ya ben medicale cok guvenemedim acikcasi cunki ekibi surekli degisiyor 1 seneden fazla kalmiyor dr lar . Bahceci sonucta bu isi uzun yillar yapiyor ve ekip 16 yildir ayni. gittigini bildiklerimin hepsi olumlu sonuc aldi o yuzden orayi tercih ettim. birde tup bebek tedavisinde embryolog dr kadar onemliymis bahcecinin embryologu super .
Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.
Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.
arkadaşlar nisanı bekleyen var mı?kim nisanda başlamak istiyor?ben nisanda 2.yi düşünüyorum...
bizde nisanda yaptırcaz inşaallah.ilk denememiz olacak şimdiden gün sayıyorum çok heyecanlıyım rabbim hepimize nur topu gibi bebişler almayı nasip etsin...arkadaşlar nisanı bekleyen var mı?kim nisanda başlamak istiyor?ben nisanda 2.yi düşünüyorum...
merhaba esraakkaya bizde istanbul tup bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyoruz .ekip nasıl ben biraz korkuyorumda dr tek aret bey mi .biraz anlatırmısın.arkadaşlar istanbul tüp bebek merkezininde emriyologu çok iyi ve doktorum aret kamar oda mükemmel insan hastalarıyla iç içe hep
Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.
Bu arada 10.tüp bebek denemem ôncesinde 5 asilama vardi :kedi:
günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?