2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

selam nasılsınız kızlar yarın transferim yapılacak tek yumurtadan 9 yumoş toplandı 8 tanesi kaliteli çıkmış yarın daha iyi olacakmış...:1shok:hihoyyyt

selam nasılsınız kızlar yarın transferim yapılacak tek yumurtadan 9 yumoş toplandı 8 tanesi kaliteli çıkmış yarın daha iyi olacakmış...:1shok:hihoyyyt

hakkında hayırlısı olsun..
galiba bugün ikimizinde transfer günü...
inşaallah çok güzel geçer sonuçlarımızda güzel olur.
dua ile...

kısmet canım, napalım. ben artık negatif diye duymaya alıştım inş sen alışmazsın :eyvahedigeldismile:gitme:
slm kızlar. hastalandım cuma günü. herşey kısmet. inşallah bizde annelik duygusunu tadarız.biz önümüzdki ay dondurulmuş embriyolardan tekrar tedaviye başlayacağız. bakalım. bu sefer inşallah tutar.ama yine aynı şeylerimi yapacağız. bilmiyorum. dr sadece hastalığının 2. günü gel dedi. bakalım.

kısmet canım, napalım. ben artık negatif diye duymaya alıştım inş sen alışmazsın :eyvahedigeldismile:gitme:

slm kızlar. cuma günü hastalandım. herşey kısmet ilaçlardan demek ki uzun süre olmadım. birde fazla olmuyorum.sizlerde de öyle mi oldu aaba. biz önümüzdeki ay dondurulmuş embriyolarımla tedaviye başlayacağız. bakalım bu sefer inşallah tutar.Allah hepimize annelik duygusunu nasip eder inşallah. birde bir şey soracağım. bu seferki tedavi nasıl olacak drum hiç bir şey söylemedi. sadece hastalığının 2. günü gel dedi.tedaviye başlarız dedi.bileniniz varsa bana söyleyebilirmi acaba.

kızlarrrrr 3. kez hamileyim 11.gün beta hcg oranım 205,7 bursa pembemavi doktorum nevin hanım sayesinde:sm_cool::sm_cool:

selam adilara..adetin ikinci günü başlanacaksa yani öncesinde ilaç kullanmayacaksan muhtemelen kısa protokol olacak seninki..benim de üçüncü denemem olacak bu ay ve benim de kısa protokol ordan biliyorum...araştırdığım kadarıyla 15-20 günlük bir tedavi..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah..

kızlarrrrr 3. kez hamileyim 11.gün beta hcg oranım 205,7 bursa pembemavi doktorum nevin hanım sayesinde:sm_cool::sm_cool:

Allah kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim.
3. kez demişsin diğerleri yaşıyordur inşallah.
Allaha emanet olun...

tşk ederim. 15-20 günlük tedavi derken ne gibi işlemler yapılacak. inşallah bu sefer hepimizin bebekleri tutar.

hayırlı olsun. allah tamamına erdirsin çok sevindim. inşallah darısı bizim başımıza. ben de önümüzdeki ay 2. denemem olacak inşallah allah bize de nasip eder. tek embriyo mu koydular acaba.

Allah kucağına almayı nasip etsin. çok sevindim.
3. kez demişsin diğerleri yaşıyordur inşallah.
Allaha emanet olun...

kybele daha önce ilk gebelik 7 haftalık tek bebek ikinci gebelik ikiz bebek 10 haftalık düşükle sonuçlandı 3.denemem negatif 4.denememde tekrar gebelik 2 enbriyo transfer edildi doktorum ikiz buda dedi sonucumu duyunca inşallah kucağıma alırım bu sefer :Saruboceq:

Allah tamamına erdirsin ikiz olabileceğini düşünmüştüm sonucundan ama belli olmaz sen yinede tek gibi düşün ikiz olursa sürpriz olsun.

tşk ederim. 15-20 günlük tedavi derken ne gibi işlemler yapılacak. inşallah bu sefer hepimizin bebekleri tutar.

selam..aslında uzun protokolden pek farkı yok sadece öncesinde lucrin vb...ilaçlar kullanılmıyor..adetin 2.ya da 3. günü gidip aynı gün iğnelere başlıyormuşsun..araştırdığım kadarıyla bir kaç farklı iğne daha kullanılıyormuş.. gerisi aynı prosedür yumurta toplama ,transfer falan...ben hemşireye sorduğumda 2,5 hafta kadar sürüyor demişti..umarım yardımcı olabilmişimdir..Allah bu yolda emek harcayan herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahh ( AMİNN)

Selam salı günü transferim yapıldı tek yumurta olduğum için iki emriyo konuldu. bugün 3 günüm herşey normal gibi 1 hafta sonra gebelik testim yapılacak inş. sonuç istediğimiz gibi olur.Allahım hiç kimseyi çocuk diye aratmasın.ilk gün hiç bir şey anlayamadım ama şimdi yavaş yavaş farkına varıyorum daha dikkatli kalkıp otuyorum.

Birde belirtileri ne oluyor orda bir kız vardı 10 gün hiç kanması olmamış amam test yapılmış gebelik olmamış 2 gün sonra adet görmü ilk 10 gün içinde belli oluyormu sonuç hamilelik olup olmadığı ???

tatlım transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın ben anlayamadım tek yumurtayla nasıl 2 enbriyo oldunu:?

tatlım transferin hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın ben anlayamadım tek yumurtayla nasıl 2 enbriyo oldunu:?

inş. hayırlı haberler alır buraya yazarım.benim tek yumurtam var 2 emriyo koydular 9 yumurtadan 7 si sağlam kaldı 2 bana tarnsfer yapıldı 5ni dondurduk.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…