slm kızlar hala hastalanmadım. bekliyorum. testte yaptırmadım. korkuyorum sonuç negatif olursa diye. geçen ay 9'da oldum bu ay normalde 7 de filan olmam gerekiyordu. ılçaların etkisidir diyorum ama inşallah öyle değildir. kızlar ne oldu bana bir bilgi verin. kaç gün gecikme oluyor. sizinde böyle oldumu. 26 nisanda ilk transferim oldu. 9 mayısta hastalandım.
dün 10.günde pozitifi gördüm.biraz kanamam var,progesteron iğne vuruluyorum,umarım bebeğim benimledir.duanıza ihtiyacım var arkadaşlar.
kızlar sonucumu aldım malesef negatİfffffff
öncelikle allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin ben hamileyim herkes için dua ediyorum
ben nişanlıyım ama düğünüm eylülde olucak ve 5 aylık olucam ozamana kadar fakat aldırmayı hiç aklımdan geçirmedim aldırmamda sadece o zamana kadar karnım çok büyürse anlaşılırs[a diye üzülüyorum ama tabi burda yazılanları okudukça herşeye rağmen yinede şükrediyorum
sizde benim yerimde olsanız aynısını yapardınız
herkese en kısa zamanda bebiş sahiibi olabilmeniz dileği ile.../B]
bir bebeye insan nasil kiyar bunu anlayamiyorum evlenmeden cocuk sahibi olmak sizin probleminiz ama o bebegin sucu degil allahim onun dunya yelmesini istemisse eger ona kiyamassin buna hic kimsenin hakki yok bence seninde sakin beyle bir hataya dusme ona kiymak demek bir can aliyorsun bunun gunahini kaldiramassin ama allahtan ogle dusunmuyorsun bu iyibirsey allahim kucaginada almayi gostersin kim nederse desin bebeginden vaz gecme
yetercim allahim sabir versin cok uzuldum ama elimizden sadece dua etmek geliyor allahim bizleride birgun anne yapar amin
Kızlar test sonucu 9,1 ama bu 10. GÜn deĞerİm sİzce kİmyasal gebelİk mİdİr bu. Dr beklemek gerektİĞİnİ sÖyledİ bugÜnde testİ tekrarlıcaz. Umarım bebeĞİm benİmle bİrlektedİr.
Kızlar test sonucu 9,1 ama bu 10. GÜn deĞerİm sİzce kİmyasal gebelİk mİdİr bu. Dr beklemek gerektİĞİnİ sÖyledİ bugÜnde testİ tekrarlıcaz. Umarım bebeĞİm benİmle bİrlektedİr.
selam kızlar bizde bugün lucrinle başladık tedaviye mutluyumm..umutluyum bu sefer 2. denememiz olacak bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?