Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inş. allah yüzümüzü güldürür.
bende ilk iki gün çektim o gaz olayını.
yumurta toplamada ve trasferde ameliyathane baya soğuktu çıktığımda ayaklarım buz gibiydi.
sanırım aynı gün olmuş transferimiz
benim test günüm 2 temmuz.
ama dün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik pembeydi hep beyaz olurdu o kısım bakalım 4 gün kaldı.
selam kızlar allhıma çok sukur 6 haftalık gebeyım .bu kullandıgımız ignelere daha ne kadar devam edecegız lütfen bılgı verın karnımda yer kalmadı batıracak kese gordu dktr temmuzun 7 kalp atısı dınlemeye cagırdı sızler kaç ay kullandınız gebe kalanlar allaha emanet hepınız kucaklarımıza almayı nasıp etsın rabbımmmmmmm
selam kızlar allhıma çok sukur 6 haftalık gebeyım .bu kullandıgımız ignelere daha ne kadar devam edecegız lütfen bılgı verın karnımda yer kalmadı batıracak kese gordu dktr temmuzun 7 kalp atısı dınlemeye cagırdı sızler kaç ay kullandınız gebe kalanlar allaha emanet hepınız kucaklarımıza almayı nasıp etsın rabbımmmmmmm
Teşekkür ederim seninde hayırlı olsun inş. allah yüzümüzü güldürür.
bende ilk iki gün çektim o gaz olayını.
yumurta toplamada ve trasferde ameliyathane baya soğuktu çıktığımda ayaklarım buz gibiydi.
sanırım aynı gün olmuş transferimiz
benim test günüm 2 temmuz.
ama dün yaptım idrar testi ikinci çizgi silik pembeydi hep beyaz olurdu o kısım bakalım 4 gün kaldı.
slm kızlar
ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
iğneler hakkında bilgim yok bende başlıcam tedaviye kısmet olursa inşallah..
berrunur gözün aydın arkadaşım Rabbim saglıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim ya hamileyim yazan arkadaşlara çok seviniyorum darısı bizim başımıza 1 temmuzu dört gözle beliyorum inşallah bende yazabili,rim buraya aynen hamileyim diye :):):)
selam k,imse varmı....bende şuan ikinci deneme için tedavi oluyorum..uzun protokol seçildi lucrin kullandım şuan puregon kullanıyorum adetin 2. günü başladık puregona ve iğneden sonra adetim kesildi sizdede olmuşmuydu böyle bişiyy...üstelik 225 le başladı doktor daha önce bukadar yüksek kullanmamıştım kafam karıştı
kızlar bugün transferimin 9.günü dayanamadım gittim test aldım yaptım moralim çok bozuk idrarda çıkmadı yaaaaaaaa çıkmama ihtimali varmı kızlar ya çıldıracam aglamaktan keşke yapmasaydım 12. günü bekleseydim yaaaaaaaaaaaa
canım tecrübeli değilim henüz ama burada okuduğum kadaıyla moralini bozma idrarda çıkamayabiliyormuş stres yapma 12. gün yaptırırsın tahlilini
ya bende burda oluyorum herkesin silikte olsa çıkıyo ne bilim moralim berbar aglamaktan helak oldum ya kullandıgım ilaçlardanda olsa çizgi çıkabiliyodu hani işte deil hamile olmayanda tek çizgi çıkıyo belli oldu orta çok umutluydum ya
canım benım bak böle yaparak kendını strese sokuyon belkı bu stresten dolayı sana tutunamayacaklar...bence canını sıkma daha erken bekle 12.gun bı dolsun bende cok sabırsızdım hep kendımı strese soktum sonucumda hüsran oldu sende aynı hatayı yapma...umudunu yitirme rabbim inş hayırlısıyla tutundurur embrıyonu sana...stresten uzak dur canım bılıyorum beklemek kolay değil biran önce sonucu öğrenmek istiyon...rabbım yardımcımız olsun...
hadi hayırlısı sana tavsıyem transferden sonra gunde 2,5 litre su iç su bebegın tutunması için çok önemlı ben ılk tup bebekde tuvalete gıtmeyım dıye hıc su içmedim 2 tüp bebekde dktr tekrar tekrar soyledı bol su tuket dıye sende oyle yap işallh tutur
:a015:
amin dilbercim ama hep oluyodum 9.günü silik çıkıyo 7.günü yaptım silik çıktı diye yazanı ama daha hiç görmedim idrar negatif kan pozitif çıktı yazanıkolum kanadım kırıldı hatta sigara bile yaktım içtim artık 12.gün heyecanıda kalmadı oda gitti bitanem Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebeişlerimizi
kızlar bugün transferimin 9.günü dayanamadım gittim test aldım yaptım moralim çok bozuk idrarda çıkmadı yaaaaaaaa çıkmama ihtimali varmı kızlar ya çıldıracam aglamaktan keşke yapmasaydım 12. günü bekleseydim yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?