2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

canım sağol beni merak etmişsin yeni bir topic açtım buna bak istersen
negatifmi pozitifmi belli değil
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/344438-allahim-oluyor-kizlar-bakin-olur-2.html

Canım ya yumurta toplamada neler gÖtÜrdÜn pİjama felan gereklİ oldumu . Bİrde transferde canın acıdımı o spekulumu sokup aÇtılar mı felaket oluyorum ben ne yapcam bİlmİyorum...

yumurta toplamada anestezi veriliyor birşey hissetmiyorsun
sadece ameliyat elbisesi giyiyorsun çıplak oluyorsun zaten
sonra işlem bitince odana geçip 1 saat o şekilde yatıyorsun kalkıp pijama giyecek durumun olmuyor
yanına ped al işlemden dolayı az da olsa lekelenme oluyor
giyinirken koyarsın
sonra kalkıp gidiyorsun
yumurta transferinde de öyle onda anestezi yok muayene pozisyonuda ama canın muayeneden biraz daha fazla ağrır birde sıkışık olacaksın idrara o en zoru işte
transfer daha zor bence...

OF YA O AGRIDA BEBEK TUTAR MI YA.VALLA KORKTUM DİCEM AMA BEBEK DAHA AGIR BASIYOR..NE YAPALIM GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIRMİŞŞŞ.BENİM TIRSAK ELTİM DOGURDUYSA BEN HAYLİ HAYLİ YAPARIM İNŞALLAHaklinialirimsmile

opuyorumnanaktan

tabiki öyle katlanıcaz artık alemsin valla
değil mi ama bizim neyimiz eksik doğururuzda en kötü şartlarada katlanırız..

merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...

Canımcım benim gittiğim merkezde yazılı olarak bilgi vermişler 14 gün lucrin vurunmanıza rağmen kanamanız olamdıysa merkezimi arayın diyor.

opuyorumnanaktan

tabiki öyle katlanıcaz artık alemsin valla
değil mi ama bizim neyimiz eksik doğururuzda en kötü şartlarada katlanırız..

EVET CANIM BEN DOGURAMADIM DİYE YANIMDA BİLMİŞLİK YAPIYORLARDI.BENDE PROBLEM BİLİYORLARDI EŞİMDE OLDUGUNU ÖGRENİNCE ÖYLE KAPATTILARKİ ÇENELERİNİ ŞİMDİ KİMSE BİLMİYO TÜP BEBEK YAPTIRACAGIMI İNŞALLAH YAZIN KAPIYA ÇIKTIGIM ZAMAN KARNIM BURNUMDA GÖRÜRLER BEN EŞİMİN SPERMİNİ DONDURCAM İLK TUTMAZSA İKİNCİYİ 1.500 YAPCAKLAR BAKALIM OLANA KADAR YIKILMAK YOKturkbayragi

merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...

canımcım kesinlikle iğneleri kullanmayı bırakmıyorsun taki doktorun diyene kadar adet kanaman olsun yada olmasın günlük iğneni verilen dozojda vuruyorsun kesinlikle bırakma iğnelerini

inşallah canım ya hmm eşinde olduğu için sorun sperm donduracaklar öyle mi ben yumurta dondurmayı duymuştum ama onu duymamıştım
hayırlısı artık kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok allahım herkse bir dert veriyor dermansız vermesin inşallah

Yok o kadarda ağrı olmuyor yani korkacak fazla birşey yok. Anlamıyorsun bile seninle konuşa konuşa transferi gerçekleştiriyorlar şimdi şunu yapıyoruz şurdayız burdayız yeri tespit edip embriyoları yerleştirip birde yakışıklı resimlerini çekip eline veriyorlar ve kendine gelene kadar ultrason resmine bakıyorsun. sadece başta dezenfekte ederken sinir oluyor temizliyorlar benimde o sinirime dokunuyor zaten sıkışıksın bir an önce bitsede rahatlasam diye düşünüyorsun. İlk kez denememde çok acemice bol bol su içmiştim ve transfere kadar dayanamdım. sonraki denemelerde oraya gidince su içmeye başladım ozaman iyi oldu

şu idralı yapmayın arkadaşar kendinize zarar yaaa bekleyin 12 günü kan yapın

Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum. 3 kez tüp denedik ama hiç idrar testi yaptırmadım. hep bekledim. İnsan merak ediyor tuttumu tutmadımı nerseyse kafayı yiyoruz. Ama herzaman hep Yüce rabbimden hayırlısını istedim. Allah hepimiz için hayırlısını versin

Canim aslinda 2 embro yerlestiriyorlar ama malsef 5 embrodan sadece 1 tanesi bölününce meburen kaldik. Aslinda ben hepsini deneyenlerdenim.

1 tedavide 4 normal yumurta arkasindan 3 blastosist transfer edildi ayni tedavide sonuc olumsuz

1 tedavide 5 yumurta olumsuz

Diger tedavilerde 2´mi dersin 3´mü dersin 1´mi dersin valla hepsinden gectim ama bir türlü kismet olmadi. Cikolata kisti zaten zorlastiriyor allahim hayirlisini versin. Insallah bu tek embrom tutunurda bebegime kavusurum.

ALLAH HERKESIND DILEGINI YERINE GETIRSIN DUALARINIZ KABUL OLSUN INSALLAH. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

EVET CANIM SPERMİ 3 YILLIK 500 MİLYONA DONDURUYORLAR.ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN....:Saruboceq:

inş canım benim.rabbim bu sefer meleğine kavuşturur seni....rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

EVET CANIM SPERMİ 3 YILLIK 500 MİLYONA DONDURUYORLAR.ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN....:Saruboceq:

amin...o kadar çok problem var ki herkes başına geldikçe birde böyle arkadaşlardan duydukça öğreniyoruz gerçekten allah yardımcımız olsun...

amin canım inşallah,

2 gündür yaşadıklarını okudukça moralim çok bozuldu yanlış anlama sen bozmadın moralimi bunları tabiki anlatacaksın
benim ilk denemem ve şu çukulata kistinden dolayı geçirdiğim operasyonlar yüzünden yumurtlama olayım çok az
olsada kaliteli embriyolar çıkmadı
daha 28 yaşındayım ve bir çok insandan daha az şansım var..
allahım o güzel sonucu yarın bana göster...

vallamorelin bozulmasın ama benimde aynı 2incisinde 3 tane blas koymuşlardı kimyasal oldu bizim işimiz daha zor anlıyacağınnnnn dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…