2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

inşallah arkadaşlar bu arada benişm gibi çikolata kisti olan varnı

canım şu anda yok ama genel olarak çukulata kisti hastasıyım sürekli yenilediği için 2 ameliyat geçirdim ve yumurta rezervim az test günüm cuma inşallah en çok bu hastalığa karşı zafer kazanmak istiyorum inşallah hepimiz kazanırız...

Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.

Bu arada 10.tüp bebek denemem ôncesinde 5 asilama vardi :kedi:

canım inşallah son olur allahım bir daha yaşatmaz acaba sizde sorun neydi?

günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim

canım yarın büyük gün yarına kadar sabretmekten başka çaren yok o kadar çok okudum ki idrarda çıkmayıpta kanda çıkan inşallah allahım hediyesini göndermiştir...

Bugün transferim gerceklesti 5 embrodan sadece 1 tanesi bölünmüs. Doktor cok kaliteli 6 hücreli dedi. Test sonucum 9 subat eyvahedigeldismile.

laubali bende rekor bende zannediyordum 6.tüp bebege gidecegim.......4tüpbebek ve 1 dondurulmuş transferim var .....4 ameliyatım var....bu tedavime mart nisan gibi gidecegim..........inş......ama allah bilir son kez çünkü artık yoruldum 33 yaşındayım 16 yıllık evliyim ya sen laubali...inş.seniin için son olur herkes gibi sende yavrunu kucagına al kokla canım .

benimde bugün transferimin ilk günü saymazsak 11 günü sayarsak 12. gün ve idrar negatif böyle olan var mı acaba?kan testine 2 gün var daha adet sancısı gibi ağrılarım var..

rabbim hepimizin yardımcısı olsun..ARKADAŞLAR sadece sabredin ve RABBıMıZE güvenin ve ona tevekkül edin...o hakkımızda en hayırlısını verir inş...

benimde bugün transferimin ilk günü saymazsak 11 günü sayarsak 12. gün ve idrar negatif böyle olan var mı acaba?kan testine 2 gün var daha adet sancısı gibi ağrılarım var..

canım benim idrar testi negatif ama kan testi pozitif çıkan çok bildiğim var..bence moralini bozma kan testini bekle..o ağrılar normal canını sıkma.inş güzel haberlerini alırız:CüvCüv:

canım inş hakkında hayırlı olup güzel haberlerini verirsin ve artık sıkıntı çekmezsinn...

günaydın herkese,
bugün 11.gün tekrar idrar testi negatif , normal günüme göre hesaplarsak bugün adet günüm inşallah bir an önce olurum da hayatıma kaldığım yerden devam ederim

canım kanda test yaptırmadın mı?dur daha bakalım ne bu ümitsizlik???kan testi yaptır inş pozitif sonuç alırsın...

günaydın herkese,

aklındaki bütün şüpheleri ortadan kaldırmak için kan testini yaptırmalısın. yarını beklemene gerek yok, bu gün 11. gün ise eğer bebiş varsa bu gün de çıkacaktır zaten.

canım inşallah son olur allahım bir daha yaşatmaz acaba sizde sorun neydi?

Canim bende bundan 5 yil önce cikolata kisti cikti 2 sene önce ameliyat gecirdim ama simdi yine yeniledi. Gecen ay tüp bebekten önce ilaclarla 3 ay menopaza girmistim sansimi artirir diye kist azicik olsada kücülmüstü yine olmadi. Esimde hic bir sorun yok. Kismet isi ya vakti zamani gelmemis

Rekor bendeymis zemuszemus yas 28 oldu 8 yillik evliyim 7 yildirda cocuk icin ugrasiyoruz.

-Yumutlama takibi
-Histeroskopi
-Rahim filmi
-2 kez sahte menopaza girdim
-Yurt disinda cesitli tedaviler gördüm
-5 asilama 1 özelde 4 devlette
-7 donmus + 3 taze tüp bebek 2 özelde 8 devlette
-1 laparoskopi (buda tutmazsa 2. ameliyat yolda)
-Sogan kürü
-Incir kürü

Hep olacak gözüyle baktigimiz icin hic bir ayimiz bos gecmedi. Ben bide internette cok arastiran biriyimdir bisey buldummu hemen doktora gider anlatir banada yapmalarini isterim. Sendeki sorun nedir peki canim nerden katiliyorsun? Insallah 2010 hepimiz icin ugurlu olur artik bizde kucaklarimiza bebeklerimizi alalim.

Laubalı benımde Çıkolata kıstı vardı bende ıkı kere amelŞıyatoldum ılkınde aÇık amelıŞyat ıkıncısınde lporoskopı oldum ve 3 tÜp bebek yaptırdım ılkınde tutmadı ıkıncısı kımyasal gebelık oldu Şuan 3 yaptırdım transın 7 gÜnÜ

ayy insallaaah tutar canim rabbim bu sefer bebegini göndersin ben sadece laparoskopi oldum ya nerdeyse yumurtaligim gidecekti ama doktor cok süper oldugu icin valla kurtardi yumurtami biliyorsun doktorda cok önemli ufak bir hatada hersey gidebilir. Benimkide cikolata kisti yüzünden olmuyor ne kötü bir illetse ne normal yoldan nede tüp bebekten hamile kalmami istiyor. Bende 1 kere kimyasal gebelik yasadim 1 tanede üstüne görmeyle düsük oldu 7.yilimda gelmisti bebegim ama haberim yoktu. Demek 7.gündesin hadi hayirlisi olsun yolu yarilamisin ben daha 1.gündeyim ama bu sefer cok heyecanliyim. Isyerimden 14 günlük hasta raporu aldim evde yatiyorum bu sefer cok dikkat edecem belki bünyem agir isleri kaldiramiyordur

anladım canım bu arada sen nerde yaptırıyorsun ve benim4 evre sağ yumurtam ta vardı ama bu sefer 23 taneden 3 tanesini koydular 8 hücreli comp ve 5 tane dondurulmuş var

merhaba arkadaşlar bende başladım tedaviye...
ismimin karşısına tedaviye başladı yazabilirisiniz....
ben koldan 15 lik lukrin ile başladım. aynı anda vitamin ve asprin aldım. lukrini koldan yapıyoruz. 5 gün öncede göbekten pregon başladık 200 veryoruz her vurumda.... vtamin ve asprine devam... iki gün önce kan tahlilinde baktı doktorum. gayet iyi dedi... bugün tekrar kan verdim. akşam doktora gideceğim tekrar... bakacak duruma.. iki gündür karnım ağrımaya başladı... sanırım yumurtalar büyümeye başladı.... sanırım transfer haftaya olacak gibii....hayırlısı bakalaım.....

anladım canım bu arada sen nerde yaptırıyorsun ve benim4 evre sağ yumurtam ta vardı ama bu sefer 23 taneden 3 tanesini koydular 8 hücreli comp ve 5 tane dondurulmuş var

bendende 21 tane yumos cikti gecen ay 1 tane taze koydular (kural geregi) tutmadi, bu seferde 5 tane dondurulmustan 1 tanesi bölünmüs 6 hücreli transfer edildi. Cikolata kistimiz olsada genelde güzel kaliteli yumurtalar elde ediyoruz ama malesef bu illet yüzünden rahimde pek tutunamiyor bebislerimiz. Ama ben bu sefer fark ettim yumurta kalitem sanki 2 sene öncesine göre daha azalmis kalitesi buda kistten dolayidir.

8 hücreli comp nedir

8 hücreli embro yani, yumurtalar hücrelere ayrilacakki bebeklerimizin organlari gelissin zaten hücrelere ayrilmayan yumurta bozuktur transfer edilmez. 1 hafta sonra yumurta 100 hücreden fazlaya bölüneret blastosist hale gelir yani embromuz bir bebegi olusturacak hale gelmistir. Bu arada ben yurt disinda yasiyorum ama bundan 2 sene önce Istanbul´a gelip 2 kere tedavi görmüstüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…