benim ilk gidişim Eskişiehirde deyim ben burdaki doktorum oraya yönlendirdi.
benimki uzun protokolmuş.
önce hap kullandım sonra lucrin 10ml şimdi 5ml lucrin 225 ml ganol-f kullanıyorum. hormon seviyem 287 3 yumurtam var 9 cm de diğer 4-5 taneside 8-6 cm büyüklüğündeymiş hihoyyyt hamile kalmış kadar sevindim tek yumurtada bukadar yumurta hiç beklemiyordum zemuszemus
adilara doktor kan testi yaptırmanı isteyecek. ayrıca belki hamişsindir, idrar testinde çıkmamıştır.
çok sevindim inşallah gönlüne göre olsun anatolia da pozitif sonuç alan çok kişi oldu benim 12 yumurtam toplanmıştı ama sadece 5 tanesi döllenmiş onlardan da sadece orta kalite bir embriyo gelişti hakan bey bize bu durumu açıklayamadı sebeb göstermediler ve ikinci deneme öncesi hiç bir tetkik yapıp bu durumu araştırmayı biz istememize ramen istemediler o yüzden tekrar orayı düşünmedim şimdiki merkezimizde benden ve eşimden genetik test isediler tedaviye geçmeden bir sürü tetkik yaptılar.inşallah bu sefer olumlu sonuç alırım tekrar aynı durumu yaşamaktan korkuyorum
Yumurta sayım iyi cm leride iyi hormon seviyemde iyi
ama şuanda pişamanlık hissediyorum anatolia ile bugün doktorların her ikiside amerikaya gittiği için kliniği erkenden kapatmışlar.Acil bir şey olsa ulaşacak kimse yok hakan beyi aradım acil değilse aramayın dedi adamya kapattı telefonu,sonra sekertermi neymiş ona ulaştık yarın gelin burda konturol edelim dedi hiç güvenim kalmadı.Tüp bebek için hiç isteğim kalmadı ne yapıcam bilmiyorum.
Yumurta takibini ve yumurta toplama işlemlerini zaten oradaki ekip yapıyor.Ama transfer esnasında muhakkak iki hocadan biri bulunuyor ve transferi onlar yapıyor.Sen hiç kafana takma oradaki ekip yeterince tecrübeli bir ekip.İnşallah herşey güzel olur moralini bozma.Tüp bebekte embriyolog ve labaratuvar ortamı çok önemli,anatolia da bu konuda sayılı merkezlerden zaten.Transfer sonrasında doktor gelip yüzde kaç tutup tutmayacağını söylüyor embriyo kalitesine göre ...bize %12 demişti dediği gibi oldu olmadı.İnşallah senin sonucun iyi olur.Moral çok önemli moralini hiç bozma...
evet iyi bir yer ama benim anlamadığım koca binada bir temzlikçi bile olmazmı ben bir haftadir her gün aynı saatte arıyorum ve hormon bilgilerimi veriyorum ve çarşamba günü kendileri dedi tekrar test yaptırın bize haber verin diye 1,5 saat eşim ve ben aradık muhasebesebeyi bile aradık bir allahın kulu açamadı meğer doktorlar olmadığı için kapatıp gitmişler şok oldum duyunca 3 saattir kendime gelmedim.Çok kötü hissediyorum inş. hakkımda hayırlısı olur bir daha muhtaç etmez beni.
arkadaşlar merhaba.. öncelikle bu mubarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin..Allah hepimiz için en hayırlısını versin.. ben de 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm.. çok şükür şu an 11 haftalık hamileyim.. elimde tedavimden kalan 2 ad Gonal-f 1 ad tek tüp Orgalutran var. henüz ilçalarını almamış yada eksik olan arkadaşlar varsa lütfen özelime mesaj atsın.. ptt kargoyla hemen göndericem.. Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.. görüşmek üzere...
arkadaşlar merhaba.. öncelikle bu mubarek günde Allah hepimizin dualarını kabul etsin..Allah hepimiz için en hayırlısını versin.. ben de 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm.. çok şükür şu an 11 haftalık hamileyim.. elimde tedavimden kalan 2 ad Gonal-f 1 ad tek tüp Orgalutran var. henüz ilçalarını almamış yada eksik olan arkadaşlar varsa lütfen özelime mesaj atsın.. ptt kargoyla hemen göndericem.. Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.. görüşmek üzere...
bende tüp bebek tedavisi ama eylülde ne gibi aşamalar oldu anlatırmısın ben ankarada yım devlet mi karşıladı ben 2 yılık evliyim karşılamazsa ne yaparım allah bebegini kucagına almak nasip etsin
arkadaşlar merhaba.. öncelikle bu mubarek günde allah hepimizin dualarını kabul etsin..allah hepimiz için en hayırlısını versin.. Ben de 3 ay önce tüp bebek tedavisi gördüm.. çok şükür şu an 11 haftalık hamileyim.. Elimde tedavimden kalan 2 ad gonal-f 1 ad tek tüp orgalutran var. Henüz ilçalarını almamış yada eksik olan arkadaşlar varsa lütfen özelime mesaj atsın.. Ptt kargoyla hemen göndericem.. Kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar.. Görüşmek üzere...
slm kızlar ben hala hastalanmadım. ama dün evde test yaptım negatif çıktı. ben ne zaman hastalanacağım ya beklemekten sıkıldım. önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlayacaktık. sizler kaç gün geciktiniz ilk denemeden sonra. doktorumu arayıp sorsam mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?