günaydın arkadaşlar,
bende eylül yada ekim gibi düşünüyorum tüp bebek işini ilk denemem olacak baya ürküyorum açıkcası
allahım isteyen herkesle birlikte banada nasip etsin en kısa zamanda:saruboceq:
günaydın
canıım rahat ol dr una merkezine güven
(tabiki sorgulada yaplanları )
ve en önemlisi strestenuzak ol
rabbine sığın
inşşş rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
emeklerimizi boşa çıkarmasın
hepimize tekken çift olmayı nasip etsin
amin canım inanki bu yolda mücadeleden yoruldugumu bile hissediyorum artık ama yinede belki bu sefer diye umutlanmaktanda kendimi alıkoyamıyorum allahım en kısa zamanda hepimize tatdırsın o güzel duyguları:saruboceq:
nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız 6 yılı bitirdim bende yaşım 35 yolun yarısına geldim açıkcası
benim bulunduğum yer açısındanda sıkıntılarım var açıkcası doğru düzgün dr. Bile bulmak zor buralarda
hakkımızda hayırlısı olsun karamsar olmamak lazım inş. Bu sefer olacak zemuszemus
canım bende adanada tedavi olyuyorum
git gel sorun ayrıca çok fazla seçme şansımızda yok
belkide büyük şehirde iyi merkezlerde tedavi ola şansımız olsa sonuçlar değişirmi diye düşünüyorum ama her şey imkan devlet zaten infertiliteden elini eteğini çekti destek olmuyor üstüne köstek olyor
dün isb bahçeci kliniğyle görüştüm porf m. Bahçecinin muayene ücreti 380 tl imimş düşün artık öle bir yerde nasıl tedavi olunur
offfffffffffffffff
zor işler
rabbim çıkış yolu versin hepimize
inşşşşşşşşşşşş
haklısın canım bizler elimizden geldiği kadarıyla mücadele edebiliriz bu yolda daha fazlasını yapamam ben hakkımızda hayırlısı olsun kısmet olduktan sonra allahın izniyle her yerde olur ben böyle düşünüyorum inş. Bizler için güzel şeyler olur canım
mersindesin sanırım orda yokmu iyi bir tüp bebek merkezi gerçi adanada büyük bir şehir imkanın varsa iyi olur tabikide. Benim görümcem mersinde oturuyor adanayada çok gidip geldim biliyorum oraları iyi yerler var
yeter ve uhde canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz
Ben memorıalda tedavideyim orada şehir dışından gelenler tedavide olanlar var süreci bulundukları ildeki memorıalla anlaşmalı drlar yürütüyormuş yumurta toplama ve transferde geliyorlarmış belki ilgilenirsiniz diye yazdım . sevgiyle umutla kalın
yeter ve uhde canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz
ben memorıalda tedavideyim orada şehir dışından gelenler tedavide olanlar var süreci bulundukları ildeki memorıalla anlaşmalı drlar yürütüyormuş yumurta toplama ve transferde geliyorlarmış belki ilgilenirsiniz diye yazdım . Sevgiyle umutla kalın
canım tarsusu çok iyi biliyorum kayınvalidemler ordalar akraba çıkarmışız şimdi kaydirigubbakcemile3
hayırlısı canım inş. Bu sefer güzel olurda bebişine kavuşursun sendeopuyorumnanaktan
aaaaaaaaaaa
gerçektenmi
evet canım aslında tarsusun köyündeler ama bütün akrabaları tarsusdalar onun için biliyorum oraları ben opuyorumnanaktan
ihsaniye köyü canım
gizemliiiiiii topige gellllllllll kan verdimmmmmmm sonuc bekliommmmmmmmmmm :dance: kizlar opuyorum hepinizi ve bebisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?