2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar banada yanıt verin lütfen kandeğeri yüksek oluca gercekten cogulmu oluyor benim 11.günde kan testim 293.8 çıktı cvp bekliyorm

merhaba arkadaşlar,
anladığım kadarıyla bir kaç arkadaş hamile allah hayırlı doğum nasip etsin. uzun ömürlü olur umarım bebekleriniz.
benim durumum da olan var mı acaba.yumurtalıkları boşalmaya başlayan hatta yaşı da şöle 39 olan:))?

arkadaşlar banada yanıt verin lütfen kandeğeri yüksek oluca gercekten cogulmu oluyor benim 11.günde kan testim 293.8 çıktı cvp bekliyorm
genelde öyle oluyor ama bu hiçbir şekilde kesinlik taşımıyor. benimde 12. gün sonucum 315 çıkmıştı ama tek bebekti.birde eğer 5. yada 6. gün embriyosuysa değer diğerlerine göre biraz daha yüksek çıkıyor

merseray yarın yapalım bende yapacağım yazarız hamilelik pozitif olupta 12. günde bile çıkmayanlar varmış yarın çıkmazsada bozayalım moralimizi ama elimizde değil ki...

yaş 39 değil ama canım az da değilim 35 yaşındayım
allahım tez zamanda sanada hepimize de hayırlısıyla nasip etsin inşallah anneliği

canım bizim 12 gün idrar testi yaptırdık çok silik bir cizgi çıkmıştı.9.gün baktık hiçbirşey çıkmamıştı...

merseray yapma boşuna negatif çıkarsa çok üzülürsün bak meltemin çoğul olduğu halde 12.gün silik çıkmış..

merseray yarın yapalım bende yapacağım yazarız hamilelik pozitif olupta 12. günde bile çıkmayanlar varmış yarın çıkmazsada bozayalım moralimizi ama elimizde değil ki...

arkadaşlar valla kafam çok karışık ya , haklısınız bende birkaç gün öncesine kadar yapmam beklerim diyodum ama sona yaklaştıkça çok endişe etmeye başladım ya bugün belirtilerim kayboldu ağrılarım kesildi göğsüm hala şiş ama çok acıyodu acısı kalmadı artık korkmaya başladım tutmadımı acaba:1no2:
hamile arkadaşlar lütfen birşey söyleyin sizin böyle ağrılarınız acılarınız varken sizde de kesildi mi bunlar? Allahım 1 haftayı çok rahat geçirdim şimdi 3 gün sabredemiyorum:çok üzgünüm:

merseraycım seni çok iyi anlıyorum, bugün benim 10. günümdü ve yarın sabah idrar testi yapmamak için ne numara çevirsem diye düşünüyorum şimdi:) Bu kadar bekledik, kalan günlerimizi de bekleyelim bence. ıdrar testinde çıkacak diye kesin bir şey olsa yapalım, rahatlayalım ama çıkmayınca kalan günleri "ya benimki çıkmadıysa, ya varsa, ya kanda çıkacaksa" diye geçirmenin ve olumlu olumsuz ruha hali içinde gel-git yapmanın bence bir lüzumu yok. Yani ikinci çizgiyi silik de olsa görsen iyi hoş ama göremezsen kendini daha fazla germiş olursun, hele ki kanda çıkacaksa. Benim ablam kızına hamileliğinde kanda çıkıyordu ama bir türlü idrarda çıkmıyordu. Adeti 10 gün gecikti gene çıkmadı. Doğana kadar inanmadı sağlıklı bir çocuğu olacağına. Yeğenim şimdi 16 yaşında.

Belirtileri de çok takma, ben hatırladığım kadarıyla senden 2 gün öndeydim, benim de transferin 6. ve 8. günleri arasında hiçbir şeyim yoktu. Son iki gündür giderek artan bir alt karın ağrım var, regl ağrısına hem benziyor hem benzemiyor. Ara ara da rahmime bişiler batar gibi oluyor. Tuvaletimi biraz tutacak olayım biçimde birşeyler birşeyleri sıkıştırıyor sanki.

Tetkik Ad
Spermiogram * - * *
Miktar 2,5 ml * - * ml
pH Alkali * - * *
Renk Krem * - * *
Kıvam Akıcı * - * *
Sayı 90 milyon/mm3 * - * *
Motilite %90 motil * - * *
Mikroskop 1-2 lök. 2-3 sertoli

arkadaşlar benim eşimin sonuçları böyle sorun var mı dersiniz?

gukem benim anladığım kadarıyla sayıyla ilgili ciddi bir sorununuz yok ama 90 milyon olan değerin 200 milyon olması ideal kabul ediliyor. Bundan çok daha az sayıyla kendiliğinden hamile kalındığını okuduk burada. Canlılık da iyi, 90 milyonun yüzde 90'ı canlıymış ama bu test çok detaylı değil. Morfolojiyi yani spermlerin döllemeye uygun şekilde olup olmadığını ve hızlarını göstermiyor. Bence bir de kruger kriterlerine göre yaptırın bu testi. Kruger analizi daha detaylı ve sağlıklı bilgi veriyor.

gukem düzeltiyorum sayı ile ilgili hiç sorununuz yok, 90 milyon değeri milimetreküpteymiş. 2.5 mililitrede 225 milyon var demektir ki bu çok iyi bir rakam. Ama dediğim gibi yine de şekilde filan bir sorun olup olmadığını öğrenebilirseniz iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…