niye kimse ugramiyor buraya
canım bani 2 yıldır süründürdüler hep para tuzagı sana birini önerecegim kime sorduysam süper bence git kontrol ol tüp bebek uzmanı dr serdar oguz büyük dogum has.dr tel:4469651Arkadaşlar merhaba, 3 yıllık evliyim.18 ay önce dış gebelik geçirdim.Dış gebelik anlaşılmadı ve düşük yapıyorum diye dayanamadığım ağrılar yüzünden kürtaj oldum.(Meğer dış gebelik sancısıymış.)Kürtajdan sonra dış gebelik teşhisi kondu.İlaçla düşmeyen bebek laparaskopi ile alındı.Sağ tüpün ucu yırtılmış ve doktor orayı kesmek zorunda kalımış.13 aydır korunmadık ve hamile kalamadım.Haziran sonunda HSG çektirdim.Bu sefer de sol tüp tıkalı rahimde anormallik çıktı. Ankara'ya gittim.Orada hisretoskopi yapıldı. Enfeksiyon rahmin içini sarmış.Doktor normal yolla gebelik olmaz dedi.İlaç verdi.Sonra bir HSG daha çektirdim.Tüp açıldı.HSG'yi çeken doktor rahimde problem var dedi ama histeroskopiyi yapan rahim düzelmiş dedi.Hemen tüp bebeğe başlayacağız, tüplerin açık ama hasarlı normal yolla gebe kalamzsın dedi.Eşiminde benim de kafası karıştı.Hemen tüp bebek için ilaç listesini elimize tutuşturdular.Bu durum bana maddi çıkar amaçlı göründü.Sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum.Bu arada Ankara Centrum Tüp Bebek Merkezi ya da İstanbul Tüp Bebek merkezi hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. Kafam çok karışık bu konuda sizlerin destek olacağını biliyorum.
canım bani 2 yıldır süründürdüler hep para tuzagı sana birini önerecegim kime sorduysam süper bence git kontrol ol tüp bebek uzmanı dr serdar oguz büyük dogum has.dr tel:4469651
Teşekkür ederim ama tam anlayamadım sen de mi centruma gittin?
Merhaba herkese baya zaman oldu girmeyeli.
Bebeğim gitti kimyasal gebelikmiş aslında hiç bebeğim oluşmamış.
Allah isteyen herkese nasip eder anne olma
yı:Saruboceq: :Saruboceq::emir_b
bundada vardır bir hayır farklı birşey olsaydı allah göstermesin olacak merak etme inatla birgün anne olacagız burdan baguracagız bilseler onları ne kadar umutla bekliyoruz ama biliyorum duyuyorlar bizi deniyorlar gelecekler eminim üzme ne olur kendini
Merhaba herkese baya zaman oldu girmeyeli.
Allah isteyen herkese nasip eder anne olmayı:Saruboceq: :Saruboceq:
üzülme canım arkadaşım inşallah vardır bizimde nasiplerimiz... ben artık rahatlamaya ve hayatımın tadını çıkartmaya çalışıyorum. çünkü inan senelerdir stres stres olan bana oluyor bir daha bu dünyaya ben gelemeyeceğime göre her şeyi bir süreliğine askıya aldım ve günümü gün ediyorum tavsiye ederim...:içelim:Merhaba herkese baya zaman oldu girmeyeli.
Allah isteyen herkese nasip eder anne olmayı:Saruboceq: :Saruboceq:
Seni çok iyi anlıyorum.Benim ki de dış gebelikti.İnşallah nasipte vardır.Bizler de anne oluruz.
Şunada bende senin gibi yapıyorum ve hiç bir şeyi takmıyorum bayram sonu kalan yumurtalarıda transfer ettiricez inş. birdaha o stresi çekmem bu sefer denediğimde olur allahtan ümidimi hiç kesmedim nasip ne zamansa olur.üzülme canım arkadaşım inşallah vardır bizimde nasiplerimiz... ben artık rahatlamaya ve hayatımın tadını çıkartmaya çalışıyorum. çünkü inan senelerdir stres stres olan bana oluyor bir daha bu dünyaya ben gelemeyeceğime göre her şeyi bir süreliğine askıya aldım ve günümü gün ediyorum tavsiye ederim...:içelim:
herkes tatilde herhalde .... sen neler yapıyorsun duygu arkadaşım nasılsın? bizde biraz rahatlamaya çalışıyoruz birazda tatil yapmaya çalışıyoruz...
slm ben yokken neler oldu herkesi merak ediyorum
inşş güzel haberler vardır topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?