2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım sana kaç embriyo tranferi yapıldı. bana 3 transfer yapıldı. iki tanesi iyi kalitede bir taneside orta kalitedeymiş. 7 yumurta toplanmıştı 7 si döllenmişti. transfer gününe kadar 6 tanesi kalmış ama diğerlerinin kalitesi iyi olmadığı için dondurmayacağız dedi dr. bir çok insan var 7-8.günde idrar testine bakıyorlar bence sen de bakabilirdin bu gün belki belli olurdu.

canım senle aynı sayılırız bana da 3 embriyo transfer edildi, 7 tane yumoş toplandı 5i döllendi 4 ü gelişmeye devam etti 2 si 1. kalite diğeri 2. kalite 3 tane embriyo transfer edildi, evet 8.günde idrarda çıkanlar var benim 9.günüm bugün ama korkuyorum çünkü negatif çıkarsa doğruyu yansıtmayabilir boşuna üzülmüş olurum, bir de o kadar çok tek çizgi gördüm ki şimdiye kadar aynı görüntü çok moralimi bozar o yüzden yapmadım bugün ama yarın yaparım büyük ihtimalle, sen kaçıncı günündesin transferin?

anladım canım. evet seninle aynı sayılırız yumurta sayısında. ama benim transferim daha yeni. cumartesi yapıldı, yani 3.günüm bu gün. ama ben senin gibi sabırlı değilim, ben kesin 8. günden itibaren başlarım idrar testi yapmaya delikafadulden . kesin bu fikri aklımdan atmam lazım sabahtan beri başka bir şey düşünemez oldum.

çok sağol canım
bana çok yardımcı oldun
Allah gönlündekini versin ve gönlündekini hayırlı kılsın inşallah

valla göğüslerim iyice indi neredeyse normal haline döndü umudum gittikçe azalıyor test yapmak da gelmiyor içimden hiç:gitme:
çok sağol canım
bana çok yardımcı oldun
Allah gönlündekini versin ve gönlündekini hayırlı kılsın inşallah

rica ederim canım, duana yürekten amin diyorum canım

ya kızlar benim bütün belirtilerim geçti ya, hiç belirtisi olmadan hamile kalan duydum ama belirtileri geçtikten sonra pozitif alan varmı acaba? bişey söyleyin ne olur

merhaba canım yapmamışsın test yarın mı yapacaksın ben yaptım tek çizgi...moralimi bozmadım desem yalan olur benimde göğüs hassasiyetim kasık ağrılarım geçti hiçbirşeyim kalmadı hayırlsıı artık ne göreceğiz..

merseray benim aklıma takılan aynı safhadan geçmişiz salı çatlatma iğnesi perşembe yumurta toplandı ama bana cumartesi transfer edilidi neden pazar değil merkez kapalı o gün acaba ondan mı yoksa normal mi 2 günde arkadaşlar aranızda benim durumumda olan var mı 2.gün transferi yapılan?

canım toplamadan sonraki 3.gün transfer oluyo genelde ama istisnalar okudum tabi 2.gün transfer edilenlerde okutum pozitif sonuç almışlardı, yani ona çok takılma, ama ilginç seninde ağrıların geçmiş ve negatif çıktı öylemi, ben yarında test yapmıcam ya çok umutsuzum:gitme:

umutsuz ol diye söylemedim çıkmayabiliyor napalım olmazsa da olmaz ilk başta çok üzülürüz ama dünyanın sonu değil ya ben 12. gün yani perşembe yapmayı düşünüyorum idrar bir daha çünkü benim kan testim cuma..

biliyorum canım onun için söylemediğini, sen bana bakma, benimde 12.günüm perşembe, beklesekmi o güne kadar dayanabilirmiyiz sence?:bbo: bak şuanda bunları yazarken hafif ağrım var kasıklarımda ara ara oluyo geçiyo sonra :uhm:

arkadaslar bir sorum olacak , merkezde tedaviler baskamadan once herhangi bir protokol sozlezme vs imzaladiniz mi , biz direk pesinat verip tedaviye basladik.hicbisii imzalamadik lutfen cevaplayin tesekkurler

bilmiyorum ama dayanmak zorundayız 12.gün ben idrar yapacağım sen zaten kanı yaptıracaksın o gün..cuma günüde ben kan testi yaptıracağım hayırlısı artık..

merseray canım anladıgım kadarıyla cok gerilmişsin canım bu kadar cok dua alıyoruz bırbırımızden inşallah hakkımızda hayırlı olan gerceklescektır .dualarımdasın

canimmmm hic uzulme desem olmaz uzul ama elden birsey gelmiyor herseyin hayirlisi gecen bir arkadasla karsilastik yine sordu ne yapiyorsun diye dedim tedavi oluyorum ama bir turlu tutmuyor olsun dedi bizim bir tanidigimizin tam yirmi sene sonra cocugu oldu ve cocugu olduktan uc yil sonra esi vefatetmis o cocukda buyudu simdi annesini dovuyor kadin diyormuski keske cocugum olmasaydida esim yasasaydi iste ibretlik bir olay herseyin hayirlisini istemek lazim

bilmiyorum ama dayanmak zorundayız 12.gün ben idrar yapacağım sen zaten kanı yaptıracaksın o gün..cuma günüde ben kan testi yaptıracağım hayırlısı artık..
evet canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda
merseray canım anladıgım kadarıyla cok gerilmişsin canım bu kadar cok dua alıyoruz bırbırımızden inşallah hakkımızda hayırlı olan gerceklescektır .dualarımdasın

sorma hannemehtapcım, biraz umutsuzluğa kapıldım bugün ama şimdi biraz daha rahatım evet bu kadar dua alıyoruz Rabbim boşa çıkarmaz inşallah beni dualarında unutmadığın için çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun,

arkadaslar bir sorum olacak , merkezde tedaviler baskamadan once herhangi bir protokol sozlezme vs imzaladiniz mi , biz direk pesinat verip tedaviye basladik.hicbisii imzalamadik lutfen cevaplayin tesekkurler

canım biz öyle bişey imzalamdık ve peşinat falan da vermedik yumurtalarımın toplanacağı gün paranın hepsini verdik transfer olduğumuz gün de faturayı verdiler

canım biz öyle bişey imzalamdık ve peşinat falan da vermedik yumurtalarımın toplanacağı gün paranın hepsini verdik transfer olduğumuz gün de faturayı verdiler

bizde herhangi bir protokol imzalamadık. yumurta toplamada 1/3 ünü geri kalanınıda transfer öncesi verdik.

arkadaşlar bakın bu benim 3 tüp bebeğim kendinizde belirti aramayı bırakın ben 2 sindede heps,ini yaşadım ama olmadı şimdi çok rahatımmm anlşatamam size hayırlısı olsudn diyorum ve kasmayın kendişnizi bu arada 12.günü bekleyin sonra pişman olmayınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…