regaib’in kelime anlamı çok sevilen, sayılan, fazilet ve bereket demektir.
Regaib kandili’nin gündüzünü oruçlu geçirmek, gecesinde ise kur’an-ı kerim okumak, nafile namaz kılmak, tevbe etmek ve peygamber efendimize (s.a.v.) salat ve selam okumak çok sevaptır. Ayrıca bu mübarek gecede yapılacak duaların geri çevrilmeyeceğini peygamber efendimiz bir hadisi şeriflerinde şu şekilde belirtmişlerdir:
“beş gece vardır ki, onlarda yapılan dualar geri dönmez. Yani kabul olur. Bunlar; recebin ilk cuma gecesi, şabanın onbeşinci gecesi, cuma geceleri, ramazan bayramı gecesi, kurban bayramı gecesi.”
hayırlı kandiller...
Dualarınızda unutulmamak dileklerimle..
arkadaşlar öncelikle hepimizin mübarek regaip kandili kutlu olsun....bu güzel gecede birbirimize bolca dualar yapalım rabbim dualarımızı geri çevirmez....tüm çocuk sahıbı olmak ısteyenlere rabbım tez zamanda verir inş...hastası olanlara şifa verir inş...inş...bizlerinde kucakları dolar...lütfen arkadaşlar duaya çok ihtiyacımız var...bu gece hepiniz dualarımdasınız....
canım inş.hamilesindir...bende 10 gun gecıkmişti bu 3.adetımı beklıyorum sanırım ilaçlardan dolayı bende değişiklikler oldu....umarım sen hamilesindir bizlerede umut olursun...rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsın canımmm....
canım inş.hamilesindir...bende 10 gun gecıkmişti bu 3.adetımı beklıyorum sanırım ilaçlardan dolayı bende değişiklikler oldu....umarım sen hamilesindir bizlerede umut olursun...rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsın canımmm....
arkadaşlar öncelikle geçmiş regaip kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınız kabul etsin.Yarın sabah 10.15 te transferim var çok heyecanlıyım lütfen bana dua ediniz.Rabbim hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.İnşallah bebişim sıkıca tutunur bana beni bırakmaz
kızlar merhaba sonucumu aldım maalesef negatif. zaten şimdi karnımda bir ağrı var. herhalde bugün olacağım. hayırlsı bakalım. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz tüp bebeği.
kızlar merhaba sonucumu aldım maalesef negatif. zaten şimdi karnımda bir ağrı var. herhalde bugün olacağım. hayırlsı bakalım. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz tüp bebeği.
arkadaşlar öncelikle geçmiş regaip kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınız kabul etsin.Yarın sabah 10.15 te transferim var çok heyecanlıyım lütfen bana dua ediniz.Rabbim hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.İnşallah bebişim sıkıca tutunur bana beni bırakmaz
merhaba arkadaşlar bızde 2010 da tup bebek yaptıranlardanız... iğnelere başlayalı 3 gun oldu başlardayız anlayacagınız ilk denememız hepınıze bolsans dılıyorum...
arkadaşlar tüpbebekte tek emriyo yerleştiriryorlar değilmi kanun değişmedimi
ArkadaŞlar bugÜn yumurtalarım toplandı bakalım neler yaŞayacaĞız......
hayırlı olsun..inş. transferinde güzel geçer hayırlı sonuçlar alırsın..[FONT=[/QUOTE]
AMİNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!
ArkadaŞlar bugÜn yumurtalarım toplandı bakalım neler yaŞayacaĞız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?