oluşmuş dedi en büyüğü 5 cm miş bu iyi dedi.sanıırıım yavaşş yavaşş sonuna geliyoruz zaman azaldııkça korkum ve heyecanıım artıyoreyvahedigeldismile

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız deryam bende hamıleyım lısteye benıde hamıs yazarmısın rabbım herkese versın hep dua edıyorum

hayılı olsun yumoşların canım
kaliteli olsunlar
inşşş

merhaba kızlar nasılsınız deryam bende hamıleyım lısteye benıde hamıs yazarmısın rabbım herkese versın hep dua edıyorum

sağlıcakla kucağına al meleğini canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Hayırlı olsun sağlıklı uzun ömür ömürlü olsun allahım sana bağışlasın meleğini.

ınş kaliteli olur.

Son düzenleme:
herkese merhaba ve iyi şanslar banada bu gün transfer yapıldı hayırlısı benim ilk denemem allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…