inşallah arkadaşlar bu arada benişm gibi çikolata kisti olan varnı
Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.
Bu arada 10.tüp bebek denemem ôncesinde 5 asilama vardi :kedi:
günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim
Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.
benimde bugün transferimin ilk günü saymazsak 11 günü sayarsak 12. gün ve idrar negatif böyle olan var mı acaba?kan testine 2 gün var daha adet sancısı gibi ağrılarım var..
günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim
günaydın herkese,
canım inşallah son olur allahım bir daha yaşatmaz acaba sizde sorun neydi?
laubali bende rekor bende zannediyordum 6.tüp bebege gidecegim.......4tüpbebek ve 1 dondurulmuş transferim var .....4 ameliyatım var....bu tedavime mart nisan gibi gidecegim..........inş......ama allah bilir son kez çünkü artık yoruldum 33 yaşındayım 16 yıllık evliyim ya sen laubali...inş.seniin için son olur herkes gibi sende yavrunu kucagına al kokla canım .
canım inş hakkında hayırlı olup güzel haberlerini verirsin ve artık sıkıntı çekmezsinn...
amin canim hepimiz icin gecerli:Saruboceq:
Laubalı benımde Çıkolata kıstı vardı bende ıkı kere amelŞıyatoldum ılkınde aÇık amelıŞyat ıkıncısınde lporoskopı oldum ve 3 tÜp bebek yaptırdım ılkınde tutmadı ıkıncısı kımyasal gebelık oldu Şuan 3 yaptırdım transın 7 gÜnÜ
anladım canım bu arada sen nerde yaptırıyorsun ve benim4 evre sağ yumurtam ta vardı ama bu sefer 23 taneden 3 tanesini koydular 8 hücreli comp ve 5 tane dondurulmuş var
8 hücreli comp nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?