2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bencede ama lütfwen kendini üzme sen silik sendede mi çıkmıştı benimde bugün 11. günüm sabah test yaptım silik halde çizgim çıktı bugün ama 9.gün yaptıgımda çkmamıştı buda demek oluyo ki güvenmeyelim bu teste :) bakalım yarın kanda ne çıkacak:)

selam kızlar..
benimde bugün 8. günüm test yaptım tek çizgi çıktı...
silik bile çıkmadı...
inşaallah dediğin gibidir...
şimdi biraz ümitlendim...
inşaallah bebişlerimiz bize süpriz yaparlar...
testler yalan söylüyordur..
inşaallah pozitiftir sonucun...
:Saruboceq::Saruboceq:

bakın kızlar asla idrar testi yapmayın ben idrar testi yapıyordum çıkmıyordu en iyisi kanda belli oluyor düşünün bu bebeğimde kanda baktırdım 190 çıktı idrarda yaptım hala çıkmıyordu

bakın kızlar asla idrar testi yapmayın ben idrar testi yapıyordum çıkmıyordu en iyisi kanda belli oluyor düşünün bu bebeğimde kanda baktırdım 190 çıktı idrarda yaptım hala çıkmıyordu

inşaallah dediğin gibidir..
bu benim 2. denemem dondurulmuşları kullandık..
birincisinde 0 çıkmıştı sonuç..
şimdi korkuyorum bu da öyle olacak diye..

kızlar size bişey sormak istiyorum tüp bebekte uzun mu yoksa kısa protokol mü başarılı sonuç verir,sağlık açısından hangisi iyi ve de aralarında çok fiyat farkı var mı?

içini ferah tut dua et bol bol kenzul arş duası var onu oku muradını rabbimden iste herşey inş çok güzel olavcak ayyy ben bugün çok pozitifim ya ya herkes buraya hamileyim yazsın inşalklah ogünleride rabbim bize göstersin sonra nbu günleri hatırlayalım neler yaşadık birbirimize nasıl destek olutyoduk diye iiki burası var bide burası olmasa patlardık :):)

Kan test sonucumu aldım 17.5 çıktı kendi doktorum var ama şüpeli fazla ümitlenme dedi tüp bebek merkezi gebelik var cumartesi tekara yaptırın haber verin dedi.
Ama hala adet olmuşum gibi kanamam var inş. cumartesi günü daha yüksek çıkar sonuç.

sağol canım bende dua ediyorum başka ne gelir elden..
Rabbime sığındım herşey ondan..
evet inşaallah hamileyim diye yazarım..
iyiki var burası dertleşecek kimse yok çünkü dışarda..
bizi bizler anlıyoruz..

inşaallah daha da katlanır değerlerin..
Allah yardımcın olsun...

inşallah cnm yükselecek o sonuç merak etme rabbim yardımcın olsun cnm benimmm c.tsi yüksek sonucunu yazacaksın buraya biliyorum

inşallah cnm yükselecek o sonuç merak etme rabbim yardımcın olsun cnm benimmm c.tsi yüksek sonucunu yazacaksın buraya biliyorum

inş. ama sanmıyorum yükseleceğini çünkü şuanda adet görüyorum ama bazıları üstünede göre bilirsin diyor bakalım hayırlısı

selam kızlar

yasmin ve delimai inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz opuyorumnanaktan

selamlar kızlar;

kızlar bugun opum vardı 26 yumurtam toplanmış.biraz ağrım var.bakalım ne olacak yarın arayacaklar

geçmiş olsun...hadi hayırlısı inşaallah sağlıklı embriyoların olur...iyi bir transfer geçirirsin..

selam kızlar

yasmin ve delimai inşallah güzel haberlerinizi verirsiniz opuyorumnanaktan

sağol canım inşaallah

kıslar bugun merkezden aradılar.24 yumurtam döllenmiş.18 i çok iii gidiyomuş.pazartesi yanı 5.gun transferim olacak.ama yıne ben anestezi istiyorum

kıslar bugun merkezden aradılar.24 yumurtam döllenmiş.18 i çok iii gidiyomuş.pazartesi yanı 5.gun transferim olacak.ama yıne ben anestezi istiyorum

neden anestezi istiyorsun? transfer toplama gibi acılı birşey değil ki...5 dakikalık bir olay hiç bir şey hissetmiyorsun...hakkında hayırlısı olsun...

bencede hiç gerek yok anesteziye muayene gibi oluyor sen daha anlmadan hadi geçmiş olsun diyorlar emriyo içine bırakıldığında onu görmek isetemezmisin.:uhm:
Allah gönlüne göre versin inş.

Son düzenleme:
canım hayırlısı olsun allah embriyolarına sağlık versin. ama normal bir muayeneden bile basit bir işlem için anestezi almana hiç gerek yok zaten hastanede bunu kabul etmez bence. bol şans diliyorum....

bencede hiç gerek yok anesteziye muayene gibi oluyor sen daha anlmadan hadi geçmiş olsun diyorlar emriyo içine bırakıldığında onu görmek isetemezmisin.:uhm:
Allah gönlüne göre versin inş.
arkadaşım sen nasılsın durumunda bir gelişme varmı? Allahım yüzüne baksın şu mübarek günlerde dileğini sana versin inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…