2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

inanki düşünmesi bile strese sokuyor birde zamanı geldiğinde o anları yaşadığımda neler olacak merak ediyorumbilmiyorumkismile

ilk gittiğimde bende çok stresliydim ama zamala insan alışıyor
sakın stres yapma birde sesin gibi olanlarla konuş mutlaka paylaş insanı çok rahalatıyor
hayılısı olsun rabbim emklerimi boşa çıkarmasın

Kızlar merhaba bende 2010 da deneyecem bakem 3,denemem olacak kısmetse inş. bu defa olur.Bencede yeter in dedıgı gibi strese son kızlar huhu okey hadi hepimiz için hayırlısı hepınıze hayırlı ramazanlar kızlarolumunekankayizsmile

betom nasılsın kuzum
canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sende hamişlerin arasına katılırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar. ben pazar günü lucrine başladım ya. hastalığımın 2. günü gideceğim. dr bana rahim duvarını kalınlaştıran ilaç vereceğiz dedi. bende opu işlemi olmayacak. dondurulmuşlarım var onlar kullanılacak. böyle oldunca kaç gün sürer benim tedavim. dr bayrama biter dedi ama. ben aradım bayramda şehir dışına çıkma durmumuz var diye oda çıkabilirsin dedi. bir bileniniz varsa bana da söylermisiniz. nasıl olacak şimdi bu. çıkabilirmiyim acaba. birde kaç gün sürecek toplamda

canım ben daha tedaviye başlamadım nasıl olacagını bilemiyorum ama inş. tedavin iyi sonuçlanırda bebeğine kavuşursun canım:Saruboceq:

kızlar 2 gün kaldı doktor gitmeme sigarayı tamamen bıraktım 5 gündür içmiyorum hala doğum kontrol hapı kullanıyorum perşembe 13:00 te doktor bakalım ne diyecek daha bu kısımdan heyecanlanmaya başladıysam ben yandık ne diyim?
istanbul cerrahide yaptıran var mı daha önce?

ağustos sonu adet tarihi olup benimle aynı dönemde denemeye başlayacak olan var mı?

peracım ben eylülde falan başlayacagım ilk denemem olacak fazla bilgim yok inanki ama Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inş. bunlar son tedavilerimiz olur inş.. kavuşuruz bizlerde bebeklerimize:Saruboceq:

lucrin kullanırken göreceğin adetten sonra 18. gün transferin olacak demişti bana doktorum. bizde dondurulmuşlarımızla devam ediyoruz. siz nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi?..

lucrin kullanırken göreceğin adetten sonra 18. gün transferin olacak demişti bana doktorum. bizde dondurulmuşlarımızla devam ediyoruz. siz nerde yaptırıyorsunuz tedavinizi?..

slm ben ank. cebeci tıp fakültesinde yaptırıyorum. İlkinde tutmadı. İnşallah bu sefer tutar hayırlısıyla hepimizin ki. sen nerde yaptıryorsun. senin kaç gün oldu şimdi lucrine başlayalıbilmiyorumkismile

merhaba arkadaslar.uzun zamandir sizleri takip ediyorum.ama yeni üye olabildim.ben 2 yillik evliyim.bir sene önce ögrendim ki cikolata kisti hastasiyim.1 ay önce laparoskopiyle alindi ama kanallarimda tikaliymis.onlarda alindi malesef.simdi tüp bebekten baska carem kalmadi.bu ay baslayacagiz tedaviye.tavsiyelerinize ihtiyacim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…