2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayılı kandiller
rabbim dularınızı dileklerini kabul etsin
peygaberimiz (s.a.v) şefatinden mahrum etmesin bizleri
en çok ihtiyacımız olanı göndersin
sağlık huzur versin
eşlerimizle yanımızdan eksik etmesin
hepimize mucizelerimizi göremeyi yaşamıyı nasip etsin
inşşşşşşşşş

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

bu güzel yürekten çıkan duaya amin demek bile insanı nasıl rahatlatıyor. seninde duaların kabul olsun hepinize hayırlı kandiller dilerim....

bu güzel yürekten çıkan duaya amin demek bile insanı nasıl rahatlatıyor. Seninde duaların kabul olsun hepinize hayırlı kandiller dilerim....

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!

bir duaya amin demek dua etmek kadar önemlidir
yüreğinize sağlık
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın herkese.

geçmiş kandilinizi kutluyorum, hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.

ben de haziran ayında kimyasal gebelikle sonuçlanan bir micro enjeksiyon denemesinde bulundum. ilkti. geride 2 tane 5. gün blast dondurulmuşum kaldı. kısmetse onlarla bu sene içinde tekrar denemeyi planlıyorum inşallah olur. bu arada tek embriyo yasasına takılanlardanım malesef

canım yaaaa
ben hamiş değilim

Hayatım son anda farkettim hemen sildim ama yakalandım herhalde çok özür dilerim :1no2:
Başka bir arkadaşla karıştırdım o da hamile değil transfer olduda ondan öyle yazdım tekrar özür dilerim inş en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum a.s. a.s.
Memorial da mı olmuştun cnm tedavini sende ?

arkadaşlar merhaba...
16 Temmuzda transferim oldu Trabzon Clinart da...9 yumurtam toplanmıştı, 7 tanesi olgundu, 5 tanesi döllendi.Yaşımdan dolayı 1 tane 2.kalite embriyo konuldu.
Öncelikle belirtmeliyim ki harika bir merkez doktorları ve personeli ile gerçekten çok profesyonel bir ekipti.Yeni açılmış çok temiz ve modern.öncelikle doktorum ŞAfak Beye, tüm personele sonra da eşime 18 gün boyunca her türlü hizmetimi güleryüzle gördüğü için teşekkür ederim.az evvel kan testi verdim 2-3 saate belli olacak...negatif nolursa üzülmem hayırlısı diyorum ama siz neler çekeceğimi benden daha iyi bilirsiniz arkadaşlar...Rabbim bu uğurda bu sıkıntılara göğüs geren tüm kullarının yüzünü hayırlısı ile en kısa zamanda güldürsün.

Merhaba cnm yolun sonuna gelmişsin :))) Umarım herşey gönlünce olur :)) Sonucunu bizimlede paylaşırsan sevinirim a.s.
Bol şanslar a.s.

Arkadaşlar bende yeni üyeyiyim formunuzu daki biçok msjı okudum çok faydalalı bilgiler verilmiş hepinize teşekkür ederim .,Bende daha önce 2 kez denedim ama olmadı önümüzdeki bikaç ay içinde tekrar denemeyi düşünüyorum hatta bu konu ile ilgili girişimlerde bulundum .Ünv.hastanesindemi yaptırsam yoksa özeldemi karar veremedim .Ünüversite hastanesi çok oyalıyo dışardada kayserideki doktorlardan güven alamadım bu iş rant işine dönüşmüş onu anladım birine gidiyorum bişey ötekisi başka bişey diyor kararsızlık çok kötü bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…