2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

amin kızlar
i,nşşşş
bend biliysunuz bir kaç gün önce negatif sonuç aldım banada dua eden
arkadaşlar
rabbim hepimizi güldürsün
inşşşşşşşşşşşşş

ben de bekliyorum ama.sabah gitim kan verdim bakalım. öğleden sonra alacağım sonucu.bilmiyorum belkide boşa yapatırmışımdır ama. benimde 10 günü geçti ama. herhalde ilaçlardan dolayı gecikme oluyor. herşeyin hayırlsı. inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar verir.

kızlar herkese selam 13 gun degerım 144 15 gün degerım 383,2 pazartesı dktr kese gormeye cagırdı çok korkuyyorum tüp bebek tehlıkelerınden 2 denememde tuttu ama işallh dış gebelık olmaz bu sonuçlar sızce nasıllll tekmı ikizmi hepınız allha emanettttttt

arkadaşlar öncelikle geçmiş regaip kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınız kabul etsin.Yarın sabah 10.15 te transferim var çok heyecanlıyım lütfen bana dua ediniz.Rabbim hepimize saglıkla bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsin.ınşallah bebişim sıkıca tutunur bana beni bırakmaz

kızlar merhaba sonucumu aldım maalesef negatif. zaten şimdi karnımda bir ağrı var. herhalde bugün olacağım. hayırlsı bakalım. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz tüp bebeği.

inşallah canım. dualarımız kabul olur. dualarımız seninle ilk denemen mi.inşallah allah kalbimizdekini bizede verir.

kızlar merhaba sonucumu aldım maalesef negatif. zaten şimdi karnımda bir ağrı var. herhalde bugün olacağım. hayırlsı bakalım. önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz tüp bebeği.

hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki....bu ilaçlardan dolayı acaba herkeste oluyomu böle gecikmeler...benımde kaç gundur agrılarım başlamış ama henüz hastalanmadım...

hayırlısı olsun üzülme inşallah bu denemende olur Allah isteyen herkese versin.

inşallah Allah gönlüne göre versin.kaç tane transfer edilecek embriyolar hakkında bilgi verdiler mi?

kısmet canım, napalım. ben artık negatif diye duymaya alıştım inş sen alışmazsın :eyvahedigeldismile:gitme:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bızde 2010 da tup bebek yaptıranlardanız... iğnelere başlayalı 3 gun oldu başlardayız anlayacagınız ilk denememız hepınıze bolsans dılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…