2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

iyi akşamlar Allah yardımcımız olsun kızlar...benimde gücüm kalmadı diyenlerdenim...bi daha ne zaman başlarım bilmiyorum...10 ay içerisinde 2 negatif sonuç...çok üzgünüm...

yasminnn üzülme canım ne olur demekki hayırlı degilmiş. cnm arkadaşım daha saglıklıları yerleşlir göbüşüne inş Rabbim en yakın zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin

selamlar kızlar..
benim sonuç belli oldu..
maalesef negatif çıktı...

:gitme::gitme:

rabbim en kısa zamanda saglıklı hamilelikler nasip etsin bu hafta negatif haftasından gittik kızlar bize ne oldu böyle napalım üzülmek yılmak yok bizler belki 100 tane dogrurabiliriz ama bizi bidaha annelerimiz doguramaz yeniden bizi doguramıcaklarına göre üzülmeyip saglıgımıza dikkat edelim bebişlerimizin bize gelecegi günleri bekleyecez.

artık burdan bütün gücümle bagırmak istiyorum ne olur umudunuzu kırmayın olacak ya eninde sonunda bizi bizden başkası anlamaz inanıyorum burda güzel haber alacagız ben bıraktım kasıma kadaryeter ya herşey çocuk mu eşinize sarılın mutlu olun allah eninde sonunda bu mutlulugu görür

merhaba arkadaslarrr gız arkadasım soyledıgıne katılıorum hersey cocuk demek degıl kendınıze ve esınıze sıkı sarılınnn ve umudunuzu hıcbırzaman kaybetmeyınn bakın bende 4 senelık evlıyım bebegım olmuyordu 2 kez tup bebek yaptırdım ıkısındede basarısızdı 3.denememde hamıle kaldım ve suanda 12 haftalık hamıleyım ben hıcbırzaman ümıtsızlıge kapılmadım olacak dedım ama zaman var dedım esıme kalırsada hıc olmaz dıye bakıyordu bıtanem bız cok cocuk ozlemı cekecez derdı ama ben rabbımesıgındımmm o verecektı cunku ve verdı herzaman olur gozuyle bakınnn olacak deyın sabırsız olmayınnn banada dua edın hayırlısıyla kucagıma almayı nasıb etsın rabım sızleride en kısa zamanda sevındırsın rabbım yuzunuze gulsunnnn hepınızı sevıyorummm bızler sonucta kader arkadaslarıyız bırbırımızı en ıyı bızler anlarız baskaları ancak konusmayı bılırler hersey ıstedıgınız gıbı olsunnn

yasminnn üzülme canım ne olur demekki hayırlı degilmiş. cnm arkadaşım daha saglıklıları yerleşlir göbüşüne inş Rabbim en yakın zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin

Amin allahım herkese versin sağlıklı evlatlar.
buralarda fazla olamıcam kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.olumunekankayizsmile

allah tamamına erdirsin saglıcakla al kucagına nazlan şımar sen hak ettin bunu uzat ayagını yat böyle haberler alınca seviniyorum ara ara bahset bebişden birde sorun neydi sende nerde yaptırdın ne kadar a mal oldu:teytey:alkisalkisalkis

kızlar bugun kontrole gittim.rahim su toplamış.pazartesi transferim olacakti.öbür aya kaldı.hayırlısı.18 tane iii emriyom varmış.donduralacak.adet olucam ondan sonra transferim gerceklesecek.dr un dediğine göre tutunma şansım daha fazla oluyomuş böle hastalarda

amınnn ınsallah canım ben ankara gurgan klınıkte yaptırdımmm cokta memnun kaldım sorununm sperm azlıgı bıde benım rahımde darlık varmıstı yaklasık 8 ,9 mılyarı buldu canım

Dualarin icin amin tsk ederim insallah pazrtesi sevinecegim... Insanlık halı ya uzulmemek elde olmuyor.Ben onu dıyorum "herseyde bır hayır vardır". Allah buyuktur.Olmasa zamani degildir. Simdi Yabanciyim 1 ay 15 temuzda dolacak simdi vizeyi uzatamadim.Tekrar deneyecegiz.Ulkeme gidip gelmek kolay degil. Bunlar da insanin moraline etkiliyor.Evden uzak herkezden uzak.Senelerce memlekette tedavi olduk asilama/ amelyat gecirdik bu yuzden de arastirarark iIstanbuu secmisti.Bu zorluklarin hepsi bosuna degildir.Hayirlisi ne ise o olacaktir...

Allah hepimize yardimci olsun!

ziirve06 raporun varsa toplama transfer herşey anestezi 13004tl:)benimde transferimin 6 cı günü pazar kanda baktırıcam hayırlısı diyorum:))

ZEYMAH Hakkında hayırlısı olur inş.

Bugün test sonuçumu aldım 36.9 çıktı tüp bebek merkezi cuma günü tekrar kan ver dedi hiç bir şey anlamadım :uhm::uhm::uhm::uhm:

yarın kan testim vardı dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuç negatif yıkıldım ne yapacağım????

yarın kan testim vardı dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuç negatif yıkıldım ne yapacağım????

bendeyaptım idrar testi pozitif çıktı ama kanda gebe değilim. bence kan testine kadar sıkma canınıolumunekankayizsmile

Son düzenleme:

üzülme cnm bende idrar yaptım idrarda pozitifi gördüm kanda negatifi gördüm o yüzden idrar degil kan önemli boşuna canını sıkma inş kanda pozitifi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…