2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hiççç korkmayın arkadaşlar hergün 2.5lt su için sıvı ağırlıklı beslenin inşallah hayırlısı ile olur:)))

bugün yine adet oldum kızlar. bu ay tedavi görmedim ama insan yine de kendine bile itiraf etmese de umutlanıyor:kedi:

hele bide gün geçiyo ya insanın umutlanmaması mümkünmü.....aynı duyguları bende yaşıyorum canım((Allahım inş..bizlerede annelik duygusunu hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde tatdırırsın...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar yeni kontrolden geldim.bugun adetimin 4.gunu estrofem adında ilaç verdi.ayın 20 sinde kontrole gidicem.dondurulmuş bebişlerim beni bekliyo.hayırlısı bakalım.ilk denemem olacak bi sorun çıkmazda transferim gerçekleşirrr.......

ilk tüp bebek denemesi ve 120 den 8 e düştü .
gizli gizli olsada çok sevinmiştim yavşta olsa yükseliyor diye
artık nasip 2 ay sonra tekrar denicez allahtan bir şey olmazsa.yumoşlarım beni belkiyor :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

slm. ben de bu ay dondurulmuşlarla tedaviye devam etmeyi düşünüyorum. dr'um hastalığının 2. günü gel dedi. bakalım şimdi hastalanmayı bekliyorum. ama nasıl bir tedavi olacak bilmiyorum. bu tdavi kaç gün sürüyor acaba. bir bilginiz varmı.

cnm geçmiş olsun moralini bozma.
ben bu durumun böyle gideceğini tahmin ettim kaç kere sana yazmaya kalktım yazdım sildim umudun olduğunu biliyordum kırmak istemedim. çünkü aynı sürece benzer bi süreçten geçtim. geçen sene aşılamadan hamile kaldım ilk kan tahlilim hiç unutmam 145,75 2.si 555. 3. sü 1050 civarıydı daha sonra daha yavaş yükselmeye başladı keseyi gördük ama bebiş yoktu. oluşamadı boş gebelikmiş. 12000 a kadar çıktı. yavaş yavaş. ilaçları bıraktığım halde o beni bırakmıyordu. ne kadar istedi isem vücudum çok geç attım. 9 haftalık olmuştu dr.lar şaşıyordu. acaba oluşucakmı diye belki geriden gelir diye. ama olmadı düşük yaptım. hayırlısı olsun.

benimde ilk denemem adetimin 4.günü gittim muayeneden ssonra estrofem adında bir ilaç verdi sabah aksam içiyorum yarından sonrada gunde 3 tane içiçem.salı gunu kontrole çağırdı.duyduğuma göre uzun sürüyomuş tedavi.gerçi herkese göre değişir bu tedavi süreci.

selam hanımlar nihayet benim tedavim de dün lucrin ile başladı çok heyecanlıyım birzdan ilk defa iğne vurucan hem de kendime,Allah hepimizin yardımcısı olsun olumsuz bişey olacak diye çok korkuyorum

Merhabalar bizde tedaviye ekimde basliyoruz ama kafam biraz karisik.... ilk basta istanbul olsun istedim ama cook stresli olacak gibime geliyo hic aklimda yokken simdide Malatyada olsun istiyorum hatta hastaneyle irtibata gectim. Eylulde tekrara bi gorusme yapacagiz doktorla.. ama dogrumu yapiyorum bilmiyorum... Benim ilk denemem olacak... hayal kirikligi yasamak istemiyorum... siz ne yapardinizz lutfen biseler soyleyin..

yok gitmedim kimseyi bulamiyorum artik burda ne yapayim yaptigimbirsey yok sen neler yapiyorsum

hamilemisin yada doğummu yaptın.biz bayağı yol katettik.nisan da başladık.heyet raporu aldık.geçen ay tedaviye başladık kısa protokol.eşimden dolayı.yumoşlarım toplandı 26 tane 16 si 5.gun emriyosu hepsini dondurduk.opudan sonra yumurtalıklarım su topladı.transfer olamadım.adetimi bekledik şimdi adet oldum estrofemle birlikte tekrar başladık bakalım transfer ne zaman

senin adina sevinimmi özülimmi karar veremedim allahtan zor doneni atlatmissiniz simdi sadece beklemek kalmis diye biliriz insallah bebislerim sana tutunurlar yarappim yardim etsim hepimize canim ben ilk denememde hamile kaldim sonrada kaybettim malesef bir ay sonra donmus denedim olmadi simdi 6 ay vedik kendimize biraz kendimize gelmek icim 2 ay gecti insallah 4 ay sonra denemeyi dusunuyorum

alnımıza ne yazıyosa rabbim onu yaşıyoruz.vardır rabbimin bi bildiği hayırlısı olsun hep diyorum geç olsun güç olmasın

artik bende oyle demeye basladim insallah kendiliginden olur bizim spermlerimiz aydi ama simdi ilac iciyor esim ilk test yeptigimizda 18 milyondu 2 cidenememizdesi 12 milyona dusmustu 6 milyona kadar dustu benim yumurtalarin toplandiginda ise 16 milyon olmus yani hep ayni deyil cok totude deyil ilaclar azda olso ise yariyormus yarapbim insallah verir
sence de kediligimden olma sansi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…