bugün yine adet oldum kızlar. bu ay tedavi görmedim ama insan yine de kendine bile itiraf etmese de umutlanıyor:kedi:
hiççç korkmayın arkadaşlar hergün 2.5lt su için sıvı ağırlıklı beslenin inşallah hayırlısı ile olur:)))
kızlar yeni kontrolden geldim.bugun adetimin 4.gunu estrofem adında ilaç verdi.ayın 20 sinde kontrole gidicem.dondurulmuş bebişlerim beni bekliyo.hayırlısı bakalım.ilk denemem olacak bi sorun çıkmazda transferim gerçekleşirrr.......
ilk tüp bebek denemesi ve 120 den 8 e düştü .
gizli gizli olsada çok sevinmiştim yavşta olsa yükseliyor diye
artık nasip 2 ay sonra tekrar denicez allahtan bir şey olmazsa.yumoşlarım beni belkiyor:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
slm. ben de bu ay dondurulmuşlarla tedaviye devam etmeyi düşünüyorum. dr'um hastalığının 2. günü gel dedi. bakalım şimdi hastalanmayı bekliyorum. ama nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum. bu tdavi kaç gün sürüyor acaba. bir bilginiz varmı.
meraba kizlar
yok gitmedim kimseyi bulamiyorum artik burda ne yapayim yaptigimbirsey yok sen neler yapiyorsum
senin adina sevinimmi özülimmi karar veremedim allahtan zor doneni atlatmissiniz simdi sadece beklemek kalmis diye biliriz insallah bebislerim sana tutunurlar yarappim yardim etsim hepimize canim ben ilk denememde hamile kaldim sonrada kaybettim malesef bir ay sonra donmus denedim olmadi simdi 6 ay vedik kendimize biraz kendimize gelmek icim 2 ay gecti insallah 4 ay sonra denemeyi dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?