merhaba arkadaşlar bende başladım tedaviye...
ismimin karşısına tedaviye başladı yazabilirisiniz....
ben koldan 15 lik lukrin ile başladım. aynı anda vitamin ve asprin aldım. lukrini koldan yapıyoruz. 5 gün öncede göbekten pregon başladık 200 veryoruz her vurumda.... vtamin ve asprine devam... iki gün önce kan tahlilinde baktı doktorum. gayet iyi dedi... bugün tekrar kan verdim. akşam doktora gideceğim tekrar... bakacak duruma.. iki gündür karnım ağrımaya başladı... sanırım yumurtalar büyümeye başladı.... sanırım transfer haftaya olacak gibii....hayırlısı bakalaım.....
mutlaka soracağım canım.. teşekkürler bilgilendirdiğin için....
Karninin agrimasi sadece yumurta büyüdügünden degil OHSS tehlikeside olabilir. Karindan vurulan ignelerin ayarini iyi ölcmek lazim yoksa yumurtaliklar fazlasindan büyürse hastalanirsin ve cok agrili 14 gün gecirirsin ben en son gecen ay olmustum doktorum 225 verdim ve benim bünyem bunu kaldiramadi yumurtaliklar o kadar büyüdükü en sonunda sivi birakmaya basladi. Aksma doktoruna sor, kacinci gündesin? Ve yumurtaliklarin kac mm ve kac tane var bunlar cok önemli gününden hizli geliisirse cok sanci cekersin.
Canim bende bundan 5 yil önce cikolata kisti cikti 2 sene önce ameliyat gecirdim ama simdi yine yeniledi. Gecen ay tüp bebekten önce ilaclarla 3 ay menopaza girmistim sansimi artirir diye kist azicik olsada kücülmüstü yine olmadi. Esimde hic bir sorun yok. Kismet isi ya vakti zamani gelmemis
desene aynı kaderi paylaşıyoruz bende çukulata kisti hastasıyım 2 ameliyat geçirdim yumurta rzervimde az..umudum çok azaldı..hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...
selam kızlar benim dün sabah transferim yapıldı, 2 embriyo konulmasını istedim ben ama dr bana 3 tane koyulmasının gerektiğini, zaten embriyo gelişimlerinin iyi olmadığını ve tutma ihtimalinin %45 olduğunu söyledi ve 3 embriyo koydu, ben şimdi 3 ü de tutar diye çok korkuyorum çünkü 3üz gebelik çok riskli ve sorunlu olyor biliyorum sonradan birini aldırmam da mümkün değil buna çok karşıyım, arkadaş dualarınızda benide hatırlayın ne olur ben korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?