2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar lütfen hepimiz moralimizi yüksek tutmalıyız. benim 6.denemem ve bugün transfer sonrası 6. günüm bende çok merak ediyorum ama ümidimi yitirmedim hep olumlu düşünmeye çalışıyorum allahın izniyle bu işi başaracağız!!!

selam kızlar cumartesi yumurtalarım toplandı 13 tane toplanmış pazar günü aradıla 10 tane döllenmiş ya yarın yada perşembe transferim bu 2 ci denemem.ilkinde 7 tane toplanmıştı 5 tane döllenmişti 1 tanesinin kalitesi biraz daha iyi demişlerdi.şimdi çok hapım var ve iğnelerim kalçadan yandım valla.bu arada istanbulda yaptırıcam 1,5 saat bana otobüsle gitsem ve otobüsle dönsem sanki araba daha çok sarsıyor ne dersiniz.bu konuda bilgisi olan varmı

ilki başka yerde bu 2 ci tüp bebeği başka yerde yaptırdım ilki ünüversite hast oldu 2cisi umut tüp bebekte tüplerim kapalıydı eşimde sorun yoktu..

ilki başka yerde bu 2 ci tüp bebeği başka yerde yaptırdım ilki ünüversite hast oldu 2cisi umut tüp bebekte tüplerim kapalıydı eşimde sorun yoktu..

hayırlısı olsun canım inşallah tutar bize haber ver bize umut ol birde kaç yıllık evliydin ne kadara mal oldu cevaplarmısın

canım merhaba bende 2.denememi önümüzdeki ay yaptıracağım. ama nasıl olacak bilmiyorum. ama dondurulmuş embriyoşarım var. onlardan yapılacak. inşallah hayırlısıyla olur.

bitanem içmedim 10 gündür agzıma almadım sigarayı ama bugünkü tahlili yapmam beni bitirdi ya kabız olmadım sırf sıvı tükettim bende 12.gn kan bile vermem belki

bitanem içmedim 10 gündür agzıma almadım sigarayı ama bugünkü tahlili yapmam beni bitirdi ya kabız olmadım sırf sıvı tükettim bende 12.gn kan bile vermem belki

boşuna üzüyorsun kendi altı üstü bir test de geç kan en güvenilir tahlil boşver cuma günü benim tahlilim var hiç bir şey takmıyorum kafaya sende takma alnımızda yazılıysa allah nasip etiyse olur diyorum. azcık daha sık dişini herşeyi takma kafana rahat ol azcık.:teselli:

aranızda vajina kremi yüzünden ishal olan varmı ??

Son düzenleme:

saol tşk ederim canım hakkımızda hayırlısı inşallah sonuçlarımız ii çıkar mutlaka tahlil sonucunu yaz sebnde Rabbim her istedigini gönlüne göre versin inş

saol tşk ederim canım hakkımızda hayırlısı inşallah sonuçlarımız ii çıkar mutlaka tahlil sonucunu yaz sebnde Rabbim her istedigini gönlüne göre versin inş
amin inş. evlat isteyen herkese nasip etsin anneliği.
Üzülme oldumu herşey olacağına varır. olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
kızlar bende kontrolden geldim,çarsamba yumurtalarım toplanacak.yumurtam çok fazla olduğu için transferi önümüzdeki ay yapabilirlermiş.emriyolarımı donduracaklarmış.çok fazla yumurta olduğu için rahimde anormallik olabiliyomuş bu aksam çatlatma iğnemi vurucam 10 da dua edin bana

Son düzenleme:

Allah kolaylık versin hakkında hayırlısı olur inş.

merhaba arkadaşlar,acaba yumurta toplama işleminden sonra kaç gün süreyle karında şişlik oldu?

merhaba arkadaşlar,acaba yumurta toplama işleminden sonra kaç gün süreyle karında şişlik oldu?

Canım cuma toplamam vardı.. Hala karnım şiş ve ağrım var.. Gaz sancısı çok yoğun.. Bol su iç dedi doktor.. Bu arada küçük tuvaletimi yaparken kasıklarıma kramplar giriyo...Senin toplaman oldu mu?

5 yıllık evliyim umut tüp te yaptırdım raporum olduğu için 1304 tl mal oldu.arkadaşlar transfer sonrası otobüsle dönen varmı 1.5 saat sürecek ne dersiniz

5 yıllık evliyim umut tüp te yaptırdım raporum olduğu için 1304 tl mal oldu.arkadaşlar transfer sonrası otobüsle dönen varmı 1.5 saat sürecek ne dersiniz

mrb zeymah transferin yapıldımı canım transfer dahilmi 1300 eğer dahilse çok uygunmuş..

Merhaba kızlar,
Haftalardır hiç yazamadım size son gelişmeleri. Hatırlar mısınız bilmem en son bhcg değerlerim abuk subuk katladığı için "dış gebelik" yaşadığımı söylemişti doktor. Biz tabi yıkıldık filan. Hele ben "ikiz olacağına hiç olmasın" diye dövünerek ağladığım için Allah beni cezalandırdı diye öldüm kahrımdan. Bir hafta sonra tekrar muayneye çağırdılar ama biz sıfır moral operasyona hazırlanıyoruz. Bir baktılar ki bhcg yine uçmuş ama rahimde nur topu gibi BİR kesecik. Dakikalarca ikinciyi aradılar, yok! Bhcg niye böyle, cevap yok. Bir hafta sonra da kalp atımları göründü, çok şükür deyip eve gittik. Ertesi gün arkadaşların bana tavsiye ettikleri doktordan randevu aldık. Yeni doktorumu görür görmez çok beğendim. Bilirsiniz işte, şöyle doktor karizması olanlardan. Ultrasona aldı bizi. Baktı baktı. Sonra "bebekler" gayet iyi dedi. BEBEKLER? "Nası yani ama tek kesemiz var bizim?" "Tamam, tek kese, çift bebek!" Ben transferden sonra iki embrio vermişler bana, ya ikiz olursa diye ağlayıp dururken burdan, forumdan bir arkadaş "üzülme boşuna, Allah verecekse tek embriodan ikiz olur" dedişti. Aynen öyle oldu işte. Ama bebeklerden birinin minik kalbi maalesef 8 haftada durdu. İkiz istemiyorum diye bağıra bağıra ağlayan ben, resmen çöktüm. Diğeri için her hafta kontrole gidiyoruz. Şimdilik çok şükür iyi. Şuan 11. haftadayız. Yeni Doktorumdan ve güzel ilgisinden çooooook memnunuz. Allah bu sıkıntılı yollara düşmüş herkese yardım etsin inşallah. Dualarım sizinle.
Bu arada İstanbuldaki doktorumu özel mesajdan soran arkadaşlar. Henüz forumda 50 mesaj atmadığım için özelden cevap yazamıyorum. Doktorum Prof. Dr. Ali Rüştü ERGÜR. Kendisine ait resmi sitesinden iletişim bilgilerine rahatça ulaşabilirsiniz. Hakikaten 10 numara doktordur, üstüne tanımam. Benim geçen aylardaki sıkıntılı günlerimde bile telefonla bana destek olacak kadar hala hayatımızda.
Kendinize iyi bakın hanımlar. Asla moralinizi bozmayın. Çok da plancı olmayın. Ben bununla ilgili çok iyi bir örneğim işte. Ne derler, kul kurar, kader gülermiş. Siz sadece hayırlısı için dua edin. Allah yardımcınız olsun.

ünüversiteden çıkardığım rapor olduğu için her şey dahil 1300 ödedim.transfer perşembe cumartesi toplamışlardı.kızlar benim için önemli evim merkeze 1.5 saat ve otobüs kullanacağım transfer dönüşü ne dersiniz..

Allah bebeğine ve sana sağlık versin inşallah meslektaşım kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…