kızzzlarrrrrrr yazılarınızı sureklı takıp edıyom 2 tüp bebegım bu seferrrr tuuttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rabbbımmmm sana sukurler olsun çok mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstedım bu gurbet ellerde malatya dogu fertılda yaptırtım bugun sonuc aldım 144 sızce ıyımı pazartesı tekrar verecem kan.allah hapınıze nasıp etsın bu sevıncı duaların gucune çok ınanıyorum süreklı ya halık ya barı ya musavvir dedım trasfer edılırken bıle sizlerde soyleyın allhaaaa emanettttttttttttttttttt hepiniz kızlar ıkızmıdır sızce tek mıdır opuyorumnanaktan
hayır canım 2 emrıyoo ilkinde 3 emrıyodu tutmadı agladım sızladım aglamama dayanamadılar ıkı emrıyo koydular ben seker hastasıyım bıde bıda yaptıramam dedım netıcade tup bebek ucuz bısey degıl bılıyosunuz o yuzden ysak olmasına ragmen rısk aldılar allah razı olsunnn
kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff
canım bende yeni başladım sayılır bu gün bana transfer yapıldı bekliyorum hayırlısı inşallah ilk deneyimim ben de bilmediğim bi sürü şey öğrendim sormak istediğin bi şey olursa seve seve cevaplarım
merhba arkadaşlar FERMA PROTOKÜLÜNÜN NE OLDUGUNU BİLEN VAR MI ACABA???benim bu ikinci denemem olacak fakat hastanenin bunda çok önemli pol oynadıgını biliyorum ilkinde ne yazıkkı çok araştırma yapmadan o heyecanla yaptım ama pişman oldum lütfen çok iyi araştırın
selam herkese hayırlı akşamlar
salı günü ultrason girdim lucrin kullanııyorum doktorum 6-7 tane yumurta oluşmuş dedi en büyüğü 5 cm miş bu iyi dedi.sanıırıım yavaşş yavaşş sonuna geliyoruz zaman azaldııkça korkum ve heyecanıım artıyoreyvahedigeldismile
yeter canım çok üzüldüm negatif olmasına hakkımızda hayırlısı inş. Ben pozcuda oturuyordum yani artık annem orda ben mut ilçesindeyim orda çalışıyoruz eşimle
körler sağırlar birbirini ağırlarkaydirigubbakcemile3 vardır bizim durumumuzda da göremediğimiz anlayamadığımız bir hayır yeterciiim. Allah hepimizin umutlarımızı daim etsin, sağlığımızı ve huzurumuzu korusun. Elbet hayırlısıyla sonuca ulaşacağız biz de canımkaydirigubbakcemile5
şuanda ganol-f kullanıyorum lucrin şuanda 5 ml kullanıyorum 9 cm oldu yumuşlarım bu hafta belki ank. gidebilirmişizinşallah mutlu haberi alırsın sonunda allah gönlüne göre versin lucrini kaç doz kullanıyorsun bende doğum kontrol hapı kullanıyoum lucrine de yeni başladım 10ml günlük doz daha yumurta geliştirmeye geçmedik
kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff
şuanda ganol-f kullanıyorum lucrin şuanda 5 ml kullanıyorum 9 cm oldu yumuşlarım bu hafta belki ank. gidebilirmişiz
Ben Anatolia ya gidiyorum sen neden memnun kalmadın
Anatoliada doktorla fazla görüşme fırsatı bulamadık,olumsuz sonuçla ilgilide bir cevap vermediler.Ama merkez genel olarak iyi.Bana lucrini 10 ml kullanmam söylendi.Demek farklı uygulamalar var.
Anatoliada doktorla fazla görüşme fırsatı bulamadık,olumsuz sonuçla ilgilide bir cevap vermediler.Ama merkez genel olarak iyi.Bana lucrini 10 ml kullanmam söylendi.Demek farklı uygulamalar var.
canım çoookkk geçmiş olsun...ne kadar üzülme desekte anlıyabiliyorum seni üzülmemek elde değil ama sıkma canını çok dua ettım halada dualarımdasın demekki bunda da bir hayır var canım...bizimde sınavımız bu bununla kalır inş...rabbim hayırlı bir zamanda geç olmadan bizlerede anne olmayı nasip etsinnn..bizim gibi anne olmak isteyen ve tüp bebek yaptıran herkesınde yardımcısı olsun rabbim....inş..bizlerinde en kısa zamanda olur canım benim.....
dün 10.günde pozitifi gördüm.biraz kanamam var,progesteron iğne vuruluyorum,umarım bebeğim benimledir.duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.
kızzzlarrrrrrr yazılarınızı sureklı takıp edıyom 2 tüp bebegım bu seferrrr tuuttttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu rabbbımmmm sana sukurler olsun çok mutluyum sevıncımı sızınle paylasmak ıstedım bu gurbet ellerde malatya dogu fertılda yaptırtım bugun sonuc aldım 144 sızce ıyımı pazartesı tekrar verecem kan.allah hapınıze nasıp etsın bu sevıncı duaların gucune çok ınanıyorum süreklı ya halık ya barı ya musavvir dedım trasfer edılırken bıle sizlerde soyleyın allhaaaa emanettttttttttttttttttt hepiniz kızlar ıkızmıdır sızce tek mıdır opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?