canimmmm hic uzulme desem olmaz uzul ama elden birsey gelmiyor herseyin hayirlisi gecen bir arkadasla karsilastik yine sordu ne yapiyorsun diye dedim tedavi oluyorum ama bir turlu tutmuyor olsun dedi bizim bir tanidigimizin tam yirmi sene sonra cocugu oldu ve cocugu olduktan uc yil sonra esi vefatetmis o cocukda buyudu simdi annesini dovuyor kadin diyormuski keske cocugum olmasaydida esim yasasaydi iste ibretlik bir olay herseyin hayirlisini istemek lazim
selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:))
evet haklısın cnm hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım üzülüyoruz tabi ama bu günlerde geçecek eğer nasipse bi gün bizde anne olucaz inş. anlattığın olay gerçekten çok üzücü içim sızladı inan Rabbim hepimizede hayırlısını versin.
10.gün idrar testi negatif
cnm üzülme diycem diycem ama içini rahatlatmak istersen kan testi yaptır 10.günde herşey belli oluyor çünkü.Bende böyle bir sonuç üzerine kan testimi 10.günde yaptırmıştım
çünkü kendimi daha fazla kandırmak istememiştim.işallah durum sende farklı olur.iyi haberlerini bekliycem...
idrar testinde 10.günde olupta çıkmama ihtimali var, kendini üzmemek için en güzeli kan testi yaptırmak. 10. günde yapılan kan testinde zaten bir şey varsa çıkıyor. bence eğer bebiş varsa kendini üzmemek, eğer yoksa da ümitlenmemek için kan testi en güzel çözüm. yaptırabiliyorsan yaptır bence. Allahtan hayırlısı.:Saruboceq:
üzülmüyorum galiba şuanda buzdolabı gibi ruhsuzum ne ümitliyim ne ümitsiz boşlukta gibiyim
arkadaslar bir sorum olacak , merkezde tedaviler baskamadan once herhangi bir protokol sozlezme vs imzaladiniz mi , biz direk pesinat verip tedaviye basladik.hicbisii imzalamadik lutfen cevaplayin tesekkurler
selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:))
Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Allah dualarımızı boş çevirmesin. Genelde yumurta toplanırken yada transfer aşamasında çoğu belgeleri imzaltıyorlar yada iğnelere başlayınca kan ve yumurta takibi sırasında gelip gittikçe evrakları tamamlıyorlar. Genelde tedavi başlarken gerekli evrakları istiyorlar mesela evlilik cüzdanı fotokopisi birtane resim hebatit testleri gibi diğer iğnelerin yan etkilerini ve diğer belgeleri de yumurta toplanırken genelde imzalıyorsun.
Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Test sonucum maalesef negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarımla tekrar başlayacağız.
Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Test sonucum maalesef negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarımla tekrar başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?