inanki düşünmesi bile strese sokuyor birde zamanı geldiğinde o anları yaşadığımda neler olacak merak ediyorumbilmiyorumkismile
Merhaba Arkadaşlar
Bu sene tekrar tüp bebek denemesi yaptıracağız. Doktor önerilerinizi rica ederim.
Kızlar merhaba bende 2010 da deneyecem bakem 3,denemem olacak kısmetse inş. bu defa olur.Bencede yeter in dedıgı gibi strese son kızlar huhu okey hadi hepimiz için hayırlısı hepınıze hayırlı ramazanlar kızlarolumunekankayizsmile
günaydın kızlar. ben pazar günü lucrine başladım ya. hastalığımın 2. günü gideceğim. dr bana rahim duvarını kalınlaştıran ilaç vereceğiz dedi. bende opu işlemi olmayacak. dondurulmuşlarım var onlar kullanılacak. böyle oldunca kaç gün sürer benim tedavim. dr bayrama biter dedi ama. ben aradım bayramda şehir dışına çıkma durmumuz var diye oda çıkabilirsin dedi. bir bileniniz varsa bana da söylermisiniz. nasıl olacak şimdi bu. çıkabilirmiyim acaba. birde kaç gün sürecek toplamda
ağustos sonu adet tarihi olup benimle aynı dönemde denemeye başlayacak olan var mı?
arkadaşlar bende eylül gibi başlamayı düşünüyorum. doktorundan memnun olup önerebilecek yok mu ?
Memorıal Dr. Nur hn memnunum
günaydın kızlar. ben pazar günü lucrine başladım ya. hastalığımın 2. günü gideceğim. dr bana rahim duvarını kalınlaştıran ilaç vereceğiz dedi. bende opu işlemi olmayacak. dondurulmuşlarım var onlar kullanılacak. böyle oldunca kaç gün sürer benim tedavim. dr bayrama biter dedi ama. ben aradım bayramda şehir dışına çıkma durmumuz var diye oda çıkabilirsin dedi. bir bileniniz varsa bana da söylermisiniz. nasıl olacak şimdi bu. çıkabilirmiyim acaba. birde kaç gün sürecek toplamda
lucrin kullanırken göreceğin adetten sonra 18. gün transferin olacak demişti bana doktorum. bizde dondurulmuşlarımızla devam ediyoruz. siz nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi?..
canım ben daha tedaviye başlamadım nasıl olacagını bilemiyorum ama inş. tedavin iyi sonuçlanırda bebeğine kavuşursun canım:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?