2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

igne filan vurmuyorlar dimi rahime aci olmasin dige birde dr regli olunca ara randevu verelim dedi reglinim songunu yapariz normali

canım regl son günlaride yapılıyor yani işlki olmadan gebelik açısından
ben giderken bir tane ağrı kesici
içmiştim
hiç korkam

selam.. benimde ilk gittiimde kist vardı.bi daha ki adetini bekleyelim dedi geçmezse ilaç veririz dedi dok. bi dahaki adette hala oradaydı ama yumurtalık dışında duruyordu.yumurtalara bir zararı yok bizi engellemez diyerek tedaviye başladık.bende o zaman çok üzülmüştüm zaman uzuyor diye. inş. seninkide benimki gibi engelsiz olur hayırlısıyla tedavine başlarsın.

sagol canim aslinda gerek yok ama dr istemedi ama icimde acaba tikalimi dige dusunuyorum bunun icin istiyorum
insallah hamilesindir canim sizin bir sorununuz yok cünkü ola bilir neler yapiyosun cok oldu bu sayfaya bakmiyorum

iğne falan yapmıyorlar. ayrıca hiç korkma.
ben iyiyim temmuz ayında donmuşlarla başlıcam. hayırlısı.

iğne falan yapmıyorlar. ayrıca hiç korkma.
ben iyiyim temmuz ayında donmuşlarla başlıcam. hayırlısı.

BİZDE TEMMUZDA DONDURULMUŞLARLA DEVAM EDECEĞİZ. İNŞALLAH BU SEFER TUTAR HEPİMİZİN.HABER VERİRİM SİZLERE HASTALANIP HASTALANMADIĞIMI.AMA İNŞALLAH VARDIR BEBEK

bizde temmuzda dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Inşallah bu sefer tutar hepimizin.haber veririm sizlere hastalanıp hastalanmadığımı.ama inşallah vardır bebek

canım
inşş güzel haberler alırsın ve bizimlede paylaşırsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sagol canım allah razı olsun evet darısı sızlere olsun ınsallah hayırlısıyla benım 3.denememde tuttu ınsalah tutar moralını yuksek tut sen okey

kızlar sonucumu aldım malesef negatıfffffff

kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff

sizi takip ediyordum çok üzüldüm gerçekten bende gecen hafta negatif sonuç aldım benim ilk denememdi sanırım sizin 3 falandı dimi buna dayanmak çok zor gerçekten elden hiçbişey gelmiyor malesef kendinizi üzmeyin hayırlısı olsun hiçbişey sizin sağlığınızdan önemli değil.allah hepimizin yüzünü güldürür inşşş.

haklısın canım elden bir şey gelmiyor
benim 4. Denemdi

kızzzlarrrrrrr yazılarınızı sureklı takıp edıyom 2 tüp bebegım bu seferrrr tuuttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rabbbımmmm sana sukurler olsun çok mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstedım bu gurbet ellerde malatya dogu fertılda yaptırtım bugun sonuc aldım 144 sızce ıyımı pazartesı tekrar verecem kan.allah hapınıze nasıp etsın bu sevıncı duaların gucune çok ınanıyorum süreklı ya halık ya barı ya musavvir dedım trasfer edılırken bıle sizlerde soyleyın allhaaaa emanettttttttttttttttttt hepiniz kızlar ıkızmıdır sızce tek mıdır opuyorumnanaktan

hayırlı olsun. çok seviçli bir haber.inş. böyle devam eder.Rabbim gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
bu arada tek embriyo değil mi?

hayırlı olsun. çok seviçli bir haber.inş. böyle devam eder.Rabbim gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
bu arada tek embriyo değil mi?

hayır canım 2 emrıyoo ilkinde 3 emrıyodu tutmadı agladım sızladım aglamama dayanamadılar ıkı emrıyo koydular ben seker hastasıyım bıde bıda yaptıramam dedım netıcade tup bebek ucuz bısey degıl bılıyosunuz o yuzden ysak olmasına ragmen rısk aldılar allah razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…