2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayırlısı olsun arkadaşlar inşallah beraber müjde verirsiniz bize..bizim içinde moral olur arkadaşlar doktorla konuşsanızda bişey ifade etmiyomu yinemi tek embriyo transfer ediyolar..
kısmetse 1 hafta sonra bende ilaçlara iğnelere başlıcam ama şu tek embriyo moralimi bozdu yaa.

ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
iğneler hakkında bilgim yok bende başlıcam tedaviye kısmet olursa inşallah..

berrunur gözün aydın arkadaşım Rabbim saglıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin arkadaşım çok sevindim ya hamileyim yazan arkadaşlara çok seviniyorum darısı bizim başımıza 1 temmuzu dört gözle beliyorum inşallah bende yazabili,rim buraya aynen hamileyim diye :):):)

benim test günüm de 4 temmuz..
hakkımzda hayırlısı..
sen silikte olsa bi çizgi görmüşsün ne güzel..
ben henüz test yapmadım..

selam k,imse varmı....bende şuan ikinci deneme için tedavi oluyorum..uzun protokol seçildi lucrin kullandım şuan puregon kullanıyorum adetin 2. günü başladık puregona ve iğneden sonra adetim kesildi sizdede olmuşmuydu böyle bişiyy...üstelik 225 le başladı doktor daha önce bukadar yüksek kullanmamıştım kafam karıştı

ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım..
iğneler hakkında bilgim yok bende başlıcam tedaviye kısmet olursa inşallah..

hadi hayırlısı sana tavsıyem transferden sonra gunde 2,5 litre su iç su bebegın tutunması için çok önemlı ben ılk tup bebekde tuvalete gıtmeyım dıye hıc su içmedim 2 tüp bebekde dktr tekrar tekrar soyledı bol su tuket dıye sende oyle yap işallh tutur

işallaahhhhhhhhhhh ya halık ya bari ya musavvir ismini çok soyle..rabbımın ıznıyle ısallah gebe olursun aammiinnnnnnnn

merhaba havva 83 rabbım hayırlısını versın malatyada yasadıgını gorunce yazmak istedım tedavın nerde yapılıyorrrr bende 2 kere dogu fertılde yaptırdım ilki tutmadı domuz grıbıne yakalandım ölümlerden dondum 3 emrıyoydu bırbırınden kalıtelı olmadı simdi 7haftalık gebeyım kucagımıza almayı nasıp eder işallah hepimizin rabbım allha emanettt:ecrin_bebek:

kızlar bugün transferimin 9.günü dayanamadım gittim test aldım yaptım moralim çok bozuk idrarda çıkmadı yaaaaaaaa çıkmama ihtimali varmı kızlar ya çıldıracam aglamaktan keşke yapmasaydım 12. günü bekleseydim yaaaaaaaaaaaa

canım tecrübeli değilim henüz ama burada okuduğum kadaıyla moralini bozma idrarda çıkamayabiliyormuş stres yapma 12. gün yaptırırsın tahlilini

kızlar bugün ilk görüşmeye gidiyorum yolun başı ve herşeyin yolunda gitmesi için bana da dua edin
ınşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

canım tecrübeli değilim henüz ama burada okuduğum kadaıyla moralini bozma idrarda çıkamayabiliyormuş stres yapma 12. gün yaptırırsın tahlilini

ya bende burda oluyorum herkesin silikte olsa çıkıyo ne bilim moralim berbar aglamaktan helak oldum ya kullandıgım ilaçlardanda olsa çizgi çıkabiliyodu hani işte deil hamile olmayanda tek çizgi çıkıyo belli oldu orta çok umutluydum ya

canım benım bak böle yaparak kendını strese sokuyon belkı bu stresten dolayı sana tutunamayacaklar...bence canını sıkma daha erken bekle 12.gun bı dolsun bende cok sabırsızdım hep kendımı strese soktum sonucumda hüsran oldu sende aynı hatayı yapma...umudunu yitirme rabbim inş hayırlısıyla tutundurur embrıyonu sana...stresten uzak dur canım bılıyorum beklemek kolay değil biran önce sonucu öğrenmek istiyon...rabbım yardımcımız olsun...

:a015:
amin dilbercim ama hep oluyodum 9.günü silik çıkıyo 7.günü yaptım silik çıktı diye yazanı ama daha hiç görmedim idrar negatif kan pozitif çıktı yazanı kolum kanadım kırıldı hatta sigara bile yaktım içtim artık 12.gün heyecanıda kalmadı oda gitti bitanem Rabbim hepimize nasip etsin inşallah bebeişlerimizi

tamam canım içerim suyumu yeterki bırakmasınlar tutunsunlar bana..
adetimi bekliyorum ilaçlara başlıcam başka zaman pat diye olurdu şimdi bekliyorum diye olmuyo adetim ya..
canım bilgilerinizi bizimle paylaşmanız çok güzel ALLAH razı olsun çünkü şu an bilgiye çok ihtiyacım var şu yasa olayı tek embriyo olayıda canımı sıktı ya keşke 2- tane falan transfer etseler..

canım anlıyabılıyorum seni çocuk özlemi rabbım kımseye vermesın çok kötü oldugunada emınım ama sıgara içme belkı senınledır.....kolay bır süreçten gecmıyor ınsan maddı ve manevı aklını dagıt benım ılk denememdı ben kabız oldum kendımı zorladım bana doktorum bol su sıvılı gıdalar tüket demedıler....suan bıraz daha tecrübeliyim benım hataları yapmayın sızlerde....dua et sıgarayı bırak olacak ınş...

canım test tecrübem yok ama ben bir topikte okumuştum senn gibi 8 yada 9 gün test yapmış idrar testi negatif çıkmış buda olmaz diye boşvermiş koyvermiş kendini ağlamış üzülmüş 12 gün kan testi yaptırmamış bile sonra eşinin zoruyla 13 gün kan testi yaptırmış veeee kadın şoka girmişti çünkü sonuç pozitifmiş canım..
düyeceğim şu eğer 9 günde belli olsa dr neden 12 gün kesin sonuç belli oluyor desin dr 9 gün der demi canım lütfen üzme kendini 12 gün kan testi yaptır inşallah hamileyim dersin bize burada..

kızlar tecrübelerinizi bizimle paylaşın ne olur ALLAH razı olsun hepinizden ve berrunurdan o su iç demeseydi ben tuvalete gitmemek için su içmeme diye düşünmüştüm valla..
ne olur bizimle tecrübelerinizi paylaşın..
bide ilaçları doktor hergün kan değerine göre ayarlıyo demişlrdi diğer topikte yani hergünmü kan vericez ilaç dozu ayarlanması için..kısa protokol kaç gün iğne oluyo arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…