2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

günaydın kızlar,

inş. bu tedavin son olur canım kavuşursun bu sefer bebişini Allahın izniyle inş.:Saruboceq:
canın her tedaviden sonra yıkılıyoruz ama bebiş gelene kadar mücadeleye devam pes etmek yok bizlerde bir gün o duyguyu tadacagız emin ol canım:teselli:
bende warım ağustosun 12 sinde randevum çok heyecanlıyım 4 günüm kaldı :çok üzgünüm: rüyalarıma giriyo çıldırcak gibi oluyorum çok korkuyorum çooookakannehir
canım heyecanlanmakta haklısın bende senin gibi heyecandan uyku bile uyuyamıyorum inş. bu tedavilerimiz olumlu sonuç verir kavuşuruz hepimizi meleklerimize:Saruboceq:
inş. canım ilkinde tutar mücadelen sona erer hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş.:Saruboceq:

teşk ederim canım saol inşallah bu sefer tutar. hepimiz anne oluruz inşallah. birbirimize dualar edelim.
inşş canım inşş
kişini kendi duasından önce din kardeşinin duası kabul olurmuş
o nedenle hepimiz bir birimize dua etmeliyiz
rRABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN
İŞŞŞ

yeteeer canım sen nasılsın ?? görüşemedik bu aralar kaydirigubbakcemile2

canım benim pc yok annelmlere geldiğimde giriyorumevime gitmiştim o yüzden görüşemedik

kızlarr perşembe günü randevum var herhalde pazar günü lucrine başlatıcak doktor tahminime göre lucrin iğnelerinden sonra kaçıncı gün hastalanılıyor bilen var mı uzun protokoller??

tedavsis başlayan yada biten arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...
bende tedaviye başlamak üzereyim farlutal le adetin başlamsını bekliyoruz. ama benim kafamı karıştıran bi konu dr. sadece ultrason muenesi yaptı bende pco eşimde azosperm sorunu var .benden başka herhangi bi test istemedi adetin 2. günü yazdığım ilaçlarla beraber geliyosun dedi.. tüp bebek tedavisi bu şekilde mi başlar kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kızlarr perşembe günü randevum var herhalde pazar günü lucrine başlatıcak doktor tahminime göre lucrin iğnelerinden sonra kaçıncı gün hastalanılıyor bilen var mı uzun protokoller??

canım TEDAVİİN HAYILI OLSUN
İNŞŞ SONU GÜZEL BEBİŞLİ OLSUN

CANIM ADETİN 21. GÜNÜ BAŞLARSIN LUKRİNE
ORTALAMA 9.10 GÜN SONRA REGL OLURSUN ADETİYİN 2.3.4 GÜNÜNE RADEVU ALIP TEKRAR GİDECEKSİN BU ARADA LUKRİNE DVAM EDİYORSUN LUKRNLE BERABER DİĞER İĞNELRE GEÇERSİN
ORTALAMA 12.15 GÜNDE YUMUŞLARIN GELİŞİMİNE GÖRE O İKİNCİ İĞNLERİ KULANIP SONRA OPU OLUYR

evet canım adetin 2.3.4 günü ilaçlara başlarsın eşinin azospermolmasnın bunula bir ilgisi yok yukaruya arakadaşada yazdığım sürede yumoşlar gelişir ve opu (yumurta toplama işlemi ) aynı gün eşindede tese ile sperm aranır
ve yumuşların dölenmesi beklenir
ortalama 3 ve ya 5 gün sonra embiryolar teransfer edlir

tşk canım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Mevlam neylerse güzel eyler

arkadaşlar güzel haberlerinizi bekliyorum

amin kızlar
inşşşş
rabbim hepimizin yüzlerimizi güldürsün

kısmetse bende eylül ayında 5. Denemem başlayacağım dualrınıza çok ihtiyacım var
dualrınız eksik etmeyin

arkadaşlar bu kısa protokol ve uzun protokol dr. bunu neye bakıpda karar veriyor birde toplam uzun ve kısa protokoller kaç gün sürüyor izin alcam iş yerimden kaç gün almam lazım bilgi verirmisiniz bana opuyorumnanaktan

canım uzun kısa protoko olması has sağlık durumuna yaşına hormonlarına v.s baklarak dr tarafından karar verilir
uzun protokol reglin 21 günü lukrin isimli iğneyle başlar regl in 3 veya 4 günü yumurta geşitirmekte kulanılan diğer iğnelrle devam eder ortalma 12 ile 15 gün sürer sonra opu ve transfer ortalma 45 gün ama
kısa prıtokolde reğl 3 veya 4 günü yumurta gelştimete kulanılan ilçlarla başlarsın 12 veeya 15 gün sonra opu ve transfede sonuçlanır
ortalma 30 gün civarında sürer

inanki düşünmesi bile strese sokuyor birde zamanı geldiğinde o anları yaşadığımda neler olacak merak ediyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…