inş. bu tedavin son olur canım kavuşursun bu sefer bebişini Allahın izniyle inş.:Saruboceq:slm kızlar. ben 2.tedavime bgün lucrin iğneyle başladım. drum tedvinin bayrama bitmiş olacağını söyledi. dondurulmuş embriyolarım var onları kullanacak. bakalım inşallah bu sefer tutar. yarabbim hepimizin yüzüne baksın.
canın her tedaviden sonra yıkılıyoruz ama bebiş gelene kadar mücadeleye devam pes etmek yok bizlerde bir gün o duyguyu tadacagız emin ol canım:teselli:ben de iki senedir istiyorum.ama olmuyor.tüplerim tıkalıymış biri filmle açıldı.ama olmaz sa tüp bebek istiyorum.sıkıldım artık her ay hüsrana uğramaktan.fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?ilaçlar ne kadar,operasyon ne kadar?
canım heyecanlanmakta haklısın bende senin gibi heyecandan uyku bile uyuyamıyorum inş. bu tedavilerimiz olumlu sonuç verir kavuşuruz hepimizi meleklerimize:Saruboceq:bende warım ağustosun 12 sinde randevum çok heyecanlıyım 4 günüm kaldı :çok üzgünüm: rüyalarıma giriyo çıldırcak gibi oluyorum çok korkuyorum çooookakannehir
inş. canım ilkinde tutar mücadelen sona erer hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş.:Saruboceq:ağustosun 15i gibi ialçalarıma başlıyorum.hayırlısı bakalım.inşllh ilkinde tutar.dr can şener.bilen var mı.ist anadolu yakasında muay. var.ayrıca medikalparkın hekimi.jinemed kalamış tüp bebek merkezinde gerçekleştirecek bu işlemleri.lütfen bişlen varsa bi bilgi verebilir mi.
canım hayılı olsun
inşş bebişn b tedavinde gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş
inşş canım inşşteşk ederim canım saol inşallah bu sefer tutar. hepimiz anne oluruz inşallah. birbirimize dualar edelim.
yeteeer canım sen nasılsın ?? görüşemedik bu aralar kaydirigubbakcemile2
anladım canım nasılsın ?? neler yapıyosun ??
kızlarr perşembe günü randevum var herhalde pazar günü lucrine başlatıcak doktor tahminime göre lucrin iğnelerinden sonra kaçıncı gün hastalanılıyor bilen var mı uzun protokoller??
tedavsis başlayan yada biten arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...
bende tedaviye başlamak üzereyim farlutal le adetin başlamsını bekliyoruz. ama benim kafamı karıştıran bi konu dr. sadece ultrason muenesi yaptı bende pco eşimde azosperm sorunu var .benden başka herhangi bi test istemedi adetin 2. günü yazdığım ilaçlarla beraber geliyosun dedi.. tüp bebek tedavisi bu şekilde mi başlar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
tşk canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Mevlam neylerse güzel eyler
arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum
arkadaşlar bu kısa protokol ve uzun protokol dr. Bunu neye bakıpda karar veriyor birde toplam uzun ve kısa protokoller kaç gün sürüyor izin alcam iş yerimden kaç gün almam lazım bilgi verirmisiniz bana opuyorumnanaktan
tşk. Ederim canım benim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?