canım çok üzüldüm dua ederken eğer çok istiyorsak rabbim hayırsızsada hayra çevirip ver demek gerekiyomuş Allah hepimizin gönlüne göre versin yüzümüzü güldürecek evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
arkadaslar proxeed plus isimli ilaci bulamiyorum ankara ve istanbul depolarinda yok, bu ilaci bulaniniz yada kullanan var mi aranizda lutfen yardimci olun erkek infertilitesi icin multivitamin dr bulursan cok iyi olur dedi duydunuz mu bu ilaci nerden bulabilirim
maviy ilaclarini sen bahcelievlerden mi aliyorsun bende orada oturuyorum hangi eczaneden aliyorsun indirim yapiyorlar mi?
super ya bende oraya gideyim. ben ilk ilaclarimi klinikten aldim yuzde 12 indirim yaptilar . ben metroportun karsisindan aliyorum normal zamanlarda. medical parka gidiyorum normal kontroller icin . senin tedavin nerde yapiliyor?
arkadaşlar dün gece 24.00 da göbekten çatlatma iğnesini eşim yaptı.gayet güzel yaptı sonuna kadar sıktı.yarım saat sonra wc ye gittiğimde atletimde ceviz büyüklüğünde sapsarı bişey vardı.iğne galiba dışarı çıkmış.sabah hemen doktoru aradım.bir problem olacağını sanmıyorum ama toplama işleminde netleşir dedi.böyle birşey yaşayan varmı?lütfen cevap yazın.
Arkadaşlar, bugün transferimin 12. günüydü. Test sonucum maalesef negatif. Bir sonraki adetimin 3. günü dondurulmuşlarımla tekrar başlayacağız.
Ben bahceci kliniginde basladim tedaviye . Tup bebek oncesi medical parktaydim . Basak sel di doktorum birde emine hanim var orda suat bey falan:) ama tup bebekte nasillar bilmiyorum. butun tetkiklerimi medical parkta yaptiriyorum zaten . Ben bugun ilk ignemi oldum lucrin ve fostimon verdiler bana . sen memnunmusun peki medical den?
insallah sonucun cok iyi olur arkadasim dua edecegim senin icin.
arkadaşım sen Ankara da değilmisin , İstanbul dan kargo ile mi alacaksın ? senin için eczanemi aradım orada var. istanbul bahçelievler. sende bir konuş istersen. depoda var hemen getirtirim dedi 0212 441 71 32
cok tesekkur ederim simdi aradim var dediler kargoyla gonderecekler , cok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?