2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

nasıl hesapladın pek anlamadım canım ama sevindim tabii.. teşekkür ederim ilginiz için...

cok stres yapiyorsan bence yap yarin kurtul stresten.

çok teşekkür ederim canım ya, haklısın negatif çıksa hem moralim bozulacak hem de inanmıcam test, öyle daha kötü, demek 10.günüdesin ne güzel biraz belirtilerin de var anladığım kadarıyla Rabbim hepimize müjdeli haberle almayı nasip etsin inşallah

kizlar ben yarin basliyorummm tedavime allahim emeklerimi bosa cikarmasin amin
ins bebegimi kucagima alirim ve son denemem olur benim ve tum tedavisi olan arkadaslariminda amiiiin

Selam arkadaşlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve gecenin bu saatinde kayıt oldum. Siz kadınlarla gurur duyuyorum yılmayan umudunuz ve dik duruşunuzu canı yürekten kutluyorum. Bende ilk tüp bebek denememi bir terslik olmazsa şubat ayında başlıyorum ilk iğneleri kullanmaya başladım. Bu yılın benim için çok iyi başladığını söylemeden geçemeyeceğim. Umarım Allah herkeze bu mutluluğu tattırır. Benim 4 yıl oldu bir gebeliliğim düşüle sonuçlandı bir sürü operasyon ve tahlil, aşılama derken sounda buraya kadar geldik ama beklemek çok zor şimdi bile yazarken ne kadar yıl geçmiş insan farkına varıyor. Çektiğiniz acıları unutturacak mutluluklar verir İnşallah Yüce Rabbim.

Merseraycım bu sabahı da idrar testi yapmadan atlattım:) apar topar evden çıktım, yarın sabah da zaten tahlile giderim doğrudan. Belirtiler var ama malum, regl belirtisi de olabilir. Kendimi fazla dinlememeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz hamileyizdir, inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz da bugünleri anılarımıza gömeriz.

bende yapmadım idrar testi :) tuttum kendimi sonra yeniden yattım uyudum ay evde olmak ne güzelmiş bu tatil iyi geldi walla, ben yarın sabah idrar tahlil yapmayı düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 sonucnu merakla bekliyorum canım inşallah güzel haberler vereceksin, bu arada benim hiç belirtim kalmadı göğüslerimin acısı geçti şişlik de geçiyo yavaş yavaş , umudum kırılmaya başladı tutmamış olabilirmi sizce?

ya kızlar benim bütün belirtilerim geçti ya, hiç belirtisi olmadan hamile kalan duydum ama belirtileri geçtikten sonra pozitif alan varmı acaba? bişey söyleyin ne olur

Amin cnm. Hayırlı sonuçlar almak nasip olsun sana.

arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?

canım benımde yasım 33 ama bendede yumurta rezrvlerımde azalma var cok az yumurtluyorum erken menopoz tehlıkem var 3 kere tup bebek denedık olmadı tek degılsın

arkadaşlar merhaba cumartesi transferim yapıldı artık bekleme dönemindeyim.
bu bekeleme dönemi en zor kısmı artık.

arkadaslar ben regl oldum birazdan klinige gidiyorum tedaviye baslamak icin. Birsey sormak istiyorum ilaclari kliniktenmi satin aliyorsunuz yoksa kendiniz eczaneden mi aliyorsunuz? fiyat farki oldugunu duydum heryerde ayni degilmi bu ilac fiyatlari?
canım sana reçete yazacaklar eczaneden alacaksın ilaçlarını hadi hayırla başla hayırla bitir tedavini inşallah
kızlar galiba bugün çatlatma iğnesini olcam
ooooooooo nurtopucum yeni bir safhaya geçiyosun hadi bakalım cumartesi transferin olur o zaman hadi hayırlısı
arkadaşlar merhaba cumartesi transferim yapıldı artık bekleme dönemindeyim.
bu bekeleme dönemi en zor kısmı artık.

bilmezmiyim hiç canım benim 9.günüm bugün tuttum kendimi idrar tahlili yapmadım bakalım hayırlısı olur inşallah

ınşallah bakalım hayırlısı
yumurta toplama ile transfer arasında 3 gün mü oluyor?
yumurta toplanmasından sonra istirahat gerekiyor mu?

İnşallah bakalım hayırlısı
yumurta toplama ile transfer arasında 3 gün mü oluyor?
yumurta toplanmasından sonra istirahat gerekiyor mu?

evet canım 3 gün oluyor, ben çatlatma iğnesini salı akşamı yapmıştım perşembe toplandı pazar günü de transfer oldu, toplamadan sonra verdikleri kağıtta 1 gün istirahat yazıyor ama ben hemşireye sormuştum şart değil dedi kendinizi iyi hissederseniz günlük yaşamınıza geri dönebilirsiniz dedi benim hiç ağrım olmamıştı hatta toplama işlemim bitti kendime gelince direk kalkıp okula gittim çünkü izin almamıştım benle birlikte 3 kişinin daha ağrısı olmamıştı ama bir bayanın ağrısı oldu biraz çünkü toplamaya girerken de endişeli girdi relax olmak lazım yani o gün biraz kanama olabiliyor yanına ped almayı unutma, ama çok değil zaten biraz olacağını söylüyorlar sıkıntılı bir işlem değil yani merak etme

malesefki bende negatif sonuç alanlardanım hep dua etmiştim Allahım hakkımızda hayırlısı olsun diye her işte bir hayır vardır demekten başka çare yok insan çok üzülüyo ama elden gelen bişey de yok.drum adet olmassam testi tekrarlamamı söyledi ama ben böyle bir ihtimal vermiyorum bir kaç güne kadar adet olurum zaten.

arkadaşlar merhaba benim size bi sorum olacak perşembe günü yumurtalarım toplandı pazar günü tranfer dediler .gittim muayanede rahmin kalın dediler ve iptal ettiler hiç bi açıklama yapmadılar doktorum yapcakmış embriyoları dondurdular .hala doktorun aramasını bekliyorum .rahim kalınlaşması engelene mezmiydi bukadar beklemişken herşey yolundayken son anda neden böyle bişey oldu analmış değilim bilen varsa sölesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…