2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

ya arkadaşlar ben buraya yazıyorum yazıyorum bitürlü iletilmiyor inşallah bu iletilir yeni üyeyim ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum .Rabbim hepimizin gönül muradını versin bende 2 kez tüp bebek deneyip başarısızlıkla sonuçlananlardanım

canım hoşgeldin öncelikle...inş hepimiz tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize

canım çok geçmiş olsun
inşş gördüğün son negatif olsun rabbim sana en kısa zamanda bebişini doğal yoldan kavuşursun
canım bende 4 başarısız tüp bebk denyimi yaşamış birisiyim

canım çok geçmiş olsun
inşş gördüğün son negatif olsun rabbim sana en kısa zamanda bebişini doğal yoldan kavuşursun
canım bende 4 başarısız tüp bebk denyimi yaşamış birisiyim
teşekkür ederim arkadaşlar şimdi görebildim msjlarınızı şükür sonunda çözmeye başlıyorum siteyi :)

teşekkür ederim arkadaşlar şimdi görebildim msjlarınızı şükür sonunda çözmeye başlıyorum siteyi :)

canım yeniyken sitede dolaşmak zor gibi gelsede ilerleyen ünlerde çok kolay lduğunu göreceksin

yeter nasılsın
kaç zamandır göremiyorum seni benimde
son aşılamam dün oldu
olmazsa bu da tüp bebeğe geçeceğiz ama ara vereceğim bir süre yıprandım çok sen neler yapıyorsun

yeter nasılsın
kaç zamandır göremiyorum seni benimde
son aşılamam dün oldu
olmazsa bu da tüp bebeğe geçeceğiz ama ara vereceğim bir süre yıprandım çok sen neler yapıyorsun

canım aşılaman hayılı olsun sana bebişini getirsin bu tedavi
ama tüpp bebğe geçmen gerekirse (inş gerek kalmaz ) bir kaç ay dinlen

arkadaşlar elimde 450 lik 3 adet Gonal-F var..........yarı fiyatına vermeyi düşünüyorum..........ihtiyacı olanlar özel msj atsınlar

herkese slm ben yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum.tüp bebek yaptırmak istiyorum alanyada yaşıyorum bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı 0,6milyon bunu yükseltme şansın varmı sizce doğal yoldan olurmu kafam allak bullak 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim.

canım sperm testi bir kez mi yapıldı önce onu söyle birde sigara var mı yardımcı luyum elimden geldigi kadarıyla

giz mrb canım nasılsın? şimdi bende tüp bebek yeri araştırma çabasına girdim..canım sen yaptırmışmıydın hiç? birde sanırım ankda yaşıyrsun, bana nereyi taviye edebilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…