2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

bizde sperm azlıgı bende irenbede ilk denemem olacak.siz de denediniz mi?tuttumu acaba ben biraz bu konulara yabancıyım yardım edersen sevinirim....

Arkadaşlar yardım edin lütfen tüp bebegi başından geçirenler ben ş ubat reglinde başlıyorum... Beni neler bekliyor....ilk denenmem yabancıyım hiç bilgim yok bişeyler ögrenmek için k.k üye oldum...

bizde sperm azlıgı bende irenbede ilk denemem olacak.siz de denediniz mi?tuttumu acaba ben biraz bu konulara yabancıyım yardım edersen sevinirim....

canım benim de çukulata ksitim var eşimde sorun yok 2 ameliyat geçirdim
smyrna artta tüp bebek oldu 13 gün oldu
yarın sabah gebelik için kan testi yapılacak
irenbeyle ben görüşmüştüm ama kalabalık ilgisiz geldiler
yani ön görüşme için randevum birçok kez iptal edildi ve ön görüşmeye gittiğimde çok bekledim ve dilek hnm da yoğunluktan mıdır baştan sağma dinledi sanki..

TERSLİGE BEKERMISIN BENİDE SMRYNADAKİ BURHAN BEY SALLADI AMA DİLEK HANIM ÇOK İLGİLENDİ BENİM TERCİHİM DİLEK HNM OLDU ORANIN METNİNİ ÇOK DUYDUM BANADA % 60-70 GARANTİ VERDİ HİÇBİR YER VERMEDİ AÇIKCASI İNŞALLAH YARIN GÜZEL HABERLERİ YAZARSIN CNM

Arkadaşlar yardım edin lütfen tüp bebegi başından geçirenler ben ş ubat reglinde başlıyorum... Beni neler bekliyor....ilk denenmem yabancıyım hiç bilgim yok bişeyler ögrenmek için k.k üye oldum...

canım bak şimdi adetle baraber muayene olursun ve kan verirsin doktorun kısa ya da uzun protokol mu onu söyler..
sonra iğnelere başlar gün aşırı yumurta kontrolüne gidersin yumurtalar 19-20 mm e geldiği zaman bu da muhtemelen adetin 12. ile 14. günü arasında büyümüş olur
sonra çatlatma iğnesi olursun ve iğneyi olduğunun ikinci günü sabahı yumurta toplanır inşallah çok ve kaliteli yumurtan oluşur
2 gün döllenmesi ve bölünmesi için mikroenjeksiyon yapılır yumurta toplandıktan 2 ya da 3 gün sonra transfer edilir ve 12 gün beklersin sonra da kan tahlili ve büyük gün...
bunların hepsi bir adet dönemi içinde gerçekleşir ve inşallah bu son adetin olur...

evet terslik işte
banada burhan bey çok ilgili geldi ve 2 defa 1 er saat bana laf anlattı sıkılmadan ve ön görüşmede daha hiç para vermeden
onlara aracı allahım nasip etsin
hiçbirşeyin garantisi yok
inşallah olur canım senin şansın çok çünkü eşin kaynaklı az da olsa sperm var ve
o da yeter hamiş kalman için
ama bizde bende ve yumurtlamada sorun olduğu için sanş daha az
inşallah allahım hepimize nasip eder

inşallah ama beklemek çok zor allaha şükür ki bugüne geldim son 1 gün artık
yarın buraya güzel haberi veririm inşallah...

Pekİ transferden sonra regl olmam gerekİyor mu?bİrde sen kaÇ emrİyo İstedİn..

tabiki olmamam gerekiyor trasnfer son nokta ondan sonra hamile kalman gerekiyor
istemekle olmuyor ki şansı arttırmak için 3 tane koyuyorlar kanunen de en fazla 3 zaten
yani isteye bağlı birşey yok benim tedavi olduğum yerde başka yerde varsa bilmiyorum
bana 2 tane transfer edildi çünkü bu kadar döllenip bölündü keşke 3 olsaydı şans artardı ama kısmet....

Amin canım inşallah bişey daha soracagım ayıp olmazsa eşimden 3 benden 10 kan tahlili istediler adet önce yapılması için normal mi sizden istediler mi.

35 deniz bak öyle düşünme dünyamyıkılır diye biz çikolata kisti olanlarız bizim bebeişlerimiz zor tutar fazlada ümitlenme ve rabbim ol derse oluyor bu işler kendine iyi davran unutma sen herşeyden önemlisin

benim yaşımdan dolayı olumlu dediler ama 3 tane koyarlar mı bilmiyorum yaşım 26 7 senelik evliyim 3 istiyorum ama 3 tanesi de tutarsa nasıl olur 3.cüyü alıyorlar herhalde öyle biliyorum ama.....

Amin canım inşallah bişey daha soracagım ayıp olmazsa eşimden 3 benden 10 kan tahlili istediler adet önce yapılması için normal mi sizden istediler mi.

tabiki ne ayıbı burda bibirimize destek olmak için varız evet canım normal benim o tahillerin hepsi egede olmuştu
bebişi sen taşıyacağın için senden daha çok isterler
hepatit hastalığı var mı
çocukken geçirmediğin hastalık varsa onları belirlemek için yani bağışıklı var mı yok mu diye
antikor testleri falan normal yani hatta yapılması sart tahliler en azından aksi bir durum varsa ortaya çıkıyor...

doğru söylüyorsun da ilk başta böyle düşünür sonra toparlarım herhalde allahım ol derse olacak başka türlü davranmam ona isyan olur zaten...
şu illete karşı kazanmak istiyorum bu savaşı....

benim yaşımdan dolayı olumlu dediler ama 3 tane koyarlar mı bilmiyorum yaşım 26 7 senelik evliyim 3 istiyorum ama 3 tanesi de tutarsa nasıl olur 3.cüyü alıyorlar herhalde öyle biliyorum ama.....

şimdiden bunları düşünme ama 3 tane transfer edilsin çünkü döllenip transfer edilen her embriyonun tutma garantisi yok inşallah ikiz olsunda gerisini allah bilir ama dediğin gibi sorun olursa üçüzde birisini alıyorlar ikiz olur ne güzel işte ben çok istemişimdir ama benim bırak ikizi hamiş kalmamda mucize ama allahımın mucizesi olurda ikisi tutarsa dünyalar benim olur...

çok teşekkür ederi sen evde normal idrar testi yptın mı?şimdi senle yazıştıkça içime dogdu valla yarını pozitifff görüyorum inşallah seni durumunda olupta hamiş kalnları gördüm irenbede umudunu yitirme lütfen...

Canım ya yumurta toplamada neler gÖtÜrdÜn pıjama felan gereklı oldumu . Bırde transferde canın acıdımı o spekulumu sokup aÇtılar mı felaket oluyorum ben ne yapcam bılmıyorum...

dün yaptım 11. gün oluyor tek çizgi negatif yani bilmiyorum artık yarın görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…