2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Allahım bu mübarek gecelerde hepimizin duasını kabul etsin! hepimizin kucaklarını ruh ve beden sağlığı yerinde, hayırlı evlat veya evlatlarla doldursun inş arkadaşlar! tüm kaderdaşlarıma ve kendime de Allahtan sabır,umut ve huzur diliyorumboshayallersmile

iyi akşamlar.. yarın transfer günüm duaya ihtiyacım var. bu mübarek kandil gecesinde dualrınız kabul olsun.

Mırac kadılınız mubarek olsun! Bekledıgımız bebeıslerımızı kucagımıza alamyı Rabbım nasıp etsın! Herkeze Allahım yardımcı olsun!

anne adayları ve tüm müslüman alemine hayırlı cumalar diliyorum..ya kızlar trensferden snr neler yaptınız ben 2 gün yattım kalktım iş falan yapmadım ama öle tamamende hiç yatmadım.siz neler yaptınız??benim yarın yani c.tesi günü 1 hafta olucak hiçbir belirti bişey yok.kasık ağrım var oda jelden ve kullandığım diğer ilaçlardan kaynaklanıyo gibi geliyo .

merhaba canım nasılsın benim denemem başarısız oldu artık bıraktım bakalım ne olursa... sen nasılsın varmı yeni gelişmeler?

özüldum canim sikma canini hersey olduguna varir bende senin gibi olduguna biraktim. sene sonuna kadar sure verdim kendimize sonrada yeniden baslicam allahim busefer verir yavrumu bana aminn yarapbin sanada verssin

Selam Allahım bu mübarek aylarda herkesin yüzünü güldürür inş.

Bugün yine test yaptırdım 36 dan 120 yükselmiş ankara gebelik yok diyor kimyasal diyor kendi doktorum gebelik var gibi diyor salı günü belli olacakmış.bu belirsizlik beni mahvediyor bugün trasferimin 18 ci günü ben hiç bir şey anlmadım jeli keseli 1 hafta oldu hiç bir şey kullanmıyorum ankara olabilir diyor
normalde düşmesi gerekmiyormu yükselmek yerine burda çoğu kişinin 3. 4. kan testinde düşüşe geçmiş.:uhm::uhm::çok üzgünüm:

Merhaba Kızlar, bende bu gün 3. GonalF iğnemi yaptım. her gün 325 ml yapıyorum, yarın kontrolüm var, umarım yumurtalıklar iyi büyüyordur. KK de tüp bebek ile ilgili her forumu okuyorum, dilerim iyi haberler alırız.

bu sayfalarda okuduğuma göre 120 iyi bir oran, 11. gününde 20lerde oranı çıkanlar bile güzel sonuçlar aldı, sen niye alamayasın. kimyasal gebelikte oran çok daha düşük oluyor. ama doktorlarında bir bildiği var mutlaka. kendini sıkmamaya çalış, unutmaki karnında tutunmaya çalışan bir bebek var, rahatla ve hayırlısını dile. Salı günü güzel haberlerini bekliyor olacağız.

ınşallah dedğin gibi iyi bir sonuç olur bazen unutuyoıurm ama şu 3. gündür hemen herşeye ağlamaya başladım eşimde şaşırıd artık ne yapacağını Hayırlısıyla gebelik varmı yokmu bir öğrensekk normale dönecek herşey ama işte.

bugün yine adet oldum kızlar. bu ay tedavi görmedim ama insan yine de kendine bile itiraf etmese de umutlanıyor:kedi:

arveen merhaba, karar verbildin mi? bende senin gibi çok karasızdım, AYT Tüp bebek merkezi, Anadolu Hastanesi, Akdeniz Üni. ve Gelecek tüp bebek merkezlerini gezdim. en çok Gelecek tüp bebek merkezi içime sindi. doktorum Mete Işıkoğlu. Lucrin ile başladım, buna ek olarak, GonalF kullanıyorum 3 gündür. yarın kontrolüm var.

senin durumun ne, karar vermende yardımcı olabilirsem, soruların varsa yaz lütfen.

herkese merhaba ve iyi şanslar banada bu gün transfer yapıldı hayırlısı benim ilk denemem allah hepimizin yardımcısı olsun

Talya merhabalar, transfer sonrası bir daha bişey yazmadın, umarım güzel sonuçlar almışsındır. Bende Antalyadayım, Gelecek Tüp bebek merkezi. sen nerde tedavi gördün?

bugün yine adet oldum kızlar. bu ay tedavi görmedim ama insan yine de kendine bile itiraf etmese de umutlanıyor:kedi:

haklisin canim kendimize bile söyleyemiyoruz hep icimizde acaba bu ay olurmu demektem ali koyamiyoruz sonrada uzuluyoruz bende bugun hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…