2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

günaydın
canıım rahat ol dr una merkezine güven
(tabiki sorgulada yaplanları )
ve en önemlisi strestenuzak ol
rabbine sığın
inşşş rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
emeklerimizi boşa çıkarmasın
hepimize tekken çift olmayı nasip etsin

amin canım inanki bu yolda mücadeleden yoruldugumu bile hissediyorum artık ama yinede belki bu sefer diye umutlanmaktanda kendimi alıkoyamıyorum Allahım en kısa zamanda hepimize tatdırsın o güzel duyguları:Saruboceq:

amin canım inanki bu yolda mücadeleden yoruldugumu bile hissediyorum artık ama yinede belki bu sefer diye umutlanmaktanda kendimi alıkoyamıyorum allahım en kısa zamanda hepimize tatdırsın o güzel duyguları:saruboceq:

amin canım inşşşşş
ama inanki buradaki insaların hemen hepsi aynı şeyleri yaşıyor ben 7 yıldır bebk istiyorum ve infertiliteyle uğraşıyorum 4 tane denemiş mikrom var 34 yaşımdayım ama allah izin verirse yine deneyeceğim
inşş rabbi bu emekelrimizi çabalarımız karşılıksız bırakmaz

nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız 6 yılı bitirdim bende yaşım 35 yolun yarısına geldim açıkcası
benim bulunduğum yer açısındanda sıkıntılarım var açıkcası doğru düzgün dr. bile bulmak zor buralarda
hakkımızda hayırlısı olsun karamsar olmamak lazım inş. bu sefer olacak zemuszemus

canım bende adanada tedavi olyuyorum
git gel sorun ayrıca çok fazla seçme şansımızda yok
belkide büyük şehirde iyi merkezlerde tedavi ola şansımız olsa sonuçlar değişirmi diye düşünüyorum ama her şey imkan devlet zaten infertiliteden elini eteğini çekti destek olmuyor üstüne köstek olyor

dün isb bahçeci kliniğyle görüştüm porf m. Bahçecinin muayene ücreti 380 tl imimş düşün artık öle bir yerde nasıl tedavi olunur
offfffffffffffffff
zor işler
rabbim çıkış yolu versin hepimize
inşşşşşşşşşşşş

haklısın canım bizler elimizden geldiği kadarıyla mücadele edebiliriz bu yolda daha fazlasını yapamam ben hakkımızda hayırlısı olsun kısmet olduktan sonra Allahın izniyle her yerde olur ben böyle düşünüyorum inş. bizler için güzel şeyler olur canım

valla bende öle düşünüyorum
artık rabbimol deikten sora her şertta çıkar gelir bebklerimiz

mersindesin sanırım orda yokmu iyi bir tüp bebek merkezi gerçi adanada büyük bir şehir imkanın varsa iyi olur tabikide. benim görümcem mersinde oturuyor adanayada çok gidip geldim biliyorum oraları iyi yerler var

mersindesin sanırım orda yokmu iyi bir tüp bebek merkezi gerçi adanada büyük bir şehir imkanın varsa iyi olur tabikide. Benim görümcem mersinde oturuyor adanayada çok gidip geldim biliyorum oraları iyi yerler var

canımm ben mersinin ilçasindeyim tarsus burası adnayada mersinide aynı uzklıkta

mersinde ünvrste ve birde özel bir merkez var özel oılan yere gittim ama memnun kalmadım ünrstyi de pek tecih etmiyorlar
adanada sanım 4.5 merkez var ben ilkini 2 denenemi turan çetin tüp bebk mer yaptırdım
şidide başket e gidiyorum merkezimden menunum şimdilk

canım tarsusu çok iyi biliyorum kayınvalidemler ordalar akraba çıkarmışız şimdi kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım inş. bu sefer güzel olurda bebişine kavuşursun sendeopuyorumnanaktan

yeter ve uhde canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz

Ben memorıalda tedavideyim orada şehir dışından gelenler tedavide olanlar var süreci bulundukları ildeki memorıalla anlaşmalı drlar yürütüyormuş yumurta toplama ve transferde geliyorlarmış belki ilgilenirsiniz diye yazdım . sevgiyle umutla kalın

ilgin için tşk ederim canım emin ol bizim burda anlaşmalı dr. bile yoktur bilmiyorumkismile

ben maya tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum net bir karar vermedim açıkcası araştırıyorum kısmet hangisine olursa artık mecbur ankara yada ist. bir yerde yaptıracagım buralarda düşünemem bile tüp bebek işinibilmiyorumkismile

sağol canım yaaaaaaaaaa
keşke mkan olsada oralrda tedavi olsak

canım tarsusu çok iyi biliyorum kayınvalidemler ordalar akraba çıkarmışız şimdi kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım inş. Bu sefer güzel olurda bebişine kavuşursun sendeopuyorumnanaktan

aaaaaaaaaaa
gerçektenmi

gizemliiiiiii topige gellllllllll kan verdimmmmmmm sonuc bekliommmmmmmmmmm :dance: kizlar opuyorum hepinizi ve bebisleri

CANIM HADİ BAKALIM ÇOK MUTLU OLACAĞIN:CüvCüv: HABERLER AL İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…