evet silik çıkmıştı bugünde yaptım idrar testi oda çok silikti ama dün akşamdan beri adet kanaması gibi ağrılı kanama var.
Allahtan hayırlısı demekki zamanı değilmiş diyoruz eşimle ikimiz
İnş. canım İnş. öylesine bir kanmadır iki tane koymuşlardı inş. biri bari duruyordu diyorum Alah bilir artık elimden geleni yaptım ben.
bencede ama lütfwen kendini üzme sen silik sendede mi çıkmıştı benimde bugün 11. günüm sabah test yaptım silik halde çizgim çıktı bugün ama 9.gün yaptıgımda çkmamıştı buda demek oluyo ki güvenmeyelim bu teste :) bakalım yarın kanda ne çıkacak:)
bakın kızlar asla idrar testi yapmayın ben idrar testi yapıyordum çıkmıyordu en iyisi kanda belli oluyor düşünün bu bebeğimde kanda baktırdım 190 çıktı idrarda yaptım hala çıkmıyordu
selam kızlar..
benimde bugün 8. günüm test yaptım tek çizgi çıktı...
silik bile çıkmadı...
inşaallah dediğin gibidir...
şimdi biraz ümitlendim...
inşaallah bebişlerimiz bize süpriz yaparlar...
testler yalan söylüyordur..
inşaallah pozitiftir sonucun...:Saruboceq::Saruboceq:
içini ferah tut dua et bol bol kenzul arş duası var onu oku muradını rabbimden iste herşey inş çok güzel olavcak ayyy ben bugün çok pozitifim ya ya herkes buraya hamileyim yazsın inşalklah ogünleride rabbim bize göstersin sonra nbu günleri hatırlayalım neler yaşadık birbirimize nasıl destek olutyoduk diye iiki burası var bide burası olmasa patlardık :):)
Kan test sonucumu aldım 17.5 çıktı kendi doktorum var ama şüpeli fazla ümitlenme dedi tüp bebek merkezi gebelik var cumartesi tekara yaptırın haber verin dedi.
Ama hala adet olmuşum gibi kanamam var inş. cumartesi günü daha yüksek çıkar sonuç.
inşaallah daha da katlanır değerlerin..
Allah yardımcın olsun...
Kan test sonucumu aldım 17.5 çıktı kendi doktorum var ama şüpeli fazla ümitlenme dedi tüp bebek merkezi gebelik var cumartesi tekara yaptırın haber verin dedi.
Ama hala adet olmuşum gibi kanamam var inş. cumartesi günü daha yüksek çıkar sonuç.
inşallah cnm yükselecek o sonuç merak etme rabbim yardımcın olsun cnm benimmm c.tsi yüksek sonucunu yazacaksın buraya biliyorum
kızlar bugun opum vardı 26 yumurtam toplanmış.biraz ağrım var.bakalım ne olacak yarın arayacaklar
kızlar bugun opum vardı 26 yumurtam toplanmış.biraz ağrım var.bakalım ne olacak yarın arayacaklar
selam kızlar
yasmin ve delimai inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz opuyorumnanaktan
kıslar bugun merkezden aradılar.24 yumurtam döllenmiş.18 i çok iii gidiyomuş.pazartesi yanı 5.gun transferim olacak.ama yıne ben anestezi istiyorum
bencede hiç gerek yok anesteziye muayene gibi oluyor sen daha anlmadan hadi geçmiş olsun diyorlar emriyo içine bırakıldığında onu görmek isetemezmisin.:uhm:kıslar bugun merkezden aradılar.24 yumurtam döllenmiş.18 i çok iii gidiyomuş.pazartesi yanı 5.gun transferim olacak.ama yıne ben anestezi istiyorum
canım hayırlısı olsun allah embriyolarına sağlık versin. ama normal bir muayeneden bile basit bir işlem için anestezi almana hiç gerek yok zaten hastanede bunu kabul etmez bence. bol şans diliyorum....kıslar bugun merkezden aradılar.24 yumurtam döllenmiş.18 i çok iii gidiyomuş.pazartesi yanı 5.gun transferim olacak.ama yıne ben anestezi istiyorum
arkadaşım sen nasılsın durumunda bir gelişme varmı? Allahım yüzüne baksın şu mübarek günlerde dileğini sana versin inşallah...:Saruboceq:bencede hiç gerek yok anesteziye muayene gibi oluyor sen daha anlmadan hadi geçmiş olsun diyorlar emriyo içine bırakıldığında onu görmek isetemezmisin.:uhm:
Allah gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?