2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

kızlar günaydııııııın kasımda tüp bbege başlıuacagız ama bu sefer yine kist .çıktı herhelde salı sonuçları alacagım bulantım çok ara ara alt tarafta igne gibi batmalar hayırlısı bakalım

Günaydın kızlar,bizd ene olduğunu anlamadan bunca yıl bekledikten sonra kendimizi tedavinin içinde bulduk..Adetimin 22.günü olan pazar günü burun spreyine başlıyacağız..adetin 3.günü muayenelerin başlayacak...nasip kısmet bu zamana sanırım hakkımızda hayırlısı olsun..şimdikikorkum tek embriyo ile şansımzı ne kadar..doktorum olumlu konuşuyor bakalım...görücez...

Canım hayırlısı olsun..geç olsunda güç olmasın canım...Allahım çıktığımız bu yolda bizlere sabır güç versin...Hepimizin kucakları bebişle dolsunnnnnn inşallah.

günaydın kızlar. bende hastalğımın 2. günü gittim dr lucrin verdi. adetimin 21. günü 10 ml başlayacağım bakalım. dondurulmuşlarım var. onları kullanacağız. inşallah hayırlısıyla olur.

Arkadaşlar merhaba, 3 yıllık evliyim.18 ay önce dış gebelik geçirdim.Dış gebelik anlaşılmadı ve düşük yapıyorum diye dayanamadığım ağrılar yüzünden kürtaj oldum.(Meğer dış gebelik sancısıymış.)Kürtajdan sonra dış gebelik teşhisi kondu.İlaçla düşmeyen bebek laparaskopi ile alındı.Sağ tüpün ucu yırtılmış ve doktor orayı kesmek zorunda kalımış.13 aydır korunmadık ve hamile kalamadım.Haziran sonunda HSG çektirdim.Bu sefer de sol tüp tıkalı rahimde anormallik çıktı. Ankara'ya gittim.Orada hisretoskopi yapıldı. Enfeksiyon rahmin içini sarmış.Doktor normal yolla gebelik olmaz dedi.İlaç verdi.Sonra bir HSG daha çektirdim.Tüp açıldı.HSG'yi çeken doktor rahimde problem var dedi ama histeroskopiyi yapan rahim düzelmiş dedi.Hemen tüp bebeğe başlayacağız, tüplerin açık ama hasarlı normal yolla gebe kalamzsın dedi.Eşiminde benim de kafası karıştı.Hemen tüp bebek için ilaç listesini elimize tutuşturdular.Bu durum bana maddi çıkar amaçlı göründü.Sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum.Bu arada Ankara Centrum Tüp Bebek Merkezi ya da İstanbul Tüp Bebek merkezi hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim. Kafam çok karışık bu konuda sizlerin destek olacağını biliyorum.

canım bani 2 yıldır süründürdüler hep para tuzagı sana birini önerecegim kime sorduysam süper bence git kontrol ol tüp bebek uzmanı dr serdar oguz büyük dogum has.dr tel:4469651

canım bani 2 yıldır süründürdüler hep para tuzagı sana birini önerecegim kime sorduysam süper bence git kontrol ol tüp bebek uzmanı dr serdar oguz büyük dogum has.dr tel:4469651

Teşekkür ederim ama tam anlayamadım sen de mi centruma gittin?

Teşekkür ederim ama tam anlayamadım sen de mi centruma gittin?

yok hayır bana bir aşılama denildi sonrası fsh yüksek denilip direk tüp bebek dediler dr bana hiç ilaç vermedi aradım fsh yüksek ikinci aşılamayı heyet raporu kabul etmedi gel osun hemen tüp bebek dedi bende biraz dinlanecegimi söyledim merkezleri bilmiyorum araştır ama sana serdar beye gitmeni tavsiye edecegim tanıdık çogu kişi gitmiş hemde tahliller hastanede yapıyor muş git ne kaybedersin .ben kasımda ona gidecegim dene araştır

Merhaba herkese baya zaman oldu girmeyeli.
Bebeğim gitti kimyasal gebelikmiş aslında hiç bebeğim oluşmamış.
Allah isteyen herkese nasip eder anne olmayı:Saruboceq: :Saruboceq:

Seni çok iyi anlıyorum.Benim ki de dış gebelikti.İnşallah nasipte vardır.Bizler de anne oluruz.

üzülme canım arkadaşım inşallah vardır bizimde nasiplerimiz... ben artık rahatlamaya ve hayatımın tadını çıkartmaya çalışıyorum. çünkü inan senelerdir stres stres olan bana oluyor bir daha bu dünyaya ben gelemeyeceğime göre her şeyi bir süreliğine askıya aldım ve günümü gün ediyorum tavsiye ederim...:içelim:

Seni çok iyi anlıyorum.Benim ki de dış gebelikti.İnşallah nasipte vardır.Bizler de anne oluruz.

Allah herkese sabır versin sonrada evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
Geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha böyle bir şey vermesin.

Şunada bende senin gibi yapıyorum ve hiç bir şeyi takmıyorum bayram sonu kalan yumurtalarıda transfer ettiricez inş. birdaha o stresi çekmem bu sefer denediğimde olur allahtan ümidimi hiç kesmedim nasip ne zamansa olur.
Allah yardmıcımız olsun güzümüzü güldürsün.

slm ben yokken neler oldu herkesi merak ediyorum
inşş güzel haberler vardır topikte

herkes tatilde herhalde .... sen neler yapıyorsun duygu arkadaşım nasılsın? bizde biraz rahatlamaya çalışıyoruz birazda tatil yapmaya çalışıyoruz...

iyim canim herseyi oluruna biraktik allahim ne derse o olur allahim butun isteyenlere cocuk versimn
bizim bu sene tatilimizde yok canim tatil olsa insan kafa tagitiyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…