2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

slm kızlar hala hastalanmadım. bekliyorum. testte yaptırmadım. korkuyorum sonuç negatif olursa diye. geçen ay 9'da oldum bu ay normalde 7 de filan olmam gerekiyordu. İlçaların etkisidir diyorum ama inşallah öyle değildir. kızlar ne oldu bana bir bilgi verin. kaç gün gecikme oluyor. sizinde böyle oldumu. 26 nisanda ilk transferim oldu. 9 mayısta hastalandım.

Canım inş hayırlısıyla hamişsindir :)

Son düzenleme:
dün 10.günde pozitifi gördüm.biraz kanamam var,progesteron iğne vuruluyorum,umarım bebeğim benimledir.duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.

Canım inş hayırlısı bebişinin sana sımsıkı tutunmasıdır ve seninle olmasıdır. Allah gönlüne göre versin. ınş hamişsindir bize de dua edersin- hani hamişlerin duası geçermiş ya

kızlar bir şey takıldı kafama, sormam lazım.. yumurta toplama işlemi sonrası nefes alıp verirken bünyenizde bir rahatsızlık hissettiniz mi?

selam kızlar bizde bugün lucrinle başladık tedaviye mutluyumm..umutluyum bu sefer 2. denememiz olacak bizim

öncelikle allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin ben hamileyim herkes için dua ediyorum
ben nişanlıyım ama düğünüm eylülde olucak ve 5 aylık olucam ozamana kadar fakat aldırmayı hiç aklımdan geçirmedim aldırmamda sadece o zamana kadar karnım çok büyürse anlaşılırs[a diye üzülüyorum ama tabi burda yazılanları okudukça herşeye rağmen yinede şükrediyorum
sizde benim yerimde olsanız aynısını yapardınız
herkese en kısa zamanda bebiş sahiibi olabilmeniz dileği ile.../B]

bir bebeye insan nasil kiyar bunu anlayamiyorum evlenmeden cocuk sahibi olmak sizin probleminiz ama o bebegin sucu degil allahim onun dunya yelmesini istemisse eger ona kiyamassin buna hic kimsenin hakki yok bence seninde sakin beyle bir hataya dusme ona kiymak demek bir can aliyorsun bunun gunahini kaldiramassin ama allahtan ogle dusunmuyorsun bu iyibirsey allahim kucaginada almayi gostersin kim nederse desin bebeginden vaz gecme

yok zaten bebeğimden vazgeçme gibi bir niyetim asla olmadı
sadece biraz belki canım sıkılacak ama zamanla herşey atlatılabilir:CüvCüv:

merhaba arkadaşlar....2010yılında tüp bebek yaptıranlar hangi doktora gidiyorsunuz acaba...bende 2kere aşılama yaptırdım fakat tutmadı..şimdi de tüp bebeği deneyeceğiz inşallah..benim doktorum cenk aşkalliydi..tüp bebek içinde osman develioğluna yönlendirdi...işinde iyi olan başka doktorlar var mı biliyormusunuz...osman develioğluna giden varmı aranızda nasıl bilgi ve deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim...

Kızlar test sonucu 9,1 ama bu 10. GÜn deĞerım sızce kımyasal gebelık mıdır bu. Dr beklemek gerektıĞını sÖyledı bugÜnde testı tekrarlıcaz. Umarım bebeĞım benımle bırlektedır.

Kızlar test sonucu 9,1 ama bu 10. GÜn deĞerİm sİzce kİmyasal gebelİk mİdİr bu. Dr beklemek gerektİĞİnİ sÖyledİ bugÜnde testİ tekrarlıcaz. Umarım bebeĞİm benİmle bİrlektedİr.

hakkında haıyrlısı olsun. daha erken değil mi böyle düşünmek için.. inş. normal gebeliktir. tebrik ederim.. darısı bize inş.

Kızlar test sonucu 9,1 ama bu 10. GÜn deĞerİm sİzce kİmyasal gebelİk mİdİr bu. Dr beklemek gerektİĞİnİ sÖyledİ bugÜnde testİ tekrarlıcaz. Umarım bebeĞİm benİmle bİrlektedİr.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Gönlünden kalbinden ne geçiyorsa olsun İnşallah.

arkadaşım dun forumda okudum test sonucu 20 çıkmış o arkadaşda çok üzülmüş buda kımyasal gebelik die oturup ağlamaya başlamış.ve adet de olmamış tahlili birden 1ooo lere fırlamış ve keseyi bile görmuşler sana moral olur inş.

benimde pazartesi yumurtalarım toplandı 18 tane yumurtam toplanmış 10 tanesi döllenmiş dün aradılar öyle dediler bakalım transfer için haber beklemeye geçtim ondan sonraki tahlil günün kadar ne yapacam bilmiyorum inş hayırlı sonuçlar alırım tek ben degil Allah hepimize hayırlı sonuçlar almayı emeklerimizin karşılıgını almayı saglıklı bir şekilde bebegimizi kucagımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…