ya arkadaşlar ben buraya yazıyorum yazıyorum bitürlü iletilmiyor inşallah bu iletilir yeni üyeyim ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum .Rabbim hepimizin gönül muradını versin bende 2 kez tüp bebek deneyip başarısızlıkla sonuçlananlardanım
ya arkadaşlar ben buraya yazıyorum yazıyorum bitürlü iletilmiyor inşallah bu iletilir yeni üyeyim ve nasıl kullanıldığını bilmiyorum .rabbim hepimizin gönül muradını versin bende 2 kez tüp bebek deneyip başarısızlıkla sonuçlananlardanım
slm kızlar
teşekkür ederim arkadaşlar şimdi görebildim msjlarınızı şükür sonunda çözmeye başlıyorum siteyi :)canım çok geçmiş olsun
inşş gördüğün son negatif olsun rabbim sana en kısa zamanda bebişini doğal yoldan kavuşursun
canım bende 4 başarısız tüp bebk denyimi yaşamış birisiyim
teşekkür ederim arkadaşlar şimdi görebildim msjlarınızı şükür sonunda çözmeye başlıyorum siteyi :)
günaydın kızlar
Canım sizin sorun neydi?
canım yeniyken sitede dolaşmak zor gibi gelsede ilerleyen ünlerde çok kolay lduğunu göreceksin
bende aranızda yeni sayılırım sitede bende zorlanıyorum msjları falan geç buluyorum
hoşbulduk inş. öledir zor gibi geliyo
yeter nasılsın
kaç zamandır göremiyorum seni benimde
son aşılamam dün oldu
olmazsa bu da tüp bebeğe geçeceğiz ama ara vereceğim bir süre yıprandım çok sen neler yapıyorsun
yeter nasılsın
kaç zamandır göremiyorum seni benimde
son aşılamam dün oldu
olmazsa bu da tüp bebeğe geçeceğiz ama ara vereceğim bir süre yıprandım çok sen neler yapıyorsun
herkese slm ben yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum.tüp bebek yaptırmak istiyorum alanyada yaşıyorum bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı 0,6milyon bunu yükseltme şansın varmı sizce doğal yoldan olurmu kafam allak bullak 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?