selam..aslında uzun protokolden pek farkı yok sadece öncesinde lucrin vb...ilaçlar kullanılmıyor..adetin 2.ya da 3. günü gidip aynı gün iğnelere başlıyormuşsun..araştırdığım kadarıyla bir kaç farklı iğne daha kullanılıyormuş.. gerisi aynı prosedür yumurta toplama ,transfer falan...ben hemşireye sorduğumda 2,5 hafta kadar sürüyor demişti..umarım yardımcı olabilmişimdir..Allah bu yolda emek harcayan herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahh ( AMİNN)
inş. hayırlı haberler alır buraya yazarım.benim tek yumurtam var 2 emriyo koydular 9 yumurtadan 7 si sağlam kaldı 2 bana tarnsfer yapıldı 5ni dondurduk.
HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH YUMOŞLARIN SANA SIKI SIKI TUTUNUR. ALLAH SAĞLIKLA ELİNE ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH. DUALARIMIZ SENİNLE. DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞALLAH.:Saruboceq:
inşallah Allah gönlüne göre versin.kaç tane transfer edilecek embriyolar hakkında bilgi verdiler mi?
selam kızlar ..
hayırlı cumalar hepinize...
benim transferim olalı bugün 3. günüm..dondurulmuş transferi oldu..
ben hiçbir şey hissetmiyorum..
hatta içimdeki ses hiç susmuyor sürekli olumsuz şeyler söyleyip duruyor..
ne yapacağımı bilemiyorum çok canım sıkkın...
:gitme::gitme::gitme:
hayırlı cumalar canım kendını olumsuz düşünerek üzme nasipse olacak inançlı olmalıyız hep pozitif düşün umarım senı bırakmazlar bu güzel günde dua et rabbim büyüktür inş..olacagız bizlerde anne....:Saruboceq::Saruboceq:
mrb arkadaşlar benide aranıza alırmısınız..
kısmet olursa bende adetimi bekliyorum tüp bebek için başlıcaz tedaviye..
arkadaşlar bişey merak ediyorum 2-3 sağlıklı embriyo oluşursa kaç tane transfer edileceğine doktormu karar veriyo yoksa bizim isteğimizlemi oluyo ne olur bilgi verirmisiniz..
kaç tane emriyo olursa olsun 1 tane en kalıtelisini koyuyorlar canım.yasadan dolayı.ama 35 in üzeri isen 2 emriyo transfer ediyolar
Ben trasfer oldum odaya aldılar doktor geldi anlattı bana emriyoları dondurmak istiyormusunuz diyie.kaç tana olduğunu çözüldüğünde canlı kalma şansının kaç olcağını tutma ihtimaline kadar bilgi verdi.1 tane transfer edilecegi söylendi 1 tane konuldu ama geri kalanlar ne oldu bilmiyorum dondurmak için ne arayan ne oarada soran oldu o yüzden canım çok sıkkın bakalım şu sonuçu bi alayıom dr soracam tutsun yaqda tutmasın benim digerleri ne oldu neden dondurdunuz benim mi haberim yok yada attınızmı ben tutsa bile 2.bebegi yine aynı acıları ve aynı parayımı ödeyecem yada tutmadı yine aynı şeylermi kafam çok karışık şuanda
merhaba bugün transferimin 5. günü ama hiç bir şey anlamadım sabahtan beri ishalle uğraşıyorum bu normalmi leblebi,muz,şeftali yemekten miğdem bulandı.
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inş. allah yüzümüzü güldürür.transferin hayırlı olsun ve de geçmiş olsun...
benimde saat itibariyle 5. günüm ben de bir şey anlamadım...
bende de gaz şikayeti var hem mide de hemde karnımda çok fena bi durum...kafamçokkarıştı
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inş. allah yüzümüzü güldürür.
bende ilk iki gün çektim o gaz olayını.
yumurta toplamada ve trasferde ameliyathane baya soğuktu çıktığımda ayaklarım buz gibiydi.
sanırım aynı gün olmuş transferimiz
benim test günüm 2 temmuz.
ama dün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik pembeydi hep beyaz olurdu o kısım bakalım 4 gün kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?