şuan aktif olan arkadaşlar konuşabilirmiyiz benim gibi tedaviye yeni başlayanlar varmı
canım bende yeni başladım sayılır bu gün bana transfer yapıldı bekliyorum hayırlısı inşallah ilk deneyimim ben de bilmediğim bi sürü şey öğrendim sormak istediğin bi şey olursa seve seve cevaplarım
merhaba kızlar nasılsınız deryam bende hamıleyım lısteye benıde hamıs yazarmısın rabbım herkese versın hep dua edıyorum
günaydın ben şunu merak ediyorum hastaneye ilk girdiğin gün ile transfer yapılan gün arası kaç gün yani işlemler ne kadar zamanda tamamlanıyor? Birkaç ay falanmı
canım belki bebiş süpriz yapmıştırkızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. Geçen ay 9'da oldum. Bu ay bekliyorum. Böyle gecikmeler oluyor mu
kızlar sizlereçok bakıyorummm haberleriniz için
kizlar meraba ben ragim filmi cektiricen nasil bir islem anlatirmisiniz
kızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. geçen ay 9'da oldum. bu ay bekliyorum. böyle gecikmeler oluyor mu
herkese merhaba ve iyi şanslar banada bu gün transfer yapıldı hayırlısı benim ilk denemem allah hepimizin yardımcısı olsun
kizlar meraba ben ragim filmi cektiricen nasil bir islem anlatirmisiniz
slm basit bir işlem muayene işlemi gibi ama içeri ilaç veriyorlar o dolgunluk birazda acı veriyor korkulcak bişiy yok. yanlız neden çektiriyorsun sen bi hamilelik geçirdin. problem olsa hamile kalmazdın diye düşünüyorum.
canım hiç korkma sadece ilçaç verilirkn biraz regl ağrısı kadar bir ağrın oluyor
gecikme olabiliyor. benimde transferim 20 martta oldu 28 martta adet oldum. 2. adet 10 mayısta oldu. şimdi de adet olmam lazım hala olmadım.
canım belki bebiş süpriz yapmıştır
test yaptır
inşş güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim
inşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?