2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ne yazıkki negatif??? drum bile hayret etti ama nafile çaresi yok şimdilik defteri kapadım ben....

Çok üzüldüm nasıl bir şey olduğunu bende biliyorum daha yeni toparlandım belirsizlik daha kötü banada negatif diyemediler bir türlü.
Allah sana eşine sağlık versin huzurun yerinde olsun zamanı gelincede bebeğini kucağına almak nasip etsin inşallah.

arkadaşlar hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim inanamayacaksınız ama doktorum istersem bu işi tüp bebek olmadanda başarabileceğimi söyledi hayırlısı dedik bakalım...

arkadaşlar hepinizin ilgisine çok teşekkür ederim inanamayacaksınız ama doktorum istersem bu işi tüp bebek olmadanda başarabileceğimi söyledi hayırlısı dedik bakalım...

canım inş.hayırlısıyla olacak günü yazılı tabi bizde boş durmayacaz çaba gösterecez dualarımızı eksık etmeyecez....inş.canım normal yolla hamile kalırsın....bende kendıme öle dua edıyorum bırdaha aynı tedavı aşamasına gırmeyı gözüm kesmıyo....hakkımızda hayırlısı olsun üzme tatlı canını...herşey nasip kısmet.....

allahıma şükürler olsunki eşimle aramızda bir problem yok mutlu huzurlu hayatımız var...tabi ufak tefek uyumsuzluklarada tuzu biberi dıyoruzzz...tek eksiğimiz bebişimiz artık bizede lazım gerek zamanı geldı dıyoruz ama rabbım onun gününü yazdı ogün gelene kadar isyankar olmayacam sabırla bekleyecem belkı içimden kendımı yiyecem ama bekleyecem ....yarın mübarek miraç kandili rabbıme dualar edelim bizlerinde en kısa zamanda olsun bebişleriiimizz.hepinize dualar edecem sizlerde yapın toplu dua daha makbuldur....Allahım hepimizin gönlüne göre versin....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ne yazıkki negatif??? drum bile hayret etti ama nafile çaresi yok şimdilik defteri kapadım ben....

canım hakkında hayırlısı olsun... bende negatif sonucu alalı bir hafta olacak...ama ne yapalım nasip... yine de pes etmek yok.. en azından doğal yolla şans denemeye devam...

evet canım bizde de aynı çok şükür bir problemimiz yok.. eksiğimiz bebek demekki onun da gelme zamanına daha var...hepimiz için hayırlısı olsun... dualarımızı eksik etmeyelim...
inşaallah gün gelecek hepimizin kucakları bebişlerimizle dolacak...

bluestar canim insallah dr dedigi gibi kendin hamile kalisin! yasmi_ncim Allah yardimcin olsun! Insallah En kisa zamanda hamile kalarak bebislerini eline almayi Allahim nasip etsin!

5-8 sene degil tam 10 sene buyuk ugraslar yikilma terar ayaga kalkarak yola devam ettik Allahim Hahyirli evlatlar nasip etsin!

Allahim cocuk isteyen herkeze hayirli evlatlar nasip etsin!
Cuma insallah yumurtalar toplanacak toplam olgunlasmis 5-6 tane yumurtalar goruldu Sukur iki gun ilaca devam etmelisin dediler Bugun ilaclara son ve catlama ignesi yapilacak insallah catlar ve toplanir insallah dollenir ve transafer olabilirim insallah hamile kalirim insallah bebeisleri elime alabilirim insallah tup bebege giren herkez sonunsuz hamile kalirlar....

Karma karisik duygular icindeyim.Korkuyorum ..Duanizi eksik etmeyin Allah herkezin yardimcisi olsun!

eksik edermiyiz hiç umudunu yitirme birgün anne olacagız hadi sen yolumuzu aç burdan hamileyim anne oluyorum deeeekaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar,yeni katıldım aranıza.ben PCO hastasıyım.1 aşılama negatif.şimdide microenjeksiyon yaptırdık.transferimin dördüncü günü.bende bekliyorum bu süreci birlikte geçirelim istedim.:))

mrb arkadaşlar tedavideki arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerine kavuşurlar inşallah..diğer arkadaşlarda hayırlısıyla anne olur inşallah bende dahil.
arkadaşlar yumurta toplama işleminde ne kadar ödediniz ve transfer günüde ödeme yapılıyomu ilaçlar ne kadar tutuyo ssklı olunca..

eğer sağlık güvencen varsa ve özelde yaptırmıyorsan hastaneye sadece heyet için sanırım bi miktar para ödüyosun ve tabiiki ilaçların katkı paylarıda oluyor.bu heyetle ilgili olan tutar heryerde aynı olmayabilir.ALLAHım hepimize nasip eder inşallah anne olmayı.benimde transferimin dördüncü günü bekliyorum bende....

hakkında hayırlısı olsun inşaallah Rabbim gönlüne göre versin...
her zaman dualarımız bir...hepimiz bir gün anne oluruz inş.
her şeyin yolunda gitmesi duasıyla...Allaha emanet ol

selam arkadaşlar,yeni katıldım aranıza.ben PCO hastasıyım.1 aşılama negatif.şimdide microenjeksiyon yaptırdık.transferimin dördüncü günü.bende bekliyorum bu süreci birlikte geçirelim istedim.:))

canım hakkında hayırlısı olsun... inşaallah tutunur bebişin tutunur..

eksik edermiyiz hiç umudunu yitirme birgün anne olacagız hadi sen yolumuzu aç burdan hamileyim anne oluyorum deeeekaydirigubbakcemile3

amin amin amin tsk ederim canim insallah Allahim nasip eder Allah cocuk isteyen herkezeburdan guzel sevindirici haberleri vermeyi nasip etsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…