gizemliiiiiii topige gellllllllll kan verdimmmmmmm sonuc bekliommmmmmmmmmm :dance: kizlar opuyorum hepinizi ve bebisleri
HIMMMMMMMM
YOK BİLMİYORUM YAAAAAAAAAAAbilmiyorumkismile
DÜŞÜNDÜM AMA BAŞKA BİR İSMİ OLABİLİRMİ
hayır canım bu isimde başka ismi yok maalesef neyse canım geldiğimde kımet olursa görüşürüz artık olumunekankayizsmile
elbette her zaman beklerim
benim bu toklerden görüştüğüm bir sürü arkadaşım dostum oldu
inşş senlede görüşürüz
çok isterim canım
yeter ve uhde canım inşallah bebişlerimize kavuşuruz
Ben memorıalda tedavideyim orada şehir dışından gelenler tedavide olanlar var süreci bulundukları ildeki memorıalla anlaşmalı drlar yürütüyormuş yumurta toplama ve transferde geliyorlarmış belki ilgilenirsiniz diye yazdım . sevgiyle umutla kalın
selamm,
kısa protokolde neler var ne ilaçlar alıyosun?
çok pahalı mı ilaçlar?
inşallah tutar yaa
ağustosun 15i gibi ialçalarıma başlıyorum.hayırlısı bakalım.inşllh ilkinde tutar.dr can şener.bilen var mı.ist anadolu yakasında muay. Var.ayrıca medikalparkın hekimi.jinemed kalamış tüp bebek merkezinde gerçekleştirecek bu işlemleri.lütfen bişlen varsa bi bilgi verebilir mi.
bende warım ağustosun 12 sinde randevum çok heyecanlıyım 4 günüm kaldı :çok üzgünüm: Rüyalarıma giriyo çıldırcak gibi oluyorum çok korkuyorum çooookakannehir
slm kızlar. ben 2.tedavime bgün lucrin iğneyle başladım. drum tedvinin bayrama bitmiş olacağını söyledi. dondurulmuş embriyolarım var onları kullanacak. bakalım inşallah bu sefer tutar. yarabbim hepimizin yüzüne baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?