kızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. geçen ay 9'da oldum. bu ay bekliyorum. böyle gecikmeler oluyor mu
igne filan vurmuyorlar dimi rahime aci olmasin dige birde dr regli olunca ara randevu verelim dedi reglinim songunu yapariz normali
selam hanımlar ben çarşamba lucrinle başlayacaktım uzun protokolle ama kist varmış adette gel protokolü değiştiriyoruz dedi iyi mi kötü mü anlamadım ama sabırsızlanıyorum işin kötüsü kist erimezse d.k.hapı verecek ve uzadıkça uzamış olacak inşallah hayırlısıyla bu adetle başlarız yaa
sagol canim aslinda gerek yok ama dr istemedi ama icimde acaba tikalimi dige dusunuyorum bunun icin istiyorum
insallah hamilesindir canim sizin bir sorununuz yok cünkü ola bilir neler yapiyosun cok oldu bu sayfaya bakmiyorum
kızlar hala hastalanmadım sizce bu mormal mi. Nisan 26 da transferim yapıldı ama tutmadı. geçen ay 9'da oldum. bu ay bekliyorum. böyle gecikmeler oluyor mu
iğne falan yapmıyorlar. ayrıca hiç korkma.
ben iyiyim temmuz ayında donmuşlarla başlıcam. hayırlısı.
bizde temmuzda dondurulmuşlarla devam edeceğiz. Inşallah bu sefer tutar hepimizin.haber veririm sizlere hastalanıp hastalanmadığımı.ama inşallah vardır bebek
yeteeeeeeeeer bende mersinliyim sen mersinin neresindesin
hayılı olsun yumoşların canım
kaliteli olsunlar
inşşş
sağlıcakla kucağına al meleğini canım
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Hayırlı olsun sağlıklı uzun ömür ömürlü olsun allahım sana bağışlasın meleğini.
İnş kaliteli olur.
günaydın canım. çok sevindim.hayırlı olsun. ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bizlerin başına inşallah senin kaçıncı denemende tuttu. benim önümüzdeki ay 2. denemem olacak.
kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff
sizi takip ediyordum çok üzüldüm gerçekten bende gecen hafta negatif sonuç aldım benim ilk denememdi sanırım sizin 3 falandı dimi buna dayanmak çok zor gerçekten elden hiçbişey gelmiyor malesef kendinizi üzmeyin hayırlısı olsun hiçbişey sizin sağlığınızdan önemli değil.allah hepimizin yüzünü güldürür inşşş.
kızzzlarrrrrrr yazılarınızı sureklı takıp edıyom 2 tüp bebegım bu seferrrr tuuttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rabbbımmmm sana sukurler olsun çok mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstedım bu gurbet ellerde malatya dogu fertılda yaptırtım bugun sonuc aldım 144 sızce ıyımı pazartesı tekrar verecem kan.allah hapınıze nasıp etsın bu sevıncı duaların gucune çok ınanıyorum süreklı ya halık ya barı ya musavvir dedım trasfer edılırken bıle sizlerde soyleyın allhaaaa emanettttttttttttttttttt hepiniz kızlar ıkızmıdır sızce tek mıdır opuyorumnanaktan
hayırlı olsun. çok seviçli bir haber.inş. böyle devam eder.Rabbim gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:
bu arada tek embriyo değil mi?
inşallah ikizdir...bi taşla iki kuş olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?