merhaba canım nasılsın benim denemem başarısız oldu artık bıraktım bakalım ne olursa... sen nasılsın varmı yeni gelişmeler?kimse yokmu kizlar nerdesiniz
merhaba canım nasılsın benim denemem başarısız oldu artık bıraktım bakalım ne olursa... sen nasılsın varmı yeni gelişmeler?
iyi akşamlar.. yarın transfer günüm duaya ihtiyacım var. bu mübarek kandil gecesinde dualrınız kabul olsun.
Selam Allahım bu mübarek aylarda herkesin yüzünü güldürür inş.
Bugün yine test yaptırdım 36 dan 120 yükselmiş ankara gebelik yok diyor kimyasal diyor kendi doktorum gebelik var gibi diyor salı günü belli olacakmış.bu belirsizlik beni mahvediyor bugün trasferimin 18 ci günü ben hiç bir şey anlmadım jeli keseli 1 hafta oldu hiç bir şey kullanmıyorum ankara olabilir diyor
normalde düşmesi gerekmiyormu yükselmek yerine burda çoğu kişinin 3. 4. kan testinde düşüşe geçmiş.:uhm::uhm::çok üzgünüm:
ınşallah dedğin gibi iyi bir sonuç olur bazen unutuyoıurm ama şu 3. gündür hemen herşeye ağlamaya başladım eşimde şaşırıd artık ne yapacağını Hayırlısıyla gebelik varmı yokmu bir öğrensekk normale dönecek herşey ama işte.bu sayfalarda okuduğuma göre 120 iyi bir oran, 11. gününde 20lerde oranı çıkanlar bile güzel sonuçlar aldı, sen niye alamayasın. kimyasal gebelikte oran çok daha düşük oluyor. ama doktorlarında bir bildiği var mutlaka. kendini sıkmamaya çalış, unutmaki karnında tutunmaya çalışan bir bebek var, rahatla ve hayırlısını dile. Salı günü güzel haberlerini bekliyor olacağız.
talyacım merhaba ben yeni üyeyim... 2 aşılamam oldu ama negtıftı .eylul ayında tüp bebek düşünüyoruz .sanırım sende antalyadasın hangi doktora gidiyosun bana bıraz bılgı verırsen cok sevınırım
herkese merhaba ve iyi şanslar banada bu gün transfer yapıldı hayırlısı benim ilk denemem allah hepimizin yardımcısı olsun
bugün yine adet oldum kızlar. bu ay tedavi görmedim ama insan yine de kendine bile itiraf etmese de umutlanıyor:kedi:
transferin güzel geçmiştir inşaallah canım...
güzel sonuclar alman duasıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?