ne olsun canim iyim
benimde bilgim yok canim senim gibi bende yoktum pek kusura bakma yani bilmiyorum sende guzel haberler varmi
hayılı kandiller
rabbim dularınızı dileklerini kabul etsin
peygaberimiz (s.a.v) şefatinden mahrum etmesin bizleri
en çok ihtiyacımız olanı göndersin
sağlık huzur versin
eşlerimizle yanımızdan eksik etmesin
hepimize mucizelerimizi göremeyi yaşamıyı nasip etsin
inşşşşşşşşş
bu güzel yürekten çıkan duaya amin demek bile insanı nasıl rahatlatıyor. seninde duaların kabul olsun hepinize hayırlı kandiller dilerim....hayılı kandiller
rabbim dularınızı dileklerini kabul etsin
peygaberimiz (s.a.v) şefatinden mahrum etmesin bizleri
en çok ihtiyacımız olanı göndersin
sağlık huzur versin
eşlerimizle yanımızdan eksik etmesin
hepimize mucizelerimizi göremeyi yaşamıyı nasip etsin
inşşşşşşşşş
bu güzel yürekten çıkan duaya amin demek bile insanı nasıl rahatlatıyor. Seninde duaların kabul olsun hepinize hayırlı kandiller dilerim....
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!
kızlar tek embriyo dediğiniz nedir?
11111canım tüp bebkte dölenmiş yumurtaya embiryo deniyor
ve yeni çıkan yasada ilk 2 tedavide tek embiryo (dölenmiş yumurta )transferi yapılıyor fazlası yasaklandı
canım yaaaa
ben hamiş değilim
arkadaşlar merhaba...
16 Temmuzda transferim oldu Trabzon Clinart da...9 yumurtam toplanmıştı, 7 tanesi olgundu, 5 tanesi döllendi.Yaşımdan dolayı 1 tane 2.kalite embriyo konuldu.
Öncelikle belirtmeliyim ki harika bir merkez doktorları ve personeli ile gerçekten çok profesyonel bir ekipti.Yeni açılmış çok temiz ve modern.öncelikle doktorum ŞAfak Beye, tüm personele sonra da eşime 18 gün boyunca her türlü hizmetimi güleryüzle gördüğü için teşekkür ederim.az evvel kan testi verdim 2-3 saate belli olacak...negatif nolursa üzülmem hayırlısı diyorum ama siz neler çekeceğimi benden daha iyi bilirsiniz arkadaşlar...Rabbim bu uğurda bu sıkıntılara göğüs geren tüm kullarının yüzünü hayırlısı ile en kısa zamanda güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?