giz mrb canım nasılsın? şimdi bende tüp bebek yeri araştırma çabasına girdim..canım sen yaptırmışmıydın hiç? birde sanırım ankda yaşıyrsun, bana nereyi taviye edebilirsin?
ttüp bebegi yaptırmadım aşılama oldu tutmadı aralık ta yaptıracagım çok araştırdım zekai tahir dr larında serdar oguz süper çevremde çok hamiş kalan var çok duydum onun metnini ona gidecegim birde gazi hastanesinde ikiz dr lar var mış bunalrın üstüne tanımam ben serdara gidecegim ama
herkese slm ben yeni üye oldum yardımlarınızı bekliyorum.tüp bebek yaptırmak istiyorum alanyada yaşıyorum bizim sorunumuz eşimin sperm sayısı 0,6milyon bunu yükseltme şansın varmı sizce doğal yoldan olurmu kafam allak bullak 28 yaşındayım 3 yıllık evliyim.
günaydın kızlar hadi birileri hamiş haberi versin artık
selam herkese,
ben bu ay tüp bebeğe başlıyorum lemi ibrahimoğluyla bu ay benden başka başlayan var mı doğum kontrol hapı kullanıyorum 6 gündür uzun protokolle başlıyo 15 ağustosta adetimin 21. gününde başlıyacağız allah kısmet ederse kimseye söyleyemedim ne aileme ne de arkadaşlarıma burdan haykırıyorum çok heyecanlıyım eşime de belli edemiyorum ama içim içimi yiyo günler geçse diye.
bu ay başka benim gibi uzun ya da kısa protokolle başlayacak olan var mı
selam herkese,
ben bu ay tüp bebeğe başlıyorum lemi ibrahimoğluyla bu ay benden başka başlayan var mı doğum kontrol hapı kullanıyorum 6 gündür uzun protokolle başlıyo 15 ağustosta adetimin 21. gününde başlıyacağız allah kısmet ederse kimseye söyleyemedim ne aileme ne de arkadaşlarıma burdan haykırıyorum çok heyecanlıyım eşime de belli edemiyorum ama içim içimi yiyo günler geçse diye.
bu ay başka benim gibi uzun ya da kısa protokolle başlayacak olan var mı
kimseler söylemedigin daha iyi ben tedavi süresince kimselere söylemedim neyse aşılama oldum geldim herkes ögrendi aman hergün aradılar hele kaynanam aman kuzum aman yavrum sonra hastlandım tutmadı ne aradı ne sordu insan bir kere arar ya annem aradı agladım hemen çıktı geldi diyecegim kimsyle paylaşmayın kendi anne ve kardeşler hariç hayırlısı canım tutar inşallah
kimseye söylemeyince insan daha da stres yapıyo galiba ama dotora bile eşimle gitmiyorum kendi kendime halletmeye çalışıyorum var mı bu ay benden başka tüp bebeğe başlayan kızlar
hadi yanlız bırakmayın beni
kimseye söylemeyince insan daha da stres yapıyo galiba ama dotora bile eşimle gitmiyorum kendi kendime halletmeye çalışıyorum var mı bu ay benden başka tüp bebeğe başlayan kızlar
neden eşinle gitmiyor sun ki oda yaşasın o stresi o acıyı khaksızlık bu bu çocuk sadece bizim mi ben genelde eşimle gittim bu sefer daha fenasını yapacagım hiç ayırmıyacagım kolay mı görsün
:) seni yalnız bırakmayayım bende bugün başladım ama kısa protokol galiba :)) bende yalnız gitmeye çalışıyorum çünkü eşim çok panik ve heyecanlı bende çok heyecanlıyım ama hiç belli etmiyorum
canım hayılı olsun tedavin nasıl rahat ediyorsanız öle gidin kızlar çünki stres çok etkliyor tedavide bizleri
duan için ve tavsiyen için saol canım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?