slm arkadaşlar benide listeye ekleyin izmirden ben 2010 şubat tüp bebekteyim inşallah....
bizde sperm azlıgı bende irenbede ilk denemem olacak.siz de denediniz mi?tuttumu acaba ben biraz bu konulara yabancıyım yardım edersen sevinirim....
canım benim de çukulata ksitim var eşimde sorun yok 2 ameliyat geçirdim
smyrna artta tüp bebek oldu 13 gün oldu
yarın sabah gebelik için kan testi yapılacak
irenbeyle ben görüşmüştüm ama kalabalık ilgisiz geldiler
yani ön görüşme için randevum birçok kez iptal edildi ve ön görüşmeye gittiğimde çok bekledim ve dilek hnm da yoğunluktan mıdır baştan sağma dinledi sanki..
Arkadaşlar yardım edin lütfen tüp bebegi başından geçirenler ben ş ubat reglinde başlıyorum... Beni neler bekliyor....ilk denenmem yabancıyım hiç bilgim yok bişeyler ögrenmek için k.k üye oldum...
TERSLİGE BEKERMISIN BENİDE SMRYNADAKİ BURHAN BEY SALLADI AMA DİLEK HANIM ÇOK İLGİLENDİ BENİM TERCİHİM DİLEK HNM OLDU ORANIN METNİNİ ÇOK DUYDUM BANADA % 60-70 GARANTİ VERDİ HİÇBİR YER VERMEDİ AÇIKCASI İNŞALLAH YARIN GÜZEL HABERLERİ YAZARSIN CNM
Pekİ transferden sonra regl olmam gerekİyor mu?bİrde sen kaÇ emrİyo İstedİn..
tabiki olmamam gerekiyor trasnfer son nokta ondan sonra hamile kalman gerekiyor
istemekle olmuyor ki şansı arttırmak için 3 tane koyuyorlar kanunen de en fazla 3 zaten
yani isteye bağlı birşey yok benim tedavi olduğum yerde başka yerde varsa bilmiyorum
bana 2 tane transfer edildi çünkü bu kadar döllenip bölündü keşke 3 olsaydı şans artardı ama kısmet....
Amin canım inşallah bişey daha soracagım ayıp olmazsa eşimden 3 benden 10 kan tahlili istediler adet önce yapılması için normal mi sizden istediler mi.
35 deniz bak öyle düşünme dünyamyıkılır diye biz çikolata kisti olanlarız bizim bebeişlerimiz zor tutar fazlada ümitlenme ve rabbim ol derse oluyor bu işler kendine iyi davran unutma sen herşeyden önemlisin
benim yaşımdan dolayı olumlu dediler ama 3 tane koyarlar mı bilmiyorum yaşım 26 7 senelik evliyim 3 istiyorum ama 3 tanesi de tutarsa nasıl olur 3.cüyü alıyorlar herhalde öyle biliyorum ama.....
tabiki ne ayıbı burda bibirimize destek olmak için varız evet canım normal benim o tahillerin hepsi egede olmuştu
bebişi sen taşıyacağın için senden daha çok isterler
hepatit hastalığı var mı
çocukken geçirmediğin hastalık varsa onları belirlemek için yani bağışıklı var mı yok mu diye
antikor testleri falan normal yani hatta yapılması sart tahliler en azından aksi bir durum varsa ortaya çıkıyor...
çok teşekkür ederi sen evde normal idrar testi yptın mı?şimdi senle yazıştıkça içime dogdu valla yarını pozitifff görüyorum inşallah seni durumunda olupta hamiş kalnları gördüm irenbede umudunu yitirme lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?