2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

hayırlısı olsun canım benim tedavinin 6.günü bile 250 idi..senin baya yüksek inşallah tutunur bebişlerin sana..

Evet ayni kaderi yasiyoruz ama ne aci dimi. Rabbim insallah tez zamanda bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.

bendede aynı sorun var edometyus (çikolata kisti) doktor iğne tedavisi dedi benimkiler küçük ve çok sayıdaymış ilaç tedavisi olan varsa yardım lütfen iğnemi kontrol hapımı birde kontrol hapı aralıksızmı kullanılıyo eyvahedigeldismile zaten başka ağrılarımda var ve çok aradayım ne yapıcam bilmiyorum yani sonuç tüp bebek ilkide başarısız olunca yola devam edicem ama nasılmafoldumben biliyosunuz bu ilaçlar geçici menepoz veyaa hamilelik diye rahim kandırılıyo.sonra sıkıntı olurmu falan falan

arkadaşlar bugün benim sekizinci günüm hiçumrumda değil
2 tüp ten sonra 3 biz alıştık eşim hiçsormuyor nasıl gidiyor diye çünkü biliyoruz belki buda olmuyacak onun için fazla kendimizi ümitlendirmemek lazım

kızlar bişey sorucam aramızda decapeptl 0.1 mg vurulan varmı göbekten. ilaç çok yakıyor bazen okadar yakıyorki istemeden igneyi geri çekiyorum

Tedavin hayırlı olsun İnşallah bebişlerimize kavuşuruz. İlk tedavimde kullanmıştım decapeptli önce çekine çekine vuruyordum sonra alıştım.Ama acıyacak hissi ile iğneyi batıurdığımda hep acıyordu geri çekiyor başka yerden deniyordum acımıyordu. Acıyacak hisi ile vurma evet biraz yakar gibi oluyor ama sonra alışıyor insan.

merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...

merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...

pakette 14 değilmiydi onlar bitince adet olmasan gel demişti bana dr

kızlar sekizinci günüm hayırlısı olsun inşallah bakalımyaşayıpgörücez ama ben belirti yaşamıyorumsadece göğüslerim ağrıyor oda ilaçlardan olabilir

Canim ben senin yerinde olursam igne tedavisine girerim simdi depo igne diye birsey var karninin deri altisina yapiyorlar tam 3 hafta gidiyor. Ben eylül-aralik ayinda sahte menopoza girmistim ve inanilmaz sekilde rahat ve iyiydim ardindan hemen tüp bebek oldu ama tutmadi. Hap tedavisine girdim ve bunun cok yan etkisini gördüm resmen kafayi yiyecektim. Ama yine bünye meselesi bana iyi gelmiyen sana iyi gelebilir. Ama ben igne yönteminden coook memnundum bu igne tüp bebekte kullanilan burun spreyin tipa tipa aynisidir yani alisilmis ilac

kızlar sekizinci günüm hayırlısı olsun inşallah bakalımyaşayıpgörücez ama ben belirti yaşamıyorumsadece göğüslerim ağrıyor oda ilaçlardan olabilir

benmide göğüslerim ağrıyordu sadece ve şişmişlerdi bayağı halen öyle

hadi insallah buraya müjdeli haberi yazarsin. Gögüs agrilari ilactan olabilir canim, insallah bebegin gelmistir

canım sen hangi ülkedesin
neden bi tane embriyo transfer ediyoalr anlamıyorum
tr de drlar en az 3 tane transfer ediyolar
1 tane %15-20
2 tane %50
3 tane %60-70 diyolar
size sadece herdefasında bitaneyle her defasında bu zorluğu yaşatıyoalr psikolojikte çok zor

arkadaşlar dua cı olun bana ne oluırsunuz zaman geldikçe kötü oluyorum ben normalde unutuyorum bazen trans olduğumu biliyormusun geceleri felan yatarken sonra aklıma geliyor

arkadaşlar dua cı olun bana ne oluırsunuz zaman geldikçe kötü oluyorum ben normalde unutuyorum bazen trans olduğumu biliyormusun geceleri felan yatarken sonra aklıma geliyor

canım seni çok iyi anlıyorum kabuslar görüyorum sen daha tecrübelisin benden benim ilk denemem ve olmazsa dünya başıma yıkılacak gibi..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
merserayı da çok merak ettim inşallah poiztifidr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…