2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

evet benimde orası hep aklımdaydı. yani inşallah gerek kalmaz ama bir daha gerekirse orada yaptırırım. burası başarısız olursa tekrar burda yaptırmayı düşünmem. geçenlerde
bahçecikte yaptıran bir arkadaşın ki negatif sonuçlandı hiç belli olmuyor bu işler. kimin yaptığı, nerede yaptırdığın hep vesile, kısmetse oluyor.

Arkadaşlar yarın sabah yumurtalarım toplanacak. Sizlerden dua istiyorum. Lütfen dualarınızla yanımda olun.

arkadaşlar nisanı bekleyen var mı?kim nisanda başlamak istiyor?ben nisanda 2.yi düşünüyorum...

slm kızlar ben çook heycanlıyım 6 senelik evliyim tedaviler ilaçlar hepsi nafile olmadı en sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik dr göre daha beklememiz gekti ama artık ne benim ne eşimim baklemeye sabrı kalmadı geçen ay ilk kontroller bu ay testler ve ilk operasyon bakalım hayırlısı 2010 inş hepimizin yılı olur ve meleklerimiz bize gelir allah benim ve benim gibi olan herkesin yardımcısı olsun hadi hayırlısı :hulya:

Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.

Bu arada 10.tüp bebek denemem ôncesinde 5 asilama vardi :kedi:

Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.

Bu arada 10.tüp bebek denemem ôncesinde 5 asilama vardi :kedi:

inş. tutunur sana canım onca emeğinin son bulur budefa inş

Sagol canim 7 yildir ugrasiyor hasret cekiyoruz. Insallah son olur gerci her seferinde böyle dua ediyoruz ama nasip kismet iste.:hulya:

Allah yardımcın olsun. Annemin çok güzel bir lafı var ak gün ağarıp kalmaz karagün karagün kararıp kalmaz umarım bu sefer bebeğin ışığı görür ve gelir. Dünyada en zor şey beklemek. Bu sefer sağlıklı doğmasını beklersin ınşallah.Dualarım hepinize. Banada dua etmeyi unutmayın. El birliğiyle bütün bu çektiğimiz sıkıntıları unutacağız.

arkadaşım istanbul tüp bebek merkezi çokkkk iyi ve ekibi çok mükemmek ve şuan orda bulunan emriyologcu istanbul genelinde 2. emriyolog aret beyde çok mükemmel bir insan bana arkadaşım dergi çıkartıyordu tüp bebek dergisi onuda almayı tavsiye ederim o bana sponsor oldu ben zor bir hastayım bakalım sonuçne olucalk

günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim

yazdıklarınızın sadece bi kısımı okuyabildim ama çok kalabalık olduğumuzu öğredim. Nisan ayında 5. denememi yapacağım onun hazırlıklarına başladım burdan okuduğum her olumlu sonuç bana moral olacak.

günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim

idrar testine güvenme derim test gününde kandan baktır idrar testleri yanıltıcı olabiliyor. Belki hamilesin ve boşuna bebeğini üzüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…