2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

sAGILACAKA AL BEBİŞİNİ KUACĞINA
İNŞŞŞŞ

anladım canım öncelikle sana geçmiş olsun... inş. ikiz bebişlerin olur sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın...

kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff

körler sağırlar birbirini ağırlarkaydirigubbakcemile3 vardır bizim durumumuzda da göremediğimiz anlayamadığımız bir hayır yeterciiim. Allah hepimizin umutlarımızı daim etsin, sağlığımızı ve huzurumuzu korusun. Elbet hayırlısıyla sonuca ulaşacağız biz de canımkaydirigubbakcemile5

yeter canım çok üzüldüm negatif olmasına hakkımızda hayırlısı inş. ben pozcuda oturuyordum yani artık annem orda ben mut ilçesindeyim orda çalışıyoruz eşimle

benim ikinci denemem şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve dün lucrin nede başladım. inşallah hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır.müjdeli haberinizi bekliyorum sonuç ne zaman belli olacak.

nerde yaptırdınız şimdiki denemeniz nerde olacak ben ilk denememi anatolia da yaptırdım çok araştırdım ama hiç memnun kalmadım. şimdi izmir smyrna da başladım inşallah iyi olur.

inşallah mutlu haberi alırsın sonunda allah gönlüne göre versin lucrini kaç doz kullanıyorsun bende doğum kontrol hapı kullanıyoum lucrine de yeni başladım 10ml günlük doz daha yumurta geliştirmeye geçmedik

yeter canım çok üzüldüm negatif olmasına hakkımızda hayırlısı inş. Ben pozcuda oturuyordum yani artık annem orda ben mut ilçesindeyim orda çalışıyoruz eşimle

sağolun kızlar hayılıs9 bakalım
daha kaderimizde neler var neler yaşayacaız

şuanda ganol-f kullanıyorum lucrin şuanda 5 ml kullanıyorum 9 cm oldu yumuşlarım bu hafta belki ank. gidebilirmişiz
Ben Anatolia ya gidiyorum sen neden memnun kalmadın

kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff

canım çoookkk geçmiş olsun...ne kadar üzülme desekte anlıyabiliyorum seni üzülmemek elde değil ama sıkma canını çok dua ettım halada dualarımdasın demekki bunda da bir hayır var canım...bizimde sınavımız bu bununla kalır inş...rabbim hayırlı bir zamanda geç olmadan bizlerede anne olmayı nasip etsinnn..bizim gibi anne olmak isteyen ve tüp bebek yaptıran herkesınde yardımcısı olsun rabbim....inş..bizlerinde en kısa zamanda olur canım benim.....

Anatoliada doktorla fazla görüşme fırsatı bulamadık,olumsuz sonuçla ilgilide bir cevap vermediler.Ama merkez genel olarak iyi.Bana lucrini 10 ml kullanmam söylendi.Demek farklı uygulamalar var.

benim ilk gidişim Eskişiehirde deyim ben burdaki doktorum oraya yönlendirdi.
benimki uzun protokolmuş.
önce hap kullandım sonra lucrin 10ml şimdi 5ml lucrin 225 ml ganol-f kullanıyorum. hormon seviyem 287 3 yumurtam var 9 cm de diğer 4-5 taneside 8-6 cm büyüklüğündeymiş hihoyyyt hamile kalmış kadar sevindim tek yumurtada bukadar yumurta hiç beklemiyordum zemuszemus

Son düzenleme:

amiiiiiin canım

dün 10.günde pozitifi gördüm.biraz kanamam var,progesteron iğne vuruluyorum,umarım bebeğim benimledir.duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.

yeter çok üzüldüm senden umutluydum. ama sen erken yaptırmadınmı 14 ü diyordun. adetinmi başladı.

dün 10.günde pozitifi gördüm.biraz kanamam var,progesteron iğne vuruluyorum,umarım bebeğim benimledir.duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.

dualarımız seninle sen kendine dikkat et yat dinlen gerisi Rabbime kalmış hayırlısıyla bebişini sana bağışlasın. pc başında durmak çok zararlı bilgin olsun.

cnm gözünaydın. Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Allaha emanet olun. ben tek olduğunu düşünüyorum ama Allah bilir. belki bebiş sürpriz yapar. hayırlısı olsun.

Bende bu ay donmuş tedavisindeyim.ilk deneme geçen ay negatifti.Bu cuma veya haftasonu kısmetse transferim olacak.Negatif olma nedeni doktorun söylediği endometriumun ince olması 7.4mm idi .Şu an climara bant kullanıyorum ve cumartesi akapunktura başladım.kalınlaşırsa biraz daha transferim olacak.hepinizin tedavisi hayırlı olsun inşallah...

slm kızlar ben yeniyim daha yazışmalarınızı okudum herkesin kendi deneyimlerinimi ve bilgilerini paylaşması cok güzell,bende 2.tüp bebek aşamasındayım yarın transferim var....kafamçokkarıştı

slm kızlar hala hastalanmadım. bekliyorum. testte yaptırmadım. korkuyorum sonuç negatif olursa diye. geçen ay 9'da oldum bu ay normalde 7 de filan olmam gerekiyordu. ılçaların etkisidir diyorum ama inşallah öyle değildir. kızlar ne oldu bana bir bilgi verin. kaç gün gecikme oluyor. sizinde böyle oldumu. 26 nisanda ilk transferim oldu. 9 mayısta hastalandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…