canım seni çok iyi anlıyorum kabuslar görüyorum sen daha tecrübelisin benden benim ilk denemem ve olmazsa dünya başıma yıkılacak gibi..allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
merserayı da çok merak ettim inşallah poiztifidr...
Canım ya yumurta toplamada neler gÖtÜrdÜn pİjama felan gereklİ oldumu . Bİrde transferde canın acıdımı o spekulumu sokup aÇtılar mı felaket oluyorum ben ne yapcam bİlmİyorum...
yumurta toplamada anestezi veriliyor birşey hissetmiyorsun
sadece ameliyat elbisesi giyiyorsun çıplak oluyorsun zaten
sonra işlem bitince odana geçip 1 saat o şekilde yatıyorsun kalkıp pijama giyecek durumun olmuyor
yanına ped al işlemden dolayı az da olsa lekelenme oluyor
giyinirken koyarsın
sonra kalkıp gidiyorsun
yumurta transferinde de öyle onda anestezi yok muayene pozisyonuda ama canın muayeneden biraz daha fazla ağrır birde sıkışık olacaksın idrara o en zoru işte
transfer daha zor bence...
OF YA O AGRIDA BEBEK TUTAR MI YA.VALLA KORKTUM DİCEM AMA BEBEK DAHA AGIR BASIYOR..NE YAPALIM GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIRMİŞŞŞ.BENİM TIRSAK ELTİM DOGURDUYSA BEN HAYLİ HAYLİ YAPARIM İNŞALLAHaklinialirimsmile
merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...
opuyorumnanaktan
tabiki öyle katlanıcaz artık alemsin valla
değil mi ama bizim neyimiz eksik doğururuzda en kötü şartlarada katlanırız..
merhaba bayanlar.. bilgisi olan varmı lucrin iğnelerimin 14.sünü vuruldumm ama hasta olmadım hala.acaba normalmi olmama gerekiyomuş doktorum ole sölemişti....acaba devam mı etmeliyim...
EVET CANIM BEN DOGURAMADIM DİYE YANIMDA BİLMİŞLİK YAPIYORLARDI.BENDE PROBLEM BİLİYORLARDI EŞİMDE OLDUGUNU ÖGRENİNCE ÖYLE KAPATTILARKİ ÇENELERİNİ ŞİMDİ KİMSE BİLMİYO TÜP BEBEK YAPTIRACAGIMI İNŞALLAH YAZIN KAPIYA ÇIKTIGIM ZAMAN KARNIM BURNUMDA GÖRÜRLER BEN EŞİMİN SPERMİNİ DONDURCAM İLK TUTMAZSA İKİNCİYİ 1.500 YAPCAKLAR BAKALIM OLANA KADAR YIKILMAK YOKturkbayragi
OF YA O AGRIDA BEBEK TUTAR MI YA.VALLA KORKTUM DİCEM AMA BEBEK DAHA AGIR BASIYOR..NE YAPALIM GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIRMİŞŞŞ.BENİM TIRSAK ELTİM DOGURDUYSA BEN HAYLİ HAYLİ YAPARIM İNŞALLAHaklinialirimsmile
şu idralı yapmayın arkadaşar kendinize zarar yaaa bekleyin 12 günü kan yapın
canım sen hangi ülkedesin
neden bi tane embriyo transfer ediyoalr anlamıyorum
tr de drlar en az 3 tane transfer ediyolar
1 tane %15-20
2 tane %50
3 tane %60-70 diyolar
size sadece herdefasında bitaneyle her defasında bu zorluğu yaşatıyoalr psikolojikte çok zor
inşallah canım ya hmm eşinde olduğu için sorun sperm donduracaklar öyle mi ben yumurta dondurmayı duymuştum ama onu duymamıştım
hayırlısı artık kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok allahım herkse bir dert veriyor dermansız vermesin inşallah
Canim aslinda 2 embro yerlestiriyorlar ama malsef 5 embrodan sadece 1 tanesi bölününce meburen kaldik. Aslinda ben hepsini deneyenlerdenim.
1 tedavide 4 normal yumurta arkasindan 3 blastosist transfer edildi ayni tedavide sonuc olumsuz
1 tedavide 5 yumurta olumsuz
Diger tedavilerde 2´mi dersin 3´mü dersin 1´mi dersin valla hepsinden gectim ama bir türlü kismet olmadi. Cikolata kisti zaten zorlastiriyor allahim hayirlisini versin. Insallah bu tek embrom tutunurda bebegime kavusurum.
ALLAH HERKESIND DILEGINI YERINE GETIRSIN DUALARINIZ KABUL OLSUN INSALLAH. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
EVET CANIM SPERMİ 3 YILLIK 500 MİLYONA DONDURUYORLAR.ALLAHIM HERKESİN YARDIMCISI OLSUN....:Saruboceq:
inş canım benim.rabbim bu sefer meleğine kavuşturur seni....rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
Canim aslinda 2 embro yerlestiriyorlar ama malsef 5 embrodan sadece 1 tanesi bölününce meburen kaldik. Aslinda ben hepsini deneyenlerdenim.
1 tedavide 4 normal yumurta arkasindan 3 blastosist transfer edildi ayni tedavide sonuc olumsuz
1 tedavide 5 yumurta olumsuz
Diger tedavilerde 2´mi dersin 3´mü dersin 1´mi dersin valla hepsinden gectim ama bir türlü kismet olmadi. Cikolata kisti zaten zorlastiriyor allahim hayirlisini versin. Insallah bu tek embrom tutunurda bebegime kavusurum.
ALLAH HERKESIND DILEGINI YERINE GETIRSIN DUALARINIZ KABUL OLSUN INSALLAH. HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN
senin sorun neydi bende 3 yaptırdım bekliyorumşimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?