2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşım sen nasılsın durumunda bir gelişme varmı? Allahım yüzüne baksın şu mübarek günlerde dileğini sana versin inşallah...:Saruboceq:
Valla bugün ikinci testi verdim bekliyorum saat 4 dü bakalım sonuç düşükmü yüksekmi olacak. :uhm::uhm::uhm::uhm:

sen test sonuçunu:uhm: ne zaman alacaksın yada aldınmı ???

neden anestezi istiyosun ki hiç gerek yok hiç acı hissetmiyosun ki muayenede bile agrı oluyo ama bu işlemde hiç bişey olmuyo ekranda embriyonu izliyosun giderken 5 dak bile sürmiyo dr un diyo hadi geçmiş olsun aaa bittimi falan oluyosun hiç gerek yok bence korkma sakın arkadaşım

inş hayırlı haberler alırsın bitanem rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inş

Amin inş. iyi haberle dönerim ama salı günüden beri kanamam var ve normal adet kanam bu şuanda sürekli ağlıyorum bakalım nasıl idip alıcam hastaneden sonuçu.
Allahım İsteyen herkese versin evlat artmasın.

lütfen aglama aglayıp bebeişimizide üzme bak benide aglatma zaten gözümde aktı akacak yapma sakın aglama bebişin seninle bugün degrrlerin yüksek haberini vereceksin şu mübarek cuma gnleri yüzü suyu hürbetine Rabbim yardımcın olsun giderken umutlu git pozitif düşün herşey olumlu sonuçlansın lütfen

Mübarek aylarda mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine allahım hayırlı haber alıp gelirim buraya yazarım .Sende ağlama bende ağlamayım olumunekankayizsmile sakin olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ama farkında olmadan akı veriyor göz yaşlarım inş. benimledir bebeğim ama içimdeki ses yok diyor nasip artık.saat geçmiyor.

inşallah duların kabul olsun bütün dualarım seninle zaten bu geçmeyen saatler bitiriyo insanı ömründen ömür alıyo o sese kulak verme sen tamamı hakkında hayırlısı olur inşallah

inşallah duların kabul olsun bütün dualarım seninle zaten bu geçmeyen saatler bitiriyo insanı ömründen ömür alıyo o sese kulak verme sen tamamı hakkında hayırlısı olur inşallah

İnşallah arkadaşım Allah razı olsun.

kıslar bugun merkezden aradılar.24 yumurtam döllenmiş.18 i çok iii gidiyomuş.pazartesi yanı 5.gun transferim olacak.ama yıne ben anestezi istiyorum

rabbim gönlüne göre versin canım çok güsel maşallah bayagıda şansın yüksek tutmasa bile dondurulmuşlarla devam edebilirsin...inş. tutarda gerek kalmaz..canım anesteziye hiç gerek yok diğer arkadaşlarında sölediği gibi hiç birşey anlamıyorsunnn...sadece temizleme esansını hissediyon okadar ...ayık olmak çok duygulandırıyor ınsanı bu duyguyu tatmalısın bence.....5 dk.bile sürmüyorr....bol sanslar canımmm bizlerede dua et...

sabır sabır....
geçen ay uzun pro.ile başlayacaktım kist var adet ol gel dedi,adet oldum kist erimiş bu kez de kan değerin yüksek bidahaki ay gel dedi of be kolay sanki beklemek d.k.hapı içmekten nefret ediyorum zaten,doktor yurt dışındaydı asistanı telefonla sordu ben de sinir oldum gelen adetin 2.günü gel dedi fakat ben bu adetin 21.günü bir gidecem belki uzun pro.ile başlayabilir,boş beklemekten iyidir

yasminciğim ağlama diyeceğim ama biliyorum ki boşa. bende öyle ilk denememde sonucumu almaya gidipde negatif deyince kendimi bırakmıştım. ama boşa boşver sakın kendini üzme. allah sana sağlık versin. elbet bizimde olur bebeğimiz. ALLAH bize de nasip eder anneliği.
bak benim üvey halamın 15 yıldır bebekleri olmuyordu. artık son defa deneyelim demişler. ama hiç umutlanmamışlar. yaşlarıda bayağı var çünkü. ama bak Allahım onlara nasip etti. dün bebeğimiz oldu. hayırlsıyla bizimde olur. ben zamanı gelince olacağına inanıyorum. sende gönlünü ferah tut.

canım üzülme ne olur benim testim 6 temmuzda hayırlısı bakalım. ben sizleri belki herkesden daha iyi anlıyorum biliyorsun benim 6. denemem ve ben 3.denememde 21 haftalık bebeğimi kaybettim inan o an neler hissetiğimi bir yüce rabbim bir ben bilirim. insanın yeri geliyor kardeşi bile anlamıyor canım. benim kızkardeşlerimin çocukları var ve bana olmazsa evlatlık alırsın dediler çok kolay bir işmiş gibi... yani anlayacağınız üzüleceğiz belki ama sabırla sonuna dek devammm devamm.... bebeğimi kaybettim ve ben sakinleştiricilerle ayakta duruyordum ama anladımki her şey gerçekten biz insanlar için ve gün geliyor o acılarımızı unutuyoruz... yada unutmuyoruz ama acımız hafifliyor...son denemem de embriyoloğum benimle uzun bir konuşma yaptı ve buişi ancak ve ancak bizim isteğimizin başarabileceğini söyledi... seni üzmek için değil canım seni anladığımı ve senin yanında olduğumu her zaman anlayabilmen için yazıyorum... sonuç ne olursa olsun muhakkak başaracağız inşallahhhh!!!!

Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü sağlıkla büyün Allahım olmayanada versin Nasip olunca yaş kaç olursa olsun oluyor.

Ben daha yeni öğrendim böyle canımın acımasını bu çok başka bir sızıymış eğer senin yerinde olsam bilmiyorum ne olurdu güçlü gibi görünsemde değil Allahım sana sabır versin duaaalaı,rım hep seninle olsun hayırlı eli ayağı düzgün evllat versin.
Daha bebenim için bebek zamanı değilmiş olmadı test sonucumu aldım çarşamba 17.5 di bugün 23.2 tüp bebek merkezinini dediğine göre kimyasal gebelikmiş jeli kesip pazrtesi günü tekrar yapacakmışım testi zaten düşüşe geçecekmiş.

Ben daha yeni öğrendim böyle canımın acımasını bu çok başka bir sızıymış eğer senin yerinde olsam bilmiyorum ne olurdu güçlü gibi görünsemde değil Allahım sana sabır versin duaaalaı,rım hep seninle olsun hayırlı eli ayağı düzgün evllat versin.
Daha bebenim için bebek zamanı değilmiş olmadı test sonucumu aldım çarşamba 17.5 di bugün 23.2 tüp bebek merkezinini dediğine göre kimyasal gebelikmiş jeli kesip pazrtesi günü tekrar yapacakmışım testi zaten düşüşe geçecekmiş.[/QUOTE]
canım hiç üzülme Allah her nşeyin hayırlısını versin. Biliyorum hem maddi hemde manevi bir yıkım ama elden gelen bir şey yok zaten olsa birbirimiz için yapabiliriz buna eminim. en kısa sürede tüm dileklerinin gerçekleşmesini ve kucağına rabbimin hayırlı evlatlar nasip etmesi için duacıyım...

selamlar kızlar..
benim sonuç belli oldu..
maalesef negatif çıktı...

:gitme::gitme:

canım aynı şeyleri hemen hemen yasm_n 'ede yazdım yılmayacağız sonuna kadar devam....zafer bizim olacak ben inanıyorum... sağlığınıza dikkat edip sabredeceğiz...

evet aynen öyle yılmak yok tabi...
hayırlısı bakalım 4 ay içinde 2. negatif sonucum..
daha zamanı var demekkii...

Kızlar Allah yardımcınız olsun! Umıt varsa devam edın dıyecegım ama malessef kendı gucum kalmadı. mıcroenjeksıyonla tup bebege baslamıstık bugun 7*cı gun sag taraftakı yumurtadan umıt yok solda ıgne dozunu yukselttıgımıze ragmen yumurtaların olgunlasması ıstedıgımız boyutta degıl paartesı bakacagız olmasa ıslemı durduracagız dedı. Canım cok sıkkın herzaman boyle sorunlar cıkarsa hıc tup bebege gıremeyecegız.Yas 37ve evlılıgın 12 senesı guc sabırazalıyor umıt azalıyor.Tekrar yıkılmak ıstemıyorum dıyorum.Tup bebege bu sefer gırebılırız demıstım.Allah buyuktur!!!

Uzgunum Cocuk ısteyenlerın dusın kabul eyle Allahım!

başımıza gelen olaylara ''her işte bir hayır vardır '' diye bakacağız..vardır bunda da bir hayır..
kendini üzme Rabbim yoktan var edendir...
nasipte varsa hepimiz göreceğiz güzel günler...
ümir var olalım..
Rabbim yardımcın olsun...sabır,güç versin sana ve hepimize...
inşaallah pazartesiye kadar bir gelişme olur yumurtalarında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…