2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar progynex 50 mg ampul iğnem dün bitti.iğneyi bulamadık onun yerine progestan 100 mg hap kullansam olur mu.dr da ulaşamadım.eczacı aynı etki yapar bir problem yok dedi.bie de size sorayım dedim....

aynıdır canım yan etkisi çok onun zorlanırsın :))

31 aralık ta transferim yapıldı.
12. gün beta hcg değeri 265,8
15.gün beta hcg değeri 819,9
19.gün beta hcg değeri 2000
24.gün beta hcg değeri 12165
sizce nasıl bir gebelik arkadaşlar acil yanıt verirseniz sevinerim

gukemcim aynı karışıklığı bende yaşıyordum eger okuduysan.dün kadın doğumda calışan bihemşire ablamın yanına gittim onunla bu sıkıntılarımı paylaştım oda bana doktoruma güvenmemi soyledi. onlar bizim gibi tecrübesiz olmadıkları için neyi nezaman yapmaları gerektiğini iyi biliyorlarmış. bana tek dedeiği dediklerini yap ve onlar yanlış bişey yapmaz oldu.benim içim rahatladı şimdi. sende kafana takma onlar neyin nezaman yapılacağını iyi bilirler sadece güven bu şekilde kafanı bunlarla yorarsan strese girersen tedavin başarılı olmaz. olumlu düşün olumlu olsun ben o bayanla konustuğumdan beri kafama takmıyorum

kızlar benim bugün merionalin 8. günü
ama 2-3 gündür yoğun şeffaf akıntım var
yumurtaların kendiliğinden çatlamasından korkuyorum
yoktur böyle bi şey değil mi??????

çok sevindim:)umarım güzel haberlerini en kısa zamanda alırız.

kızlar benim bugün merionalin 8. günü
ama 2-3 gündür yoğun şeffaf akıntım var
yumurtaların kendiliğinden çatlamasından korkuyorum
yoktur böyle bi şey değil mi??????

yumurtalar ilaçla olgunlaştırıldığı için kendiliğinden çatlamıyormuş.çatlama iğnesi çatlatıyormuş.

31 aralık ta transferim yapıldı.
12. gün beta hcg değeri 265,8
15.gün beta hcg değeri 819,9
19.gün beta hcg değeri 2000
24.gün beta hcg değeri 12165
sizce nasıl bir gebelik arkadaşlar acil yanıt verirseniz sevinerim

meltem1981 benim bu konuda hiç bilgim yok ama umarım hamilesindir:)

canım maşallah değerlerin çok iyi ve büyük ihtimalle ikiz olabilir, kaç ambriyo koyulmuştu sana, birde kan testinden önce idrar testi yaptınmı hiç yaptıysan kaçıncı gün yaptın? benim bugün 8.günüm yarın yapmayı düşünüyodum ama korkmaya başladım

canım bizim 12 gün idrar testi yaptırdık çok silik bir cizgi çıkmıştı.9.gün baktık hiçbirşey çıkmamıştı...

meltem gözün aydın canım çok güzel çoğul gebelik ama inş. hayırlısıyla güzel bir gebelik geçirip kucağına almak nasip olur

merseray yapma boşuna negatif çıkarsa çok üzülürsün bak meltemin çoğul olduğu halde 12.gün silik çıkmış..

meltem hayırlı olsun canım sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına alırsın inşallah

nevinim nasılsın canım hamilekik nasıl gidiyor bebişin nasıl kaç gündür rastlaşamıyoruz bir türlü

nevinim nasılsın canım hamilekik nasıl gidiyor bebişin nasıl kaç gündür rastlaşamıyoruz bir türlü

iiyim ablacım nasıl olsun evet karşılaşamadık diğer topictende ben sormuştum nasılsın diye:)))
bugün ayağı kalkınca gözlerim kararıyo zor toparlanıyorum çok kötüyüm valla

merhaba meltem msj okum konu hakkında şunu söyleye bilirim bende yeni tüp bebek yaptırdım başarılıda oldu Bir iki gün kahve lekelenmem oldu progestan kullanıyorum doktorum o igneyi kırmızı leke oldunda kullanacagımı söyledi allah a şükür gecti diyeceğim sen doktr ne dediyse onu yap eczacılar bilemeye bilir kibk

mrhb arkaşlr sayfalrda okuduğuma göre dogal tedavileride deniyosunuz ben ilk kez tup bebek denedim oldu ama daha önce aşılama denedik yani ilac kullandım saracoglu birgün bi proğramda ilacla tedaviden sora yumurtaların kuvvetlenmesi için incir kürü yapmayı önerdi bende tup bebek tedavisine başlamadan önce yaptım ne kadar etkisi oldu bilmem ama şimdi hamileyim allah herkese nasip etsin banada saglıkla kucagıma almayı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…