2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet haklısın cnm hakkımızda hayırlısı olsun ne yapalım üzülüyoruz tabi ama bu günlerde geçecek eğer nasipse bi gün bizde anne olucaz inş. anlattığın olay gerçekten çok üzücü içim sızladı inan Rabbim hepimizede hayırlısını versin.

selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:))

canım çok üzüldüm dua ederken eğer çok istiyorsak rabbim hayırsızsada hayra çevirip ver demek gerekiyomuş Allah hepimizin gönlüne göre versin yüzümüzü güldürecek evlatlar nasip etsin:Saruboceq:

10.gün idrar testi negatif

cnm üzülme diycem diycem ama içini rahatlatmak istersen kan testi yaptır 10.günde herşey belli oluyor çünkü.Bende böyle bir sonuç üzerine kan testimi 10.günde yaptırmıştım
çünkü kendimi daha fazla kandırmak istememiştim.işallah durum sende farklı olur.iyi haberlerini bekliycem...

idrar testinde 10.günde olupta çıkmama ihtimali var, kendini üzmemek için en güzeli kan testi yaptırmak. 10. günde yapılan kan testinde zaten bir şey varsa çıkıyor. bence eğer bebiş varsa kendini üzmemek, eğer yoksa da ümitlenmemek için kan testi en güzel çözüm. yaptırabiliyorsan yaptır bence. Allahtan hayırlısı.:Saruboceq:

sağol canım perşembeye kadar ne kan tahlili ne idrar tahlili yapmıcam, ben sonucumu aldığımı düşünüyorum adet yerini bulsun diye 12.gün kan tahlili de yaparım ve konu kapanır yapacak bişey yok hayırlısı olsun diyelim

üzülmüyorum galiba şuanda buzdolabı gibi ruhsuzum ne ümitliyim ne ümitsiz boşlukta gibiyim

arkadaslar bir sorum olacak , merkezde tedaviler baskamadan once herhangi bir protokol sozlezme vs imzaladiniz mi , biz direk pesinat verip tedaviye basladik.hicbisii imzalamadik lutfen cevaplayin tesekkurler

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun. Allah dualarımızı boş çevirmesin. Genelde yumurta toplanırken yada transfer aşamasında çoğu belgeleri imzaltıyorlar yada iğnelere başlayınca kan ve yumurta takibi sırasında gelip gittikçe evrakları tamamlıyorlar. Genelde tedavi başlarken gerekli evrakları istiyorlar mesela evlilik cüzdanı fotokopisi birtane resim hebatit testleri gibi diğer iğnelerin yan etkilerini ve diğer belgeleri de yumurta toplanırken genelde imzalıyorsun.

Arkadaşım hayırlısı olsun ama 10. gün idrar testi çıkmayabilir. Kan testi en kesin olanı. Bu duyguyu çoğumuz iyi biliriz benimde 4. denemem 31 ocakta lucrinle başlayacaım inşallah. 3 kez negatif sonuç hüsran kolay değil yaşadıklarımız umutlanıyoruz hayaller kuruyoruz evimizin bir odasını hemen bebek odası olarak hayalliyoruz daha sayamayacağım ne hayaller bunları hepimiz inan yaşıyoruz ama sakın umudunu kaybetme yeniden maddi manevi kendini toparlayınca yeniden taki meleklerimize kavuşuncaya kadar vazgeçmeyelim. 3 kez bu sonucu aldım güçlü durmaya çalıştım çoğu zaman üzülmeye bile fırsat bulamadım benden önce negatif sonuçlara üzülen annem babam eşim kardeşim hep onları teselli ettim.

Ama üzülmeden önce kan testini görmeden olumsuzluğa kapılma hiç belli olmaz idrarda çıkmayan kanda çıkar. İnşallah kanda hamiş kalırsın sakın strese girme işi zora sokma dualarım seninle arkadaşım

selam arkadaslar ben de bugun tedaviye basladim . 150 lik fostimon ve lucrin 5mg verdi dr. ve cesitli vitaminler cok heyecanliyim:))

HAyırlı olsun canım. İnşallah Allah dualarımızı kabul eder ve bu yüce duyguyu hepimize yaşatır. İnşallah bende ayın 31 de 4. tedavime başlayacağım.

arkadaşlar hep ben diyorum size şu idrar testini yapmayın ve zamnınızı bekleyin diye ne umutlanın nede umutlanmayın bak buda benim 3 tüp bebeğim ve altıncı gününüm bakalım bekliyoruz bu arada çikolata kistimden dolayı hamile kalamıyorum yoksa eşiömde bir soun yok
ama yapacakta bir şey yok bu allahın taktiri bir şeyi çok istemiyceksin

arkadaşlar merhaba ben aralık 2009da tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım şuan 8 haftalk tedaviye başlarken bize 8 kutu pregon300 yazılmıştı 4 kutusu ile tedavimi tamamladm elimde 4 kutu pregon ve yumurta toplama işleminden sonra kullanılan 6 adet decopeptly var ihtiyacı olan arkadaşlara makul fiyattan verebilirim sgk ile alıyomuş gibi mesela...bana özeldende yazabilirsiniz arkadaşlar elimde kalmasın bir ihtiyacı olanın işini görsün istiyorum

arkadaslar proxeed plus isimli ilaci bulamiyorum ankara ve istanbul depolarinda yok, bu ilaci bulaniniz yada kullanan var mi aranizda lutfen yardimci olun erkek infertilitesi icin multivitamin dr bulursan cok iyi olur dedi duydunuz mu bu ilaci nerden bulabilirim

cok tesekkur ederim amin dualarimiz geri cevrilmez insallah kisa protokol uygulacakmis regl olmayi bekliyorum simdilik

Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Test sonucum maalesef negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarımla tekrar başlayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…