2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

yani soruma cvp vereck bir allahın kulu yokmu yaaaaaaaaaa

transferden sonra doktora sorarsın olmadı bir yakının gelir alır seni genelde haraket etmeyin 2 gün dinlenin diyorlar 3. gün memlektinize gidin diyorlar ama seninki yakınmış.
Hayırlısı olur inş. hakkında

Canım cuma toplamam vardı.. Hala karnım şiş ve ağrım var.. Gaz sancısı çok yoğun.. Bol su iç dedi doktor.. Bu arada küçük tuvaletimi yaparken kasıklarıma kramplar giriyo...Senin toplaman oldu mu?

cnm yumurta toplamadan önce E2 sonucun kaçtı? drunu bu konuda sorgula!

evet ozaman sana bende söylemiştim deme öyle diye :) bak rabbim herşeyin hayırlısını veriyo kendine çok dikkat et bebegini saglıklı şekilde kucagına alırsın inşallah tbr ederim

tebrik ederim canım allah uzun ömür versın bebişine, rabbim istedikten sonra hersey olur önemli olan bizim iredemizin kuvvetli olup rabbımden istememiz elbet birgün dualarımız kabul olur bizlerinde...sende bolca dua et bize canım en kısa zamanda bizlerde bu duyguyu tadarız inş...

saol canım bilgilendirdiğin için kusura bakmazsan bişey daha sorucam transferdede ödeme yapılıyomu bende rapor çıkarıyorum perşembe raporumu alıcam sonrada hemen başlıcaz kısmetse tedaviye..
bizim evde 45 dak uzak hastaneye bende düşünüyorum otobüsün zararı olurmu acaba taksi tutmayı ve şöföre sıkı sıkı tembih etmeyi düşünüyorum canım..

ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım..
darısı bizlerin başına inşallah..

yazını hayretle okudum.. ve çok sevindim..
işte herşeyin kudreti elinde olan Rabbimin ne zaman ne vereceği belli olmuyor..
yeterki O ol desin.. senin adına çok sevindim..
darısı bizlerin başına inşaallah...
bebeğinle hayırlı ömürler inş.

tedavin hayırlı olsun..
transferden sonra yol uzunsa bir gün sonra yola çıkın diyor doktorlar...
o geceyi ya hastanede geçirmen daha iyi olur ..
hemen yola çıkma..
hakkında hayırlısı olsun..

Ne zamandır yazmanı bekliyordum, yazdığını görünce çok sevindim. olanlar seni yıprattı ama Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almak nasip etsin canım-darısı inş hepimizeopuyorumnanaktan

Testime 2 gün kala adet oldum ilk deneme tutmadı sanırım gebelik testi ne diyecek bugün çok merak ediyorum içim bomboş kaldı.

Son düzenleme:
Testime 2 gün kala adet oldum ilk deneme tutmadı sanırım gebelik testi ne diyecek bugün çok merak ediyorum içim bomboş kaldı.
canım benim üzülme ne olur allahtan hayırlısı. senin daha önceki gebelik testinde silik çıkmıştı dimi? belki regl değildir? önce test yaptır canım ben yinede senin iyi haberlerini bekliyorum...

canım benim üzülme ne olur allahtan hayırlısı. senin daha önceki gebelik testinde silik çıkmıştı dimi? belki regl değildir? önce test yaptır canım ben yinede senin iyi haberlerini bekliyorum...

evet silik çıkmıştı bugünde yaptım idrar testi oda çok silikti ama dün akşamdan beri adet kanaması gibi ağrılı kanama var.
Allahtan hayırlısı demekki zamanı değilmiş diyoruz eşimle ikimiz

yasmin belki degildir üzülme hemen tahlili bekle bakalım inş hayırlı sonuçlar olur
İnş. canım İnş. öylesine bir kanmadır iki tane koymuşlardı inş. biri bari duruyordu diyorum Alah bilir artık elimden geleni yaptım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…