genelde öyle oluyor ama bu hiçbir şekilde kesinlik taşımıyor. benimde 12. gün sonucum 315 çıkmıştı ama tek bebekti.birde eğer 5. yada 6. gün embriyosuysa değer diğerlerine göre biraz daha yüksek çıkıyorarkadaşlar banada yanıt verin lütfen kandeğeri yüksek oluca gercekten cogulmu oluyor benim 11.günde kan testim 293.8 çıktı cvp bekliyorm
canım maşallah değerlerin çok iyi ve büyük ihtimalle ikiz olabilir, kaç ambriyo koyulmuştu sana, birde kan testinden önce idrar testi yaptınmı hiç yaptıysan kaçıncı gün yaptın? benim bugün 8.günüm yarın yapmayı düşünüyodum ama korkmaya başladım
merhaba arkadaşlar,
anladığım kadarıyla bir kaç arkadaş hamile allah hayırlı doğum nasip etsin. uzun ömürlü olur umarım bebekleriniz.
benim durumum da olan var mı acaba.yumurtalıkları boşalmaya başlayan hatta yaşı da şöle 39 olan:))?
kızlar aramızda eşinden dolayı tüp bebek yaptıran varmı
2 oldukbende varim
morfoloji 0 bizde
canım bizim 12 gün idrar testi yaptırdık çok silik bir cizgi çıkmıştı.9.gün baktık hiçbirşey çıkmamıştı...
merseray yapma boşuna negatif çıkarsa çok üzülürsün bak meltemin çoğul olduğu halde 12.gün silik çıkmış..
merseray yarın yapalım bende yapacağım yazarız hamilelik pozitif olupta 12. günde bile çıkmayanlar varmış yarın çıkmazsada bozayalım moralimizi ama elimizde değil ki...
morfoloji ne demek arkadaşlar?bizde de sayı 0 dı başlarda şimdi 3-5 tane çıkıyorfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?