Allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü sağlıkla büyün Allahım olmayanada versin Nasip olunca yaş kaç olursa olsun oluyor.
Ben daha yeni öğrendim böyle canımın acımasını bu çok başka bir sızıymış eğer senin yerinde olsam bilmiyorum ne olurdu güçlü gibi görünsemde değil Allahım sana sabır versin duaaalaı,rım hep seninle olsun hayırlı eli ayağı düzgün evllat versin.
Daha bebenim için bebek zamanı değilmiş olmadı test sonucumu aldım çarşamba 17.5 di bugün 23.2 tüp bebek merkezinini dediğine göre kimyasal gebelikmiş jeli kesip pazrtesi günü tekrar yapacakmışım testi zaten düşüşe geçecekmiş.
selamlar kızlar..
benim sonuç belli oldu..
maalesef negatif çıktı...
:gitme::gitme:
yasminnn üzülme canım ne olur demekki hayırlı degilmiş. cnm arkadaşım daha saglıklıları yerleşlir göbüşüne inş Rabbim en yakın zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin
merhaba arkadaslarrr gız arkadasım soyledıgıne katılıorum hersey cocuk demek degıl kendınıze ve esınıze sıkı sarılınnn ve umudunuzu hıcbırzaman kaybetmeyınn bakın bende 4 senelık evlıyım bebegım olmuyordu 2 kez tup bebek yaptırdım ıkısındede basarısızdı 3.denememde hamıle kaldım ve suanda 12 haftalık hamıleyım ben hıcbırzaman ümıtsızlıge kapılmadım olacak dedım ama zaman var dedım esıme kalırsada hıc olmaz dıye bakıyordu bıtanem bız cok cocuk ozlemı cekecez derdı ama ben rabbımesıgındımmm o verecektı cunku ve verdı herzaman olur gozuyle bakınnn olacak deyın sabırsız olmayınnn banada dua edın hayırlısıyla kucagıma almayı nasıb etsın rabım sızleride en kısa zamanda sevındırsın rabbım yuzunuze gulsunnnn hepınızı sevıyorummm bızler sonucta kader arkadaslarıyız bırbırımızı en ıyı bızler anlarız baskaları ancak konusmayı bılırler hersey ıstedıgınız gıbı olsunnn
allah tamamına erdirsin saglıcakla al kucagına nazlan şımar sen hak ettin bunu uzat ayagını yat böyle haberler alınca seviniyorum ara ara bahset bebişden birde sorun neydi sende nerde yaptırdın ne kadar a mal oldu:teytey:alkisalkisalkis
başımıza gelen olaylara ''her işte bir hayır vardır '' diye bakacağız..vardır bunda da bir hayır..
kendini üzme Rabbim yoktan var edendir...
nasipte varsa hepimiz göreceğiz güzel günler...
ümir var olalım..
Rabbim yardımcın olsun...sabır,güç versin sana ve hepimize...
inşaallah pazartesiye kadar bir gelişme olur yumurtalarında...
Amin allahım herkese versin sağlıklı evlatlar.
buralarda fazla olamıcam kendinize iyi bakın Allaha emanet olun.olumunekankayizsmile
yarın kan testim vardı dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuç negatif yıkıldımne yapacağım????
yarın kan testim vardı dayanamayıp bugün idrar testi yaptım sonuç negatif yıkıldımne yapacağım????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?