gukem düzeltiyorum sayı ile ilgili hiç sorununuz yok, 90 milyon değeri milimetreküpteymiş. 2.5 mililitrede 225 milyon var demektir ki bu çok iyi bir rakam. Ama dediğim gibi yine de şekilde filan bir sorun olup olmadığını öğrenebilirseniz iyi olur.
sayi cok iyi. morfolojide iyiyse normal yoldan hamile kalirsiniz tabi sende sorun yoksa!
cok stres yapiyorsan bence yap yarin kurtul stresten.
merseraycım seni çok iyi anlıyorum, bugün benim 10. günümdü ve yarın sabah idrar testi yapmamak için ne numara çevirsem diye düşünüyorum şimdi:) Bu kadar bekledik, kalan günlerimizi de bekleyelim bence. İdrar testinde çıkacak diye kesin bir şey olsa yapalım, rahatlayalım ama çıkmayınca kalan günleri "ya benimki çıkmadıysa, ya varsa, ya kanda çıkacaksa" diye geçirmenin ve olumlu olumsuz ruha hali içinde gel-git yapmanın bence bir lüzumu yok. Yani ikinci çizgiyi silik de olsa görsen iyi hoş ama göremezsen kendini daha fazla germiş olursun, hele ki kanda çıkacaksa. Benim ablam kızına hamileliğinde kanda çıkıyordu ama bir türlü idrarda çıkmıyordu. Adeti 10 gün gecikti gene çıkmadı. Doğana kadar inanmadı sağlıklı bir çocuğu olacağına. Yeğenim şimdi 16 yaşında.
Belirtileri de çok takma, ben hatırladığım kadarıyla senden 2 gün öndeydim, benim de transferin 6. ve 8. günleri arasında hiçbir şeyim yoktu. Son iki gündür giderek artan bir alt karın ağrım var, regl ağrısına hem benziyor hem benzemiyor. Ara ara da rahmime bişiler batar gibi oluyor. Tuvaletimi biraz tutacak olayım biçimde birşeyler birşeyleri sıkıştırıyor sanki.
Merseraycım bu sabahı da idrar testi yapmadan atlattım:) apar topar evden çıktım, yarın sabah da zaten tahlile giderim doğrudan. Belirtiler var ama malum, regl belirtisi de olabilir. Kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz hamileyizdir, inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz da bugünleri anılarımıza gömeriz.
Selam arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve gecenin bu saatinde kayıt oldum. Siz kadınlarla gurur duyuyorum yılmayan umudunuz ve dik duruşunuzu canı yürekten kutluyorum. Bende ilk tüp bebek denememi bir terslik olmazsa şubat ayında başlıyorum ilk iğneleri kullanmaya başladım. Bu yılın benim için çok iyi başladığını söylemeden geçemeyeceğim. Umarım Allah herkeze bu mutluluğu tattırır. Benim 4 yıl oldu bir gebeliliğim düşüle sonuçlandı bir sürü operasyon ve tahlil, aşılama derken sounda buraya kadar geldik ama beklemek çok zor şimdi bile yazarken ne kadar yıl geçmiş insan farkına varıyor. Çektiğiniz acıları unutturacak mutluluklar verir İnşallah Yüce Rabbim.
canım benımde yasım 33 ama bendede yumurta rezrvlerımde azalma var cok az yumurtluyorum erken menopoz tehlıkem var 3 kere tup bebek denedık olmadı tek degılsınmerhaba arkadaşlar,
anladığım kadarıyla bir kaç arkadaş hamile allah hayırlı doğum nasip etsin. Uzun ömürlü olur umarım bebekleriniz.
Benim durumum da olan var mı acaba.yumurtalıkları boşalmaya başlayan hatta yaşı da şöle 39 olan:))?
canım sana reçete yazacaklar eczaneden alacaksın ilaçlarını hadi hayırla başla hayırla bitir tedavini inşallaharkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?
ooooooooo nurtopucum yeni bir safhaya geçiyosun hadi bakalım cumartesi transferin olur o zaman hadi hayırlısıkızlar galiba bugün çatlatma iğnesini olcam
arkadaşlar merhaba cumartesi transferim yapıldı artık bekleme dönemindeyim.
bu bekeleme dönemi en zor kısmı artık.
İnşallah bakalım hayırlısı
yumurta toplama ile transfer arasında 3 gün mü oluyor?
yumurta toplanmasından sonra istirahat gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?