- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
bol kolanyalı pamukla yavaş ve dairesel hareketlerle bol bol aklına geldikçe ovala.biraz acısını alıryerimsenibenarkadaslar igne yerleri acimaya basladi onun icin ne yapabilirim?
merhaba hanımlar az önce doktor kontrolünden geldim. cuma başlamıştık pregona ve 200 lük alıyordum. bugün E2 1600 çıkmış ve 150 düşürdü pregonu...çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi. hafta başı çatlamayı yapabileceğiizi söyledi. ki cumartsi bile yapabilir mişiz...hayırlısı inşl. herkesin istediği olur inşl...
Evet ayni kaderi yasiyoruz ama ne aci dimi. Rabbim insallah tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
Evet ayni kaderi yasiyoruz ama ne aci dimi. Rabbim insallah tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.
kızlar bişey sorucam aramızda decapeptl 0.1 mg vurulan varmı göbekten. ilaç çok yakıyor bazen okadar yakıyorki istemeden igneyi geri çekiyorum
bu arada rabbim ol derse oluyor sen istediğini yap gene olmuyor her şeyin hayırlısı bakalım
merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...
bendede aynı sorun var edometyus (çikolata kisti) doktor iğne tedavisi dedi benimkiler küçük ve çok sayıdaymış ilaç tedavisi olan varsa yardım lütfen iğnemi kontrol hapımı birde kontrol hapı aralıksızmı kullanılıyo eyvahedigeldismile zaten başka ağrılarımda var ve çok aradayım ne yapıcam bilmiyorum yani sonuç tüp bebek ilkide başarısız olunca yola devam edicem ama nasılmafoldumben biliyosunuz bu ilaçlar geçici menepoz veyaa hamilelik diye rahim kandırılıyo.sonra sıkıntı olurmu falan falan
kızlar sekizinci günüm hayırlısı olsun inşallah bakalımyaşayıpgörücez ama ben belirti yaşamıyorumsadece göğüslerim ağrıyor oda ilaçlardan olabilir
kızlar sekizinci günüm hayırlısı olsun inşallah bakalımyaşayıpgörücez ama ben belirti yaşamıyorumsadece göğüslerim ağrıyor oda ilaçlardan olabilir
merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...
hadi insallah buraya müjdeli haberi yazarsin. Gögüs agrilari ilactan olabilir canim, insallah bebegin gelmistir
arkadaşlar dua cı olun bana ne oluırsunuz zaman geldikçe kötü oluyorum ben normalde unutuyorum bazen trans olduğumu biliyormusun geceleri felan yatarken sonra aklıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?