2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

TEŞEKKÜR EDERİM SAOL. BENİM ŞİMDİ YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ YAPILMAYACAK. ÇÜNKÜ DONRURULMUŞLAR VAR. İNŞALLAH BU SEFER TUTAR. DUA EDİYORUM BOL BOL. KIZLAR BİRBİRİMİZE DUA EDELİM

inş. hayırlı haberler alır buraya yazarım.benim tek yumurtam var 2 emriyo koydular 9 yumurtadan 7 si sağlam kaldı 2 bana tarnsfer yapıldı 5ni dondurduk.

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH YUMOŞLARIN SANA SIKI SIKI TUTUNUR. ALLAH SAĞLIKLA ELİNE ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. DUALARIMIZ SENİNLE. DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.:Saruboceq:

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH YUMOŞLARIN SANA SIKI SIKI TUTUNUR. ALLAH SAĞLIKLA ELİNE ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. DUALARIMIZ SENİNLE. DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.:Saruboceq:

Amin Allah razı olsun herkesin dualarını kabul etsin kucaklarını boş bırakmasın allah yardımcın olsun seninde İnş. seninde hayırlı haberlerin alız.

selam kızlar ..
hayırlı cumalar hepinize...
benim transferim olalı bugün 3. günüm..dondurulmuş transferi oldu..
ben hiçbir şey hissetmiyorum..
hatta içimdeki ses hiç susmuyor sürekli olumsuz şeyler söyleyip duruyor..
ne yapacağımı bilemiyorum çok canım sıkkın...

:gitme::gitme::gitme:

arkadaşlar preseed diye bir ilaç duydum yine burdan.Sizlerden hiç deneyeniniz olmadımı araştırdımda çok güzel yorumlar görüyorum denemeye değer diye düşünüyorum.Fikri olan varmı ?

inşallah Allah gönlüne göre versin.kaç tane transfer edilecek embriyolar hakkında bilgi verdiler mi?

1 tane transfer edilecegi söylendi 1 tane konuldu ama geri kalanlar ne oldu bilmiyorum dondurmak için ne arayan ne oarada soran oldu o yüzden canım çok sıkkın bakalım şu sonuçu bi alayıom dr soracam tutsun yaqda tutmasın benim digerleri ne oldu neden dondurdunuz benim mi haberim yok yada attınızmı ben tutsa bile 2.bebegi yine aynı acıları ve aynı parayımı ödeyecem yada tutmadı yine aynı şeylermi kafam çok karışık şuanda

hayırlı cumalar canım kendını olumsuz düşünerek üzme nasipse olacak inançlı olmalıyız hep pozitif düşün umarım senı bırakmazlar bu güzel günde dua et rabbim büyüktür inş..olacagız bizlerde anne....:Saruboceq::Saruboceq:

sağol dilber,
şimdi daha iyiyim nasip tabi inşaallah Rabbim hayırlısını verir..
beni bırakmaz bebişim..

mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız..
kısmet olursa bende adetimi bekliyorum tüp bebek için başlıcaz tedaviye..
arkadaşlar bişey merak ediyorum 2-3 sağlıklı embriyo oluşursa kaç tane transfer edileceğine doktormu karar veriyo yoksa bizim isteğimizlemi oluyo ne olur bilgi verirmisiniz..

kaç tane emriyo olursa olsun 1 tane en kalıtelisini koyuyorlar canım.yasadan dolayı.ama 35 in üzeri isen 2 emriyo transfer ediyolar

merhaba bugün transferimin 5. günü ama hiç bir şey anlamadım sabahtan beri ishalle uğraşıyorum bu normalmi leblebi,muz,şeftali yemekten miğdem bulandı.

Ben trasfer oldum odaya aldılar doktor geldi anlattı bana emriyoları dondurmak istiyormusunuz diyie.kaç tana olduğunu çözüldüğünde canlı kalma şansının kaç olcağını tutma ihtimaline kadar bilgi verdi.

merhaba bugün transferimin 5. günü ama hiç bir şey anlamadım sabahtan beri ishalle uğraşıyorum bu normalmi leblebi,muz,şeftali yemekten miğdem bulandı.

transferin hayırlı olsun ve de geçmiş olsun...
benimde saat itibariyle 5. günüm ben de bir şey anlamadım...
bende de gaz şikayeti var hem mide de hemde karnımda çok fena bi durum...
kafamçokkarıştı

transferin hayırlı olsun ve de geçmiş olsun...
benimde saat itibariyle 5. günüm ben de bir şey anlamadım...
bende de gaz şikayeti var hem mide de hemde karnımda çok fena bi durum...
kafamçokkarıştı
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inş. allah yüzümüzü güldürür.

bende ilk iki gün çektim o gaz olayını.
yumurta toplamada ve trasferde ameliyathane baya soğuktu çıktığımda ayaklarım buz gibiydi.

sanırım aynı gün olmuş transferimiz
benim test günüm 2 temmuz.
ama dün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik pembeydi hep beyaz olurdu o kısım bakalım 4 gün kaldı.

Son düzenleme:

CANIM HAYILI OLSUN
İNŞŞ BEBİŞİN SENİNLEDİR VE HEP SNİNLE OLUR
RABBİM KİMSELERİ EVLATSIZ BIRAKMASIN :Saruboceq::Saruboceq:

Allahım evlat isteyenlerin dualarını geri çevirmesin inş.
Amin yeteeeeer bi tanede değil iki tane koydular inş. ikiside tutunur sitede okudum ikiz bebek olanların testi daha çabuk belli oluyormuş bir yandanda korkuyorum birde kimsal gebelik demişler bazılarına :1no2:

Çok zormuş beklemek elim kolum bağlı tek başına dışarı bile çıkamıyorlar bişey olacak diye eşimi dört gözle bekliyorum gelsin diye.

selam kızlar allhıma çok sukur 6 haftalık gebeyım .bu kullandıgımız ignelere daha ne kadar devam edecegız lütfen bılgı verın karnımda yer kalmadı batıracak kese gordu dktr temmuzun 7 kalp atısı dınlemeye cagırdı sızler kaç ay kullandınız gebe kalanlar allaha emanet hepınız kucaklarımıza almayı nasıp etsın rabbımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…