2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

çok teşekkür ederim asminciğim. Ben pek umutlu değildim, daha doğrusu bir seferde tutturmanın olasılığı düşük diye kendimi negatife çok hazırlamıştım. Henüz kendimle başbaşa kalamadım belki ondandır ama çok yıkılmadım, en azından şimdilik. Güçlü olup bundan sonrasına iyi hazırlanmak dışında yapabileceğim birşey yok ne de olsa. Umarım sizlerin sonuçları olumlu olur.

Bu arada bu işlere ilk girdiğimizde proxeed plus'ın ıstanbul Eminönü'nde bazı eczanelerde olduğunu okumuştum bu sitede. Soruşturabilecek bir kanalın varsa bir dene istersen.

arkadaşım sen Ankara da değilmisin , İstanbul dan kargo ile mi alacaksın ? senin için eczanemi aradım orada var. istanbul bahçelievler. sende bir konuş istersen. depoda var hemen getirtirim dedi 0212 441 71 32

maviy ilaclarini sen bahcelievlerden mi aliyorsun bende orada oturuyorum hangi eczaneden aliyorsun indirim yapiyorlar mi?

maviy ilaclarini sen bahcelievlerden mi aliyorsun bende orada oturuyorum hangi eczaneden aliyorsun indirim yapiyorlar mi?

ben ilaçlarımı metroport alışveriş merkezinin altındaki eczaneden alıyorum, arka çıkış kapısında. biliyorsundur sende. indirim yapıyorlar evet. tedaviye başlamadan ilk gittiğim eczaneydi. dedim ki bu işleri sizde biliyorsunuz ben bu ilaçları bolca olacağım... indirim yapın sizden alayım dedim. gonal-f i 340 etiket fiyatı vardı, 290 a verdi mesela.

arkadaşlar dün gece 24.00 da göbekten çatlatma iğnesini eşim yaptı.gayet güzel yaptı sonuna kadar sıktı.yarım saat sonra wc ye gittiğimde atletimde ceviz büyüklüğünde sapsarı bişey vardı.iğne galiba dışarı çıkmış.sabah hemen doktoru aradım.bir problem olacağını sanmıyorum ama toplama işleminde netleşir dedi.böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cevap yazın.

super ya bende oraya gideyim. ben ilk ilaclarimi klinikten aldim yuzde 12 indirim yaptilar . ben metroportun karsisindan aliyorum normal zamanlarda. medical parka gidiyorum normal kontroller icin . senin tedavin nerde yapiliyor?

super ya bende oraya gideyim. ben ilk ilaclarimi klinikten aldim yuzde 12 indirim yaptilar . ben metroportun karsisindan aliyorum normal zamanlarda. medical parka gidiyorum normal kontroller icin . senin tedavin nerde yapiliyor?

:) ben de medikal parka gidiyorum, cumartesi günü transferim yapıldı. sen transferini nerede yaptırıyorsun, medikaldeki doktorun kim, senin tedavin ne zaman başladı, gonal -f kullanıyormusun peki ?

kimsenin bir fikri yokmu?çok endişeliyim.lütfen yardımcı olun

Ben bahceci kliniginde basladim tedaviye . Tup bebek oncesi medical parktaydim . Basak sel di doktorum birde emine hanim var orda suat bey falan:) ama tup bebekte nasillar bilmiyorum. butun tetkiklerimi medical parkta yaptiriyorum zaten . Ben bugun ilk ignemi oldum lucrin ve fostimon verdiler bana . sen memnunmusun peki medical den?

aykara bence internnet birkac doktorun telefonunu al ve onlari ara hemen bizler seni yanlis yonlendirebiliriz. yada direk dr lara e mail at . cocuk istiyorum.com a falan yaz doktorlarin forum sayfalarina.

Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Test sonucum maalesef negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarımla tekrar başlayacağız.

ne diyelim ki üzülme demek çok zor hayırlısı demekten başka çare yok bir kaçgün sonra biz nasıl bir sonuçla karşılaşacağız..

ben Emine hn dan hiç memnun kalmadım, sonra Nevin hn a devam ettim dünya tatlısı. aşılama yaptı olmadı. ondan sonra tüp bebek e yönlendirdi. Ayşe Janet e ilk randevum vardı, ama dr da bir havalar bir havalar, baştansavma bir tavır. bir de rahim filmini kendisi çekemezmiş, yumurta rezervi röntgen ışınından zarar görüyormuş... latif bey var orada ona devam ettim çok ilgili bir doktor. bakalım 12 gün sonra belli olacak bilmiyorumkismile

emine hanim gicikmis giden dogum yaptiran tanidiklarim var miymiy bisey, rahim filmini radyomarda cektirdim cok memnun kaldim hic aci duymadim. latif bey iyiymis. dogumu orda yaptirabilirim ama.

arkadaşım sen Ankara da değilmisin , İstanbul dan kargo ile mi alacaksın ? senin için eczanemi aradım orada var. istanbul bahçelievler. sende bir konuş istersen. depoda var hemen getirtirim dedi 0212 441 71 32

cok tesekkur ederim simdi aradim var dediler kargoyla gonderecekler , cok sevindim

ya ben medicale cok guvenemedim acikcasi cunki ekibi surekli degisiyor 1 seneden fazla kalmiyor dr lar . Bahceci sonucta bu isi uzun yillar yapiyor ve ekip 16 yildir ayni. gittigini bildiklerimin hepsi olumlu sonuc aldi o yuzden orayi tercih ettim. birde tup bebek tedavisinde embryolog dr kadar onemliymis bahcecinin embryologu super .

arkadaşlar istanbul tüp bebek merkezininde emriyologu çok iyi ve doktorum aret kamar oda mükemmel insan hastalarıyla iç içe hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…