2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

şuan aktif olan arkadaşlar konuşabilirmiyiz benim gibi tedaviye yeni başlayanlar varmı

canım bende yeni başladım sayılır bu gün bana transfer yapıldı bekliyorum hayırlısı inşallah ilk deneyimim ben de bilmediğim bi sürü şey öğrendim sormak istediğin bi şey olursa seve seve cevaplarım

gÜnaydın arakadaŞlar
hayılı cumalar
rabbım dualrımızı kabul etsın
ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canım hayılı olsun ebişin sana sımsıkı tutunsun ve hiç bırakmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın ben şunu merak ediyorum hastaneye ilk girdiğin gün ile transfer yapılan gün arası kaç gün yani işlemler ne kadar zamanda tamamlanıyor? birkaç ay falanmı

merhaba kızlar nasılsınız deryam bende hamıleyım lısteye benıde hamıs yazarmısın rabbım herkese versın hep dua edıyorum

günaydın canım. çok sevindim.hayırlı olsun. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah senin kaçıncı denemende tuttu. benim önümüzdeki ay 2. denemem olacak.

günaydın ben şunu merak ediyorum hastaneye ilk girdiğin gün ile transfer yapılan gün arası kaç gün yani işlemler ne kadar zamanda tamamlanıyor? Birkaç ay falanmı

canım tam olarak tedavi sürecini mi soruyorsun yoksa başladığın zamanımı soruyorsun anlamdım canım
ilk başladığın zamnadan tedaviye kadar olankısımsa sorduğun ilk ay tetklerin yapılır sonrasında ilk adet olduğunda uygun olan tedaviye başlanır canım
tabi bu merkezden merkeze değişir

kızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. geçen ay 9'da oldum. bu ay bekliyorum. böyle gecikmeler oluyor mu

kızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. Geçen ay 9'da oldum. Bu ay bekliyorum. Böyle gecikmeler oluyor mu
canım belki bebiş süpriz yapmıştır
test yaptır

kızlar sizlereçok bakıyorummm haberleriniz için

inşş güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim
inşşşşşşşşşşşşşş

kizlar meraba ben ragim filmi cektiricen nasil bir islem anlatirmisiniz

slm basit bir işlem muayene işlemi gibi ama içeri ilaç veriyorlar o dolgunluk birazda acı veriyor korkulcak bişiy yok. yanlız neden çektiriyorsun sen bi hamilelik geçirdin. problem olsa hamile kalmazdın diye düşünüyorum.

kızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. geçen ay 9'da oldum. bu ay bekliyorum. böyle gecikmeler oluyor mu

gecikme olabiliyor. benimde transferim 20 martta oldu 28 martta adet oldum. 2. adet 10 mayısta oldu. şimdi de adet olmam lazım hala olmadım.

herkese merhaba ve iyi şanslar banada bu gün transfer yapıldı hayırlısı benim ilk denemem allah hepimizin yardımcısı olsun

talyacım merhaba ben yeni üyeyim... 2 aşılamam oldu ama negtıftı .eylul ayında tüp bebek düşünüyoruz .sanırım sende antalyadasın hangi doktora gidiyosun bana bıraz bılgı verırsen cok sevınırım

sagol canim aslinda gerek yok ama dr istemedi ama icimde acaba tikalimi dige dusunuyorum bunun icin istiyorum
insallah hamilesindir canim sizin bir sorununuz yok cünkü ola bilir neler yapiyosun cok oldu bu sayfaya bakmiyorum

selam hanımlar ben çarşamba lucrinle başlayacaktım uzun protokolle ama kist varmış adette gel protokolü değiştiriyoruz dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sabırsızlanıyorum işin kötüsü kist erimezse d.k.hapı verecek ve uzadıkça uzamış olacak inşallah hayırlısıyla bu adetle başlarız yaa

gecikme olabiliyor. benimde transferim 20 martta oldu 28 martta adet oldum. 2. adet 10 mayısta oldu. şimdi de adet olmam lazım hala olmadım.

tamam canım saol bekleyelim bakalım. ama inşallah bebek vardır.
gerçi kendimi kaptırmıyorum. hayırlısı. senin 28 nisan mı demek istedin acaba.

canım belki bebiş süpriz yapmıştır
test yaptır

inşş güzel haberler vermeyi nasip eder rabbim
inşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım keşke öyle olsa nasıl iyi olur valla. testte yaptırmak istemiyorum. yoksa hayal kırıklığına uğramayayım. zaten kendimide çok kaptırmıyorum. inşallah hepimiz anneliği tadarız. öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…